Skånetrafiken, gör att folket går...

Överskriften stämmer verkligen! Väntade i Lund i en timme idag på ett tåg till Helsingborg. Men kom det något? Nä! Så fick ta bussen hem igen och måste säga att jag är förvånad att bussarna går i tid eftersom vägarna var inte jättefina imorse. Men men, blev plugg, en skön tupplur och hjälpa mamma med maten istället vilket inte var fel alls!

Får inte glömma att jag varit väldigt duktig nu på kvällen. Eller ja, jag och Paulina. Köpt gymkort och tränat nästa två timmar! Verkligen tummen upp för oss! Kommer vara lite mindre nöjd imorgon när jag vaknar och har ont överallt! Vill man vara fin får man lida pin eller? Så nu gäller det bara att få träning till en vana. Kanske inte två timmar träning var gång men en timme är lagom. Sån tur är det typ påväg hem från skolan. Annars hade man nog fått tillbringa en halvtimme med att övertala sig själv att gå dit...

Nu är det bara fyra veckor och tre dagar kvar typ till Teneriffa! Alltså dags att träna. Ska bli så skönt att slippa kylan. -10 grader ute! Snart en ny istid. Gillas verkligen inte! Nä, nu är det dags att sova...

God natt!
- Det är inte kul att jaga något som inte springer!

Flitiga jag!

Måste verkligen säga att jag varit flitig idag! Har städat helt rummet. Dammat och allt så kan inte hitta något smuts i mitt rum idag. "Stolt!" Även städat resten av ovanvåningen också. Detta tog närmre två timmar sen kom mamma så vi kunde äta lite lunch.

Dagen har annars gått rätt snabbt vill jag påstå. Började med att vakna förkyld sen kom Paulina men kanelbulle och jag stod för teet. Sen stack hon till skolan och sen tillbaka hit efter skolan. Trevligt! Sen träffade vi Jesper och umgicks för att fördriva måndagskvällen. Dagen då världen sover! Imorgon blir det därimot skola för min del. Hoppas bara att skånetrafiken är i tid och inte ställer in tågen, som de brukar! Rätt kallt att stå och vänta i detta vädret... Vägrar!

Nä, ska kolla lite på matten sen sova! Upp tidigt imorgon ju!
God natt!

Dag i kaoz!

Usch vilken morgon! Vaknar vid 5 av att hela huset skakar. Enda tanken är attdet måste blåsa något otroligt ute. Men nä, det var plogbilen som hade själva plogen för långt ned i marken så det slog gnistor! Tummen upp för han! Väckte ju inte alls hela gatan. Och skola blev det inte eftersom allt är försenat och det är kaos på vägarna. Fick rapport från mamma för en stund sedan. Måste säga att det är rätt skönt att inte gå dit idag. Fortfarande förkyld och behöver plugga rätt mycket idag. Ska bara komma upp ur min säng... Nä, nu vill hunen ut och leka av sig lite i snön så bara för mig att gå upp... Brrrr...

Ha en bra dag i snön!

Nu brinner ljus nummer 1!

                    
Nu känns det verkligen att julen närmar sig! I helg har vi julpyntat, eller ja, jullamporna har kommit upp. Sen var det ju idag vi tände första ljuset eftersom det är ju första advent idag. Sen får vi ju inte glömma att snön ligger som ett täcke och det snöar nu igen! kan det bli mer julkänsla? Snart blir det dags att tänka på julklappar och allt stressigt! Men inte än...


Helgen har varit väldigt lugn vill jag lova! Varit sjuk vilket är väldigt trist. Men många verkar sjukna såhär tids. Helgen har annars bestått av film med goda vänner och mycket sovande. Var även taxi igår till några nattugglor. Trött var man imorse när man kravla sig ur sängen och i huvudet kändes det som att vi haft fest igår med hög volym men inte alls! Tackar förkylningen för den bördan... Men har även varit lite duktig i helg. Jobbade igår från 11.00 - 16.30 och pluggat lite har jagockså gjort! Duktiga jag!

Nä, ska sova nu så jag kommer upp imorgon och kanske kan må lite bättre än nu.

Natti natti!

Vilodag till max!

Detta har verkligen varit vilodagsfredagen! Började skolan 8.00 och slutade 12.00. Alltså var man inte hemma förens vid 2 och då var man slutkörd och måttligt förkyld! Så resten av dagen har man legat och kvidit för att det varit kallt överallt i hela huset och tryckt i sin alvedon. Hatar förkylning! Men tog lite frisk luft med Valery och fotade lite i skogen innan mörkret föll. Vilket det gjorde för snabbt. Men trevligt var det! Väl hemma blev det tv och små sömnattacker lite då och då så såg inte ett helt program. Sen kom min bror och lite vänner hit för att se film så såg lite med dem innan jag upptäckte att mina ögon började gå i kors. Dags att sova sa John Blund ja! Måste må bättre imorgon eftersom det är jobb som gäller! 11.00 - 16.30 så får inte vara det minsta sjuk imorgon för då blir allt mycket jobbigare. Så lovade mig själv att jag skulle somn tidigare idag och ändå är jag vaken och klockan är snart tolv... Känner att mina löften till mig själv inte funkar så bra. Imorgon blir det troligen en lugn kväll med film med vännerna. Nä, nu måste jag sova!

Bilderna från idag kommer imorgon!
Sov gott!

En dag i snön...

Idag har det varit en chilldag till max! Träffade Jesper en stund på dagen sen Paulina senare på kvällen. Alltid trevligt! Morgonen började med råplugg och sen har jag pluggat lite när det blivit tid över nu på kvällen. Skickade in inlämningen på typ 30 min sen och känner verkligen hur trött jag är efter dagen. Satsar alla mina krafter på att hålla mig vaken just nu! Eftersom snön ligger så fint och eftersom det inte snöade så jätte mycket blev det även lite bus med hunden min ute i det vita. Alltid kul att se när hoon kör ner hela nosen i snön precis som att hon letar efter blommor att lukta på. Eller så tror hon att snön är blommor, inte vet jag. Söt är hon i alla fall!
Nä, nu får jag faktiskt ta och sova. Lab imorgon klockan 8 så klockan ringer om ungefär 6 timmar, Puhh! Men sen är det helg! (Y)

Godnatt!

 

Teknisk som ja.. inte alls teknisk!

Fixa ny mobil igår och kan med handen på hjärtat erkänna att jag fattar ingenting! Upptäckte då att jag inte är så teknisk när det gäller sånt, alltså mobiler! Tur ibland att man har någon omkring sig som tar över när man bara vill slänga den in i väggen. Den lever alltså fortfarande. Yes!!! Denna gången ska jag köpa ett skydd för pallar inte en spruken skärm igen inom en månad. Det var väldigt surt måste jag berätta. vad mycket reklam om jul på tv btw! Såg det bara nyss.

Nä, nu ska man plugga som satan hela dagen idag då och sen troligtvis träning ikväll om kroppen tillåter!

Ha en bra dag!

"An eye for an eye will make the world blind!"

Då har första dagen denna veckan gått! tack och lov var det en väldigt kort dag i skolan och ämnet var fysik. Gillar inte riktigt det ämnet känner jag men nog ok eftersom det inte verkar gilla mig heller. kommer inte riktigt överrens med det, det är väldigt ologiskt enligt min åsikt. Men men...

Slutade vid 11 och det var inte en så ansträngade skoldag tyckte jag. Skulle sedan ta tåget till Lund men lyckades missa det för att jag inte kan läsa skyltar när jag är trött och lite smått stressad! Väl i Lund (hann med nästa tåg!) blev jag upphämtad av Jesper sen tillbringade vi några timmar på Nova med lite måndagsshopping. Väldigt trevligt. Fyndade bland annat skor och en ny ring. Mycket nöjd med den shoppingrundan. Sen blev det ju mycket trevligt snack över en fika. Hittade ett väldigt bra citat på en tavla idag med. Minns det inte riktigt men det var något i stil med "An eye for an eye will make the world blind!". Bra sagt när man tänker efter. Om någon kanske slår ihjäl någon nära person till mig så vill jag slå ihjäl den och då vill ju troligen någon av dens nära vilja slå ihjäl mig sen kommer det ju fortsätta så hela tiden. Så tolkar citatet med att man kanske inte ska leva efter "An eye for an eye, tooth for a tooth!". Något att tänka på kanske?...

Även lyckats spika nyår btw! Får vi inte glömma. Blir en trevlig vistelse på Teneriffa med Frida, Kim, Erika, bror, Jesper, Andre och Victor. Tummen upp för det! Fixat och klart så åker klockan 07.00 den 31:e december tror jag det var. Sen blir det en vecka där troligen fylld med fest, sol, trevligt folk och smarriga drinkar. I hope so!

Nä, nu blir det nog dags att ta en dejt med kudden min. Känner hur ögonen går i kors och måste palla gå upp till skolan imorgon med helst!

Sov gott!

Life is good!

Så ja, nu var bloggen äntligen klar! Vill tacka Valery för all hjälp. Ni som vill kolla in hennes blogg så är adressen dit: http://prickigridstrumpa.blogg.se.

Nu har ännu en helg gått och den har varit fylld med roliga händelser med underbara personer! I fredags blev det en tur till Eslöv hem till Sara och på kvällen bjöds det på fest ute i Remmarlöv? Tror det hette så. Där med Sara, Johan och Fredrik och sen träffade vi många trevliga ansikten, både kända och okända. Sen blev det fest och stoj hela natten lång!

Morgonen därpå mådde man ju som man troligen förtjänade, men det gick över fram mot kvällen, tack och lov! Var lite kallt att gå till tåget på morgonen eftersom det snöat hela fredagen och det snöade fortfarande när vi skulle hem från festen, så där var lite snö på vägarna. Men måste ändå erkänna att det är rätt mysigt när snön ligger som ett täcke och nätterna blir mycket ljusare känns det som. På Lördagskväll blev det sen en kväll i Malmö och Arlöv. Först Laserdome i Malmö där jag fick bekräftelse på att jag inte är menad att vara skytt! 7% träffsäkerhet?! Där satt den verkligen! Men sen blev det bowling och jag kan meddela att jag klassade ut resten på min bana! Mike tvåa och Pm trea tror jag. Minns inte riktigt minns bara att jag vann! Bara för att jag är bowlingproffs! Sen väl hemma tog det inte lång tid innan man somnade!

Idag är det söndag, skitdag med skitväder. Skitdag för att det är måndag imorgon och skitväder för att det regnar. Man vill inte göra något när det är sådant väder.  Men i övrigt har det faktiskt varit en riktigt lyckad helg och det tackar jag folket för! Ni vet vilka ni är och ni betyder!

Lite bilder från fredagen! Jag och Sara! <3 och Sara och Elins mästerverk i mitten!

RSS 2.0