Hockeydag!

Malmö arena idag med dem glada! Riktigt roligt faktiskt! Inte alls hockeyintresserad... Men man ryck med! Synd att Malmö förlora men ändå en riktigt rolig dag/kväll! Riktigt trött nu så ska väl snart blunda lite.
Natti

Pm & Jag innan Malmö Arena!

Lördag!

Igår blev det lite plugg och städ sen lite fest på kvällen. En helt okej fredag alltså! Även om jagtrodde det var lördag hela tiden. Precis som jag jtror att det är söndag idag... Men idag blir det hockey med trevliga folket! Så nu kanske jag ska försöka fixa mig lite så man inte ser att det faktiskt var fest igår!

Best thing I never had...

Precis målat klart mina naglar! Älskar dem nya nagellacken! Kärlek till dem! Nu har jag ingen bild men det blev faktiskt riktigt bra. Nöjd med mig själv haha! Inteför att det är så svårt men det ser faktiskt rätt skillat ut. Fick faktiskt höra det idag eftersom jag ahde gjort på ena handen. Så vad säger man. Dem skulle bara veta. Fast det vet dem för man berättar ju sina trix... Ingen trollkarl här inte.
Nu ska jag plugga lite så jag kan lämna in uppgiften och lugnt gå till skolan imorgon. Skönt! Eller ja då är det för nu är det mer små drygt! Men får väl börja nu så man kan sova, Gäsp!

God, are you listening, or have you just giving up?

Två dagar med eget hus nu! Två dagar kvar. Lugnet att vara hemma själv är underbart. Kan plugga utan att bli störd. Så idag blir det ännu en äkta pluggdag! Yey! Älska helger? Det jobbiga är bara att det alltid är något som går fel när dem är iväg... Igår upptäckte vi att vattenberedaren hade gått sönder så har bara kallvatten när vi ska duscha... Jippi! Och jag kan inte direkt fixa det. Men kolla, äkta sitta inne och läsa väder! Det börja nyss regna med. Ska försöka palla mig ut och springa en runda om där blir tid och energi över. Hann jobba lite igår och fick även upptäckt att jag inte kommer kunna jobba så mycket. CSN sätter sig emot eftersom man tydligen inte får lova att tjäna över en viss summa om man vill ha studiebidrag... Piss System!!! Stör mig riktigt mycket. Dem vill att ungdomar ska jobba direkt när dem kan men sen sätter dem gränser. Det är ju inte mycket man kan jobba innan man kommer upp i summan heller!
Sen fick jag även pluggat en del och åt god mat. Tror jag slutade plugga helt vid halv fyra i morse... Känns som vi har jätte mycket detta halvåret.
Men nu sitter jag och väntar på Jesper och småstädar lite. Det blir pannkakor till frukost idag!
Ciao!

Tänk att få fem min att vila utan att tänka på något...

Då har man pluggat sen klockan 9 i morse och sen varit i skolan och laborerat sen pluggat igen. Fick en paus att springa och sen gick jag en runda för att få lite mer paus. Försökte mig även på en film men kunde inte sluta att sitta och försöka planera i huvudet hur jag skulle hinna få allt gjort så gick hem för att plugga lite till så jag kan sova. Behövs! Skola imorgon igen men bara en lektion denna gången! Men nu ska jag fixa lite med inlämningsuppgiften!
Ciao!

It´s only life, don´t run away...

Kom och tänka på en sak, de där nyårslöftena man gjorde för ja, 9 månader sedan... Dem sket sig rätt rejält va?! Mina gjorde. Eller kanske inte för jag hade ju faktiskt ett helt år på mig? Så inte förlorat helt än. På god väg just nu. Om jag ens minns mina löften? Tror det var att plugga röver av mig: Check!, Träna: Check! Stressa mindre: Nja... Den kan helt klart diskuteras. Men de andra är helt klart viktigare. Men nu har jag väl hittat ett bra mål som gör min mer motiverad! Iallafall till att plugga. Träningen gör bara att jag kan koncentrera mig mer! Nä, nu ska jag kolla igenom laborationen som ska göras imorgon eftersom jag blivit varnad nu av dem som läst igenom den och eftersom jag vet att jag och datorer inte kommer överens känns det som en superbra ide!

Nu så?

Dags att ta tag i allt nu? Insparken slut och skolan har börjat på riktigt känns det som! Jösses! Skönt att man börjar lite senare imorgon iallafall. 13.00 men ska vara där lite lite tidigare för kolla upp lite studiemöjligheter. Blir inte mycket skrivit idag för ska läsa lite till på företagsekonomin innan jag sluter ögonen faktiskt. Och är rätt trött i dem redan. Men har ändå gjort lite nyttigt idag. Sprungit, städat och lite annat som behövdes. Skönt nät det är gjort! Då kan man sova lite bättre. Nä nu blir det jag och boken en liten stund!

FAKESMILE!

Flitigt värre!

Då har man nästan gjort allt man skulle idag! Sprang innan och sen gick jag en runda med hunden i det fina vädret. För varm att springa i mjukiskläder men helt lagom väder att gå i det. Just nu sitter jag och avnjuter en smootie och kollar lite rundor på datorn. Ska välsnart läsa ett kapitel eller två i boken är det tänkt! Ska även ta en dusch eftersom man ska vara lite social ikväll. Blir en kväll med lite vänner hos brodern. Men inann det måste jag fått fixat det med mobilen är det tänkt! Hatar verkligen min för tillfället! Den samarbetar verkligen inte...
Ciao!

Godmorgon!

Idag ska det städas, fixas och Sofi ska vara extra flitig! Börjar nog med att göra lite pannkakor faktiskt!

Vart jag än i världen vänder...

Lite att tänka på nu kanske. Vet att allt löser sig i slutändan men ändå. Vad blir den bästa lösningen denna gången? Vad vill jag egentligen? Eller ja, egentligen vet jag nog vad jag vill! Ska bara göra det också och sluta att vela/fega!

Men men, idag har man varit duktig! Sålt några gamla böcker jag inte behövde, kollar jacka och dessutom hittat en i min smak! Så får se om jag kanske kommer hem med den imorgon! Ska även försöka köpa ny mobil imorgon så man kan slänga min in i väggen så den kan sluta strejka och dö istället! Den har verkligen retat gallfeber på mig den sista tiden. Den behöver gå i pension! Sen kom mamma hem nu för en stund sedan. Två dagar i London, hade gärna bytat! Hon hade även med sig något kul till lilla mig!

Typ saker till naglarna med smalare pennor så man kan vara lite konstnärlig! Yey! Älskar pyssla med naglarna, så helt perfekt. 
Men nu ska jag sova lite så jag hinner allt imorgon! 
Natti! 

I loosing direction, and I´m loosing faith...

Då var det tisdag igen. Jätte trött men det är värt det. Haft jätte kul nu i en och en halv vecka typ och det är lite kvar. Men känner samtidigt att jag måste komma tillbaka lite till verkligheten och göra lite bättre saker än att festa typ hela tiden. Menar, var är träningen? Och allt annat jag hade bestämt mig för? Det bara försvann lite fint där... Nä, ska nog palla mig ut och springa en runda eftersom jag inte börjar förens 15.00 idag. Och ikväll har jag inspark igen så då hinner jag liksom inte tror jag. Eller så är jag troligen jättetrött igen... Nä men så fort jag ätit klart och smällt maten lite ska jag klä på mig och ta och röra på mig en runda. Men ska bara städa lite först också kanske vi vidare eftertanke...
Ciao!

Pictures of summer!




Det är fredag, och jag är inte långt ifrån död...

Fredag, och jag är dötrött! Fattar inte hur det kan bli så men så är det nu iallafall... Ska snart bege mig till Skurup är det tänkt och kolla in Pernillas nya lägenhet! Trevligt värre. Men kan inte stanna så sent eftersom jag vill träffa min lilla skutt innan hon drar till Kreta imorgon den tönten! Aja hon förtjänar det, men det gör jag med! Skulle bara behövt börja skolan två veckor senare så hade jag också suttit på det planet med min lille skutt! Piss! Fast vi drar en annan gång hon och jag vi ska bara hitta tid! Kommer sakna den lille pinglan men veckan kommer gå snabbt, hoppas jag. Menmen, vila nu sen iväg. Bye!

  
Lille skuttfia till höger! Kommer sakna dig! Mycket att ta igen sen! <3
Du är fan underbar!

Cheers to the freaking weekend, I drink to that!

Då var det helg! Äntligen. Städat och nästan klart här hemma och snart bär det av in till Malmö. Fint väder och det känns som att detta kan bli en bra dag! Funderar starkt på shorts faktiskt... Om vädret vill samarbeta med mig idag vill säga. Nä nu ska jag ligga och dryga 20 min innan jag ska göra mig klar för att dra in till Malmö igen!
Have a sunny day!

Let´s Go!

Varit i skolan från 8-10 och nu ska jag snart dit igen för nästa lektion! Två timmar företagsekonomi sen blir det insparks fortsättning! Wie! Ska bara komma ihåg allt nu så man inte glömmer hälften, vilket jag gjorde i morse... Tur man har lång håla. Fem timmar för att vara exakt. Fick nyss brev från CSN med! Jag får bidrag! Äntligen börjar min skitdag ordna upp sig. Haft lite otur med Skånetrafiken idag och svurit sönder över dem. Helt störda. Ofta jag skulle betala 80 kronor för att ta en foto! Skojar du med mig? Ja, det gjorde hon inte... Ibland ska man nog skita i att dividera med dem. Då ska vi se hur länge jahg ska behöva stå i kö idag då... Har ne timme håla mellan lektionen och insparken iallafall så då ska vi dra och äta lite innan vi ska infinna oss vid Orkanen så då borde jag ju hitta fixaett fult litet plastkort. Ett sådant som gör det billigare för mig att resa. 
Nu drar jag mot skolan igen! CIAO!  
RSS 2.0