Nu så!

Nu är det slutet på en vecka till. Men inte vilken vecka som helt! Om tre timmar ska man upp igen och åka till Kastrup för att ta bästa flyget till Österrike för en underbar skidsemester! Ska bli så skönt och ser verkligen fram emot det! Nyss gjort klart med all packning. Nästan! Och tomt kameran på gamla bilder. Blev lite ångest att ta bort bilderna från Teneriffa men nu är det dags för nya äventyr! Finally! Tänk om man bara kunde stanna tiden när man var där, utanför Sveriges gränser, på en plats som är allt förutom verkligheten. Det känns verkligen som ett slag i magen när man landar på svensk mark igen och inser att det är back in track som gäller igen! Okej, det enda bra är att man får träffa dem man älskar igen men man kan ju sätta dem alla på samma plan och ta en enkelbiljett till "icke verklighets" stället! Eller man kan iallafall stoppa tiden där! Ska nog uppfinna något att stanna klockan med det första jag gör! .. När jag får tid till det vill säga! Nä, nu är det att gå igenom det sista sen decka någon timme så man inte är helt död när man ska upp på skidorna om någon timma!

Nya tag nu då?!

Nu börjar jag äntligen må bättre igen! Halva veckan har gått och även om jag varit i skolan alla dagar känns det som jag har missat jätte mycket! Har missat en del men fått anteckningar så ska bara skriva av dem och läsa igenom dem så jag är tillbaka igen. Back on track? Fått höra att jag blir dålig för att jag stressar i onödan så på lördag blir det semester några dagar och då ska jag vara frisk! Men nu ska jag fortsätta plugga lite innan maten och sen blir det lite film innan jag somnar!

Ännu en helg i racerfart...

Helgen går mot sitt slut igen... Varit sjuk hela helgen och nu börjar det bli bättre. Men vad förväntade jag mig. Måndags imorgon ju så det är väl klart jag ska bli bättre nu. När annars? Men även om jag inte varit på topp har helgen inte varit långt därifrån! I fredags tog jag det rätt lugnt för kunde knappt resa mig ur sängen. Men träfafde Pa en stund och var nere och snacka med min bror och de andra i en stund. Sen igår, höjdpunkternas dag, blev det bio med en massa trevliga ansikten. Det var Sanctum i 3D som visades på filmduken och den var riktigt bra!!! Längesen jag såg en så bra film! Vill se den igen!!!


Idag blir det en runda till IKEA med mamsen och handla lite nytt och fint till rummet. Sen ikvällfår vi se vad kvällen bjuder på och om jag mår bättre så mina ben orkar följa med på äventyr!

Impossible means nothing to me...

Fastnat helt på en jättebra låt jag hörde när jag såg sista ansnitten av OTH! Lift me up - Kate Voegele! Hennes texten är bäst. Vem som helst kan känna igen sig i hennes texter. Inte texter med en massa kärleksbabbel utan sanna texter.

Idag var det fredag igen! Sämsta fredagen hittills. Tänkte igår att det var längesen jag var sjuk och imorse vaknar jag såklart upp med feber och en väldigt irriterande hals... Lite deppigt... Varit flitig hela veckan och pluggat som en gud och detta är belöningen... Tack !!! Hoppas verkligen att det blir mycket bättre imorgon. För då blir det Bio! "happy face!". Vi ska se den nya Sanctum eller hur det nu stavas. Verkar riktigt bra så kan inte mycket annat än se fram emot det. Egentligen är jag inte så glad för att gå på bio men denna hade faktiskt varit rolig att se i 3D och den verkar riktigt bra så då är den värd att se på bio. Dessutom vill jag inte göra något allt för ansträngade eftersom jag inte mår prima. Och kan inte bli sjuk under vardagarna... Anledningen att jag inte gillar bio är för att man är såå osocial! Gillar att snacka och skratta med mina vänner! Men på bio måste man fan vara knäpptyst annars blir alla så sura! Okej, jag blir också rätt sur när någon sitter och håller liv i biosalongen för man kan inte hänga med i filmen och dem blir till ett störobjekt ! Men blir säkert jättebra imorgon! hoppas det! Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon och förhoppningsvis "ber till gud" mår jag mycket bättre efter lite sömn!

Hjärna sökes!

Någon som har en hjärna jag kan låna? För min är för tillfället helt ur funktion! Men har varit riktigt flitig idag! Varit i skolan från 8 till 3 sen har jag varit och gratulerat Kusinens barn och nu kollat igenom en kemi inlämning. Gjort några frågor på den sen gör jag resten imorgon med de andra. Ändå är jag fortfarande super stressad inför tentorna som är inom 3 veckor!!! Blir skola från 8 till 3 imorgon igen. Men måste säga att det ögonblicket man sätter sig på tåget mår man som en gud! Speciellt när hörlurarna till ipoden är i öronen! Men för idag är det nog dags allt släppa allt med skolan för är för slut och det blir bara fel och jag blir allt mer irriterad på mig själv bara... Känns som att jag borde ha hunnit med fler saker utanför skolan idag, eller ja,jag trodde jag skulle hinna. Men skolan tog sin tid och sen tog det en stund hon kusinen och nu är klockan halv 10 snart och då är jag verkligen inte pepp på att göra något där jag måste stå upp... Nä nu blir det försöka fixa något jag borde gjort idag men vet inte vad än för minns inte. Så annars blir det godnatt!


Om jag var en Zebra? Då kunde det gått sähär nu...

I am what you see...

Måndagen över! Då är vi på gång igen. Stannade kvar med Sanja och pluggade lite idag för att försöka få koll på läget. Sen blev det en tripp till IKEA med Jesper och Paulina och åt mat. Eftersom att firar med sina respektive idag så firar vi med vännerna. Som vi gör alla andra dagar om året med men ändå. "Tumme upp"! Hur trevligt som helst. Sen blev det faktiskt lite kvällsträning på gymmet och jag menar verkligen lite träning. Eftersom jag bara kunnat sov i typ 3 timmar i natt så är jag rätt så slut i huvudet vill jag lova... Imorgon går vi från.. hm.. 8 till 3? Så dags att sova nu känner jag så det räcker med en kopp kaffe imorgon. Dessutom har mamma varit så snäll så hon har fixat lunchen till mig imorgon! Pasta med köttfärssås! Gillas starkt! Gjorde nästan ett glädjeskutt när hon sa det. Men bedtime!


Bild: weheartit.com

Jag har officielt inget liv...

Mycket i skolan... Hinner inte med något! Knappt tänka på annat hinner jag... Stressad till max och vet inte hur detta ska gå. Men det ska f'n inte vara omöjligt! Och det är vad jag ska försöka bevisa... Pallar inte att allt i livet ska komma samtidigt. Hört talas om att dela upp? Mitt löfte om att sluta stressa misslyckades jag nyss med. Måste fixa skolan eftersom det är hela min framtid, samtidigt som jag vill vara med mina vänner! Hinner knappt träffa min bästa vän för att vi båda har grymt mycket att göra och när vi väl hinenr är det inga längre stunder och man kan aldrig riktigt släppa skolan. Hinner aldrig snacka så mycket som jag velat och jag saknar verkligen de där tiderna för något år sedan då jag träffade henne varje dag. Hinner inte göra alla nöjda och det märks men samtidigt så måste jag göra vad som känns bäst för mig och det har vissa förstått. Hela denna veckan kommer det bli skola till tre eller fem på eftermiddagarna och jag kommer vara helt slut när jag kommer hem! Just nu är jag väldigt glad att inte vara i ett förhållande för morgondagen hade jag inte hunnit med då! Ska faktiskt kolla lite på skolsaker nu innan jag deckar och fixa lite med CV!


Plugghäst #1?


Slut på det roliga...

Söndag idag då. Dags att komma tillbaka till verkligheten efter en ytterst trevlig helg! Tycker vi tar en favorit i repris? "En gång till!,En gång till!" ... Nä gud vill inte vara trevlig idag heller. Aja! Blir en runda till IKEA idag i alla fall vilket är lite uppmuntrande! Älskar att gå och vandra på IKEA. Ska bli lite nya kuddar och annat smått och gott tror jag. Ska försöka få mamma att gå med på att köra in om och köpa lite nya växter också. Kan funka! Men nu blir det skriva lite på sitt CV och plugga lite innan hon tycker att det är dags att åka...

Morrn morrn!

Då var det lördag och jag har sovit riktigt dåligt... Så rätt trött nu faktiskt. Vaknade första gången vid halv 8 och kunde knappt somna om. Sen somna jag en halvtimme och nu kan jag inte somna om igen... Så kan lika bra stiga upp? Usch, känns som jag.har fede stora påsar under ögonen! Idag blir det till att plugga, tvätta och städa + lite andra små saker innan jag ska iväg så kanske bra att jag vakna lite tidigare ändå? Nä, Let´s get ready!

I will go down with this ship...

"I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door"
White flag - Dido

Haft singstar kväll med lite roligt folk! Väldigt underhållande vill jag lova! Men kände rätt snabbt hur trött man är efter en vecka i skolan. Blev tröttare av att vara ledig en dag i veckan än att inte vara ledig alls tydligen. Hjärnan ville nog inte samarbeta riktigt... Kändes som att det var måndag idag igen när det egentligen var fredag! Lite fel i hjärnkontoret. Men imorgon är dlördag och då hoppas jag på en piggare version av mig! Blir plugg under dagen sen till Eslöv och äta med Hannah sen till Amanda för lite Partey! Gillas att träffa folket! Så får väl snart lägga mig och decka så man inte sover allt för länge imorgon för efter fyra är det inte tid för mer plugg och andra måsten. För då bär det av!


Bild: weheartit.com

ännu en dag närmre helgen! Awsome!

Sista dagen innan vi tar helg! Varit riktigt duktig idag måste jag få säga! Städat, tvättat, pluggat, tränat och mycket till har jag fått gjort. Precis pillat lite på mitt CV och snart blir det att läsa igenom lite anteckningar man gjort vid skolbänken. Rätt bra när tv:n inte fungerar eller jag få inte igång den iallafall... Men kanske bra för har inte tid med att ligga och fördriva tiden vid tv:n hela dagarna. Funderade på att träna imorgon efter skolan men blir nog inte så nä. Träningsvärk till max i benen och resten av kroppen är det lagom med värk! Känns att man varit igång hela dagen för är helt slut i huvudet och klockan är bara halv 10. Ska bli skönt att lägga sig till rätta och somna måste jag säga! Nä fram med anteckningarna nu så kör vi det sista!
Godnatt!
ZzzZzz

Glöm det förflutna? Lär från det och njut av de goda stunderna!

Många säger att man ska glömma det förflutna och gå vidare. Men jag håller inte riktigt med... Man ska lära sig från sina misstag man gjort i det förflutna inte glömma dem för då gör man om dem ju. Sen finns det ju situationer man ska glömma för att kunna gå vidare men det är väl bättre att rycka på axlarna (även om det är svårt) och säga "jaha det gick ju inte så bra, men nu tar vi nya tag". Men inte glömma... Och allt i det förflutna är allt ifrån dåligt. Iallafall i mitt förflutna. Jag kan lätt lyssna på en låt och påminnas om roliga stunder med vänner och andra. Och ett sådant minne kan nästan göra hela min dag! Ibland kommer man på sig själv att man sitter på bussen och har det största leendet på läpparna under den veckan. Det är en underbar känsla! Jag har haft både bra och dåliga stunder precis som alla andra men det betyder inte att jag måste koncentera mig på de dålig när någon nämner det förflutna. Så, glöm inte det förflutna. Tänk på det som en gång gjort dig glad och det ger dig det där lilla leendet som alla gillar att se!


Båstad 08 - Ett minne som aldrig kommer försvinna! <3

Hemmafru? Javisst!

Till nu har jag nog varit en äkta hemmafru! Och fortsättning följer. Ska liksom damsuga ovanvåningen också innan jag är klar för idag. Har städat, bäddat, rensat garderob och lagat mat till mig och någon lycklig får god lunch imorgon! Grattis till den lycklige för det blev riktigt gott! Sen får man ju inte glömma att jag dammat av rummet från topp till tå och tagit ut sopporna. Dessutom slängde jag nyss i en ny tvätt i tvättmaskinen ocg hängde upp den andra! Som sagt, en äkta hemmafru idag. Det enda som saknas nu är en rik man som ger mig pengar också! Då gillar jag läget till maxat! Nä nu ska jag fortsätta!

God morgon?

Godmorgon ja, men god morgon vet jag inte än. Mår lite halvt som halvt och vägrar bli sjuk nu till helgen! Så idag ska jag inte göra något allt för ansträngande. Kanske träna lite senare omjag mår bra igen annans får det va så! Ligger just nu kvar och drar mig för att jag vägrar gå upp. Men när jag funderade igenom vad jag måste göra idag insåg jag att jag kan göra en stor del liggandes i sängen! Så det verkar fungera ändå. Läsa på Kemin och anteckna kan jag lätt göra härifrån. Tummen upp!
Tänkte på det... Man har vant sig nu vid att gå upp vid 6-7 tidenpga skolan. Och idag när jag då är ledig vaknar jag vid 8. Jag som ville sova ut. Och dt jobbiga är ju att man inte kan somna om igen för att nu är jag pigg. Tillskillnad från min hund som tydligen verkar kunna sova dygnet runt. Bara någon ligger hos henne... Nä, nu får jag väl faktiskt ta och komma igång? ...

Hur tänker dem? Vill jag ens veta?!

Har fått en låt på hjärnan! Och den har verkligen fastnat... Luka med Suzanne Vega. Går rätt ofta på radio nu för tiden men tror den är rätt gammal ändå. Men för att komma till sak... Den handlar ju om barnmisshandel. Och jag fattar verkligen inte hur en förälder eller egentligen vem som kan gå på ett barn... Speciellt en förälder egentligen. Ett barn kommer till genom att två personer älskar varandra. Alltså blir ju ett barn automatiskt en person som är ett bevis på kärleken mellan två människor. Och vill man då skada den? Asså man ska älska sitt barn, den är av samma kött och blod! Ett barn behöver allt stöd den kan få under de unga åren. För det är då den formas till den personen den sedan blir. Förstår inte hur en vuxen människa kan ge sig på någon som är mindre och "svagare" utan någon orsak egentligen! Ett barn är ett barn och de gör fel för att lära sig rätt! Man lär av sina misstag. Ett barn som lever i rädsla får en dålig självkänsla och skyller ofta allt på sig själv utan att egentligen ens varit där när det som varit fel inträffat. Vuxna människor som gör sådant mot barn borde fan få livstid! Det förstör så mycket... Vill faktiskt inte veta hur ni tänker och glad sålänge jag slipper komma i kontakt med något sådant för vet inte hur jag hade reagerat om jag känt någon som blivit behandlad på det viset!

Älska läget!

Imorgon är jag ledig! Det är så skönt! Sålänge jag inte tänker på vad jag måste göra... Men sovmorgonen kommer vara guld värd. Men måste faktiskt plugga lite imorgon med. Måste få rätt på matten och inte minst fysiken. Mycket som varit på gång sista tiden har det känt som. Så har inte riktigt tagit den tid jag behöver till skolan... Men det ska det bli ändring på nu! Det värsta är att när jag tänker igenom vad som tagit upp min tid så är det inga viktiga saker egentligen, utan bara varit med vänner istället för att göra vad jag borde... Men nu har vi faktiskt gjort upp en sinnes plan (som kommer döda all min tid och lite till) och med den ska vi nog klara det! Det ska ju inte vara omöjligt! Värsta känslan är att tycka att något är omöjligt. Allt är möjligt! Det kommer fungera så länge man verkligen kämpar och visar att man vill något helhjärtat! Så nu ska jag faktiskt kolla igenom lite anteckningar! Matte eller fysik, ja, det återstår att se!

Bild från weheartit.com

Städa städa Plugga?

Nu städas det för fullt i mitt rum! Typ! Just nu kanske det inte händer så mycket för nu sitter jag här och degar. Men det är skönt det med ibland. Måste städa så att jag har plats till att plugga! Duktiga jag denna onsdag. Nä nu ska jag fortsätta så jag blir klar så jag kan dra till träningen sen med. Tummen upp! :)

Godnatt...

Upptäckte nyss att det sista avsnittet av OTH hade jag redan sett... Men gör inget! Riktigt trött och har en jobbig dag imorgon! Så... Godnatt säger jag och vovven! <3


I´m ok?...

Tänkt på hur många gånger om dagen man får frågan "hur mår du?"? Och man svarar typ alltid "bra själv med?". Men är det alltid bra? Eller är det bara ett sätt för oss att försöka stänga ute vad vi egentligen känner? För att inte framstå som "den svage" framför alla andra. Utan klistrar på ett leende och säger allt är bra när det kanske inte är det... Det som är ljuset i det hela är att man oftast har en person som verkligen man kan visa hur man känner, säga till vad som ör fel och få stöd av hur stort problemet än är. Jag har den personen och det är jag oerhört tacksam för! Men problemet när ingen annan ser är att man inte kan bli av med felet eller det som tynger en. För ibland handlar problemet om något mellan en själv och någon annan. Och denna andra personen vill man inte verka svag för... Något att tänka på?





Bilder från: weheartit.com

Bara...

2 veckor och fem dagar till dessa kommer till användning igen! Det gillas mycket! Ska bli skönt med lite semester och få på skidorna igen! Glömde berätta det kände jag!

Måndagsångesten.. Check!

Ska absolut inte vara negativ men jag är inte förtjust i måndagar om det inte är lov eller liknande. Och idag har det knappast varit en dålig måndag, det har varit den mest energitagande måndagen ever! Stolt över mig själv som kom upp i morse ens. Så skoldagen var rätt lugn och faktiskt så var fysiken lite intressant idag. Gillas! Men sen började helvetet när man kommer hem... Inga nycklar så kan inte komma in. Ringer runt och ingen verkar allt för intresserad av att komma med nycklar. Så sätter mig och väntar i V70:n för att inte frysa ihjäl och funderar på hur dumt det faktiskt ser ut. Någon av grannarna körde förbi men vågade inte riktigt kolla på dem! Vill inte se vad dem tänkte! Men ringde Sara och beklagade mig till henne innan min bror kom hem med nycklar så jag kunde komma in i värmen. Men sen blev det en runda på gymmet med Patrik och det var trevligt så någon bra timme fanns det med på schemat idag ändå! Gillas starkt! Sen skulle jag göra lunch när jag kom hem som jag ska ha med imorgon. Och nu hade jag bestämt mig för att göra Sushi och fick såklart inte riktigt rätt på det så var lite sur i början med det löste sig hyfsat iallafall. Så nu är måndagsångesten förhoppningsvis över ska bara försöka sova mig till tisdagen nu ja! Typ storm ute vilket är rätt mysigt att ligga och lyssna på så godnatt!

Finally Saturday!

Då var det lördag igen då ja! Dags att ladda batterierna inför kvällen nu då. Trött och ja, trött men ikväll ska det bli fest för hela slanten! Så några timmar kvar innan man måste börja vakna till och göra sig redo så det blir nog lite OTH eller plugg. Lutar mot plugg även om jag är helt slut i huvudet. Men det måste göras! Och då kan jag verkligen festa med gott samvete ikväll! Igår var det fredag, logiskt va?, då var det film som gällde vilket var det bäst beslutet som tagits på ett tag. Det var så skönt att bara ta det lugnt och ligga deckad framför en tv i ett antal timmar. Sen en annan väldigt bra sak vara att bror och flickvän lagade oxfile till familjen! Riktigt mumsigt! Lyckades dem bra med även om jag var lite smått kritisk från början. Nä, nu ska jag ta tag i pluggandet!
RSS 2.0