Jag är inte jag? ... Längre...

Haft en lite konstig dag idag... Fått tänka lite känns det som. Lite på hur jag faktiskt vill ha det osv. Jag kom inte fram till mycket så förvänta inte er att höra om några stora planer längre ner i texten. Det jag faktiskt kom fram till var väldigt enkelt och simpelt och jag visste redan om det. Men värt att komma fram till än en dag. Jag vet inte vad jag vill längre! Jag är inte den jag var... Vet inte än om det är bra eller dåligt, men hoppas på det förstnämnda! Detta är lite sjukt att komma fram till. Men ändå! Skitsamma, vill inte tänka på det och tänker inte skriva mer om det!

Imorgon blir det tenta! Wiho! Eller inte... Men innan det blir det lite utblidning inför sommarjobb! Det gillas! Något att se fram emot imorgon iallafall! Men jag får nog gå och sova lite tidigare idag så att jag överlever morgondagen! Godnatt!

Sol, värme och ... BLÅST?!

Okej, man kan väl kanske mer säga att det fläktar eller? Det känns mycket mer positivt. Det bästa hade ju varit om det hade varit vindstilla. Men blir nog några fina soltimmar sen ska vi se. Först lite frukost och så sen lägga i tvätten och städa lite snabbt. Sen skan jag ut och lägga mig pladask i solen! Det blir jag, skolboken och solen mot världen idag! Det låter som en superbra idé. Ikväll blir det ju att ta det rätt lugnt eftersom morgondagen blir lång ser det ut som... Utbildning, vilket ska bli kul, men sen tentan därefter är inte alls så inbjudande! Men måste göras och då får jag väl göra den ellerhur? Nä, så nu får det bli lite frukost för min del!

Done it, never again!

Nu är den äntligen gjord! Min första och sista tatuering! Riktigt nöjd. Bättre än förväntat men jag tycker det räcker med en! Bild kommer men har inte sladden till mobilen hemma så ja, wait and see! Riktigt trött är jag nu eftersom man fick sova fyra timmar inatt. Hade en trevlig kväll hos Paulina med de andra. Trevligt värre så stannade rätt länge. Så ska faktiskt sova nu snart ät det tänkt! Plugg imorgon till jag svimmar! Haha! We´ll see! Natti natti!

Men dina sidor var två, och en var illa nog...

Har hittat tillbaka till en gammal artist igen nu ja! Anna Hertzman! Riktigt bra texter helt klart. Och sen älskar jag hennes riktiga skånska dialekt. Gått och lyssnat på hennes låtar typ hela dagen. Där är för varje humör som man är på ju. Några som är bra är Tidsfördriv, Finns det någon annan, Om du tror och Va fan. Känns som att jag backade några steg i tiden nu kan jag lugnt säga. Men sköna låtar,så helt klart värt det!

Nu är det väl snart dags att sova eftersom man ska upp lite tidigare imorgon! Eller ja, bara om jag ska passa på att springa en runda som sagt innan. Vi får se det får morgondagen utvisa! Se hur levande jag är när klockan ringer vill säga.


Godnatt! "SMAAACK!"

Tjabba tjena hallå!

Måste säga att jag vaknade väldigt konstigt idag... Kunde verkligen inte komma på vad det var för dag! Nu har jag iallafall kommit fram till att det är torsdag idag. Kom iallafall på att jag har lite saker att ta hand om innan helgen. Får inte glömma dem nu bara! Aja löser sig alltid... Nu ska jag väl snart palla mig ut och springa en liten runda är det tänkt. Funderar om hunden får följa med elle inte... Problemet är bara att hon ska verkligen stanna och lukta på varje blomma som där är och det finns rätt många nu... Hm... 
Aja ska bara bli skönt att komma ut och få lite luft innan jag måste plugga. Kändes verkligen som att min hjärna skulle dö igår. 

 

Nämen nä!

Haha! Det kan aldrig gå riktigt bra va? Fick fel sammanfattning märkte jag idag. Wiho, grattis till mig! Fick sammanfattningen på en annan del. Kanske inte helt fel eftersom jag faktiskt behöver den ändå men behöver den andra delen nu! Först! Men vad gör man? Bara att bita ihop eller? Håller på att skriva en egen men hade ju varit 10 gånger lättare med hans. hm.. Får nog hjälp av bror sen med elläran iallafall. Så då kan det ju faktiskt lösa sig. Gillas! Känns som att jag tror starkt på detta nu, vilket jag inte kommer göra imorgon eller dagen innan? Det ska nog lösa sig på det ena eller andra sättet. Nä nu får jag väl fortsätta igen. Därför jag tog fram datorn!  Haha! Nä nu j'vlar!

Breaking up with god? Not yet!

Nä nu börjar det gå vägen igen! I love it! Nu ska jag leva på denna glädjen till det slutgiltiga beskedet kommer... Hoppas det är lika positivt! Sen ger vi satan! Jag vill vill vill! Gah! Sen kan vi ju ta det somkanske inte var lika kul idag... Tenta som kändes sådär failad! Hm.. Inte alls som jag trodde den skulle vara. Men nu vet jag ju till nästa gång? Positivadagen? Jadå! Sen var jag och hjälptepappa och jobba i Stångby. Gick bra till att han blev skit dålig... Så väntar på att han och bror ska komma hem från sjukan. Men det verkade ha gått bra. Men får välmer info sen. Så ligger här och myser med Plutten, (Vovven, Zvea). Tror hon saknar mamma lite faktiskt... Aja hon får vänta lite till, till lördag lite mer bestämt! Sen behöver vi inte sakna henne mer! Men kolla! Nu börjar American´s got talent! Måste ses! TJAA!

Run away and never go back...

Nu är det en måndag igen. Ny vecka alltså och nya tag. Lite små trött är man allt vill jag lova. Men ska bara in till Malmö en runda och hoppas att oturen vänt och sen hem och plugga som aldrig förr. Tenta imorgon vilket kommer gå inte bra är jag säker på. Men vill endå göra den för att se hur den är. Har ju ändå inte mycket annat för mig så varför inte sitta i skolan? Veckorna har börjat gå riktigt snabbt har jag märkt! Hinner inte reagera längre och jag hinner inte få vissa saker fixade förens jag måste fixa nya saker! Men nä, nu ska jag fixa för att sätta mig och dra in till Malmö!
Se ya!

There are 6 billion people in the world, and it makes me feel very small...

Så ja, en helg till över. Lyckad och väldigt trevlig om man bortser från pluggandet som har varit ett stort måste. I fredags blev det Helsingborg med streetrace. Och det gillades väldigt mycket! Sen igår blev det Hörby med trevliga Eslövfolket och några till! Trevligt trevligt, men idag mår man som man förtjänar. Skulle bli en väldigt lugn helg var det tänkt men ja. Har man kul så har man! Älskar när mamma ringer i exakt rätt tidpunkt måste jag tillägga! När man är på som sämst humör. Eller ja, kunde varit much värre! Iallafall så ringer hon och säger att hon hittat solglasögon som jag vill ha! YEEES! Så Hon kommer hem med iallafall 2 nya par solisar till Sofi! Det gillar vi! Sen skulle hon se om det blev något mer om hon hittade! Skulle hängt med ändå! Alltid skönt att vara efterklok. Varit det rätt mycket under den sista tiden har jag märkt! Det ska det bli ändring på. Men samtidigt så hade jag inte kunnat följa med eftersom jag har så mycket att göra i veckan att det är illa. Men hade fan behövs lite time of! Få slippa lite skit för en vecka eller två. Wie! Aja det blir troligen snart stockholm med Pa förhoppningsvis! Ska nog snacka med henne om det sen! Nä, nu ska jag ta tag i pluggandet igen och sen ta det lugnt och förhoppningsvis hinna träffa vänner och ta det lugnt inför imorgon!

When you look in the mirror, Who´s there?

Nä, men idag är man ju pigger! Sovit iungefär fem timmar inatt. Känner mig extremt utvilad! Eller inte det nä! Haha. Igår blev det en runda till Oxie och träffade Emelie. Inte fel alls! Sen blev det en tur till Helsingborg och kolla lite bilar! Riktigt najs var det och sålänge man är med roligt folk blir det alltid bra. Nu ska man väl göra exakt samma som man gjort de tre föregående dagarna? Plocka fram "StudeSofi" och böckerna och bli steget smartare inom fysik då ja. Haha this is great! Nä nu får jag sätta igång så jag kan vara social och trevlig ikväll!

GAAAAH!!

Varför vill inte detta som jag vill? Fysik och Sofi = Falskt! Speciellt när man fick veta det lite sen. Jippi, en vecka att plugga in 300 sidor! Grattis till mig. Något mer straff kanske? Aja. Har några saker att se fram emot nu iallafall. Blir en runda till Oxie sen iallafall och det är verkligen inte fel. Ska bli skönt att komma undan lite faktiskt. Men försöker plugga till dess iallafall så att man lär sig något vettigt idag ändå! Svårt med vovven som ska ligga på magen! Hon är lite jobbig(deprimerad) nu när mamma packar resväskan. Stackars liten.

Äntligen!

Klar med pluggandet för idag! Eller ja, mitt huvud pallar inte mer för fem öre så då ser jag det som slut för idag? Bra va? Och vädret håller i sig så det blir lödde idag ja! Gillas verkligen! Ska bara hinna med lite småsaker innan. Typ duscha och ta tvätten iallafall. Nä, får nu börja med det nu om jag ska hinna! Tudelululu!

Mysvovven?


Boom boom bang?

Mitt huvud försöker säga något med detta va? Typ sluta tänk kanske? Men lilla huvud... Ditt innehåll sviker mig när tentan kommer så glöm det! Här ska det kämpas! (Jag är verkligen inte schizofren!). Nu har min hund kommit på det här fantastiska att det är mysigt att ligga väldigt när mig när jag pluggar... Det enda lilla problemet är att mina papper ligger också nära och hon bryr sig verkligen inte om dem utan lägger sig stolt på dem. Skönt att hon är överlägsnen någon gång men några papper gumman... Dem brukar inte göra mycket motstånd! Kanske du skär dig på en kant men nä... Pälsen ivägen. Det värsta är att hon ser så himla nöjd ut! Haha! Skönt när folk är hemma hela dagen och myser. Shit! Kom på att tvätten är klar och batteriet dör snart på datorn! Så.. Tja! vromvrom VROOOM!! (Motorcykelljud)

Coffee and cigarettes.

Hjärta denna låten! <3
Sold my guitar and my piano
I thought that it was these that kept me low
I thought if only I could try and change
That all my pain would be in yesterday

But it’s true
I’m still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you...

Nä, nu har jag nog bestämt mig!

Så, nu var denna onsdagen över och man har fått en hel del uppklarat och löst. Skönt med det man fått undanstökat. Nu ska vi bara se hur det fungerar i praktiken för det är jag inte riktigt säker på än faktiskt. Aja, återstår att se. Som man säger "man ska inte ta ut segern i förväg" Men man ska inte heller se något som en förlust innan man verkligen har förlorat! Och när har man det? Hoppet är det sista som lämnar en människa och jag har inte planerat att dö redan faktiskt. Så när förlorar jag? Troligen inte på ett bra lång tag om jag kör på det ordspråket. Om jag inte ger upp vill säga. Men det dröjer lite. Jag ger upp för stunden sen kommer jag tillbaka starkare! "Det som inte dödar, gör man starkare!" Eller hur är det? Nä, nya tag nu och hoppas på att det löser sig. Imorgon blir det ännu mer pluggande och rak dykning ner i boken igen. Känt att dagen bara försvunnit eftersom jag varit helt inne i boken. Verkligen tappat kontakten med allt... Glömde helt bort mobilen och allt kring mig... Så imorgon blir det väl samma sak igen. I want my life back!   



Hjärnarbete? Ja!

Mycket information att ta in och där är verkligen inte plats! Har pluggat nästan hela dagen. Det enda jag gjort har varit pluggat, städat lite snabbt, ätit och gått en runda på 10 min. Sen plugga igen! I have no life left! Haha! Åt nyss "frukost", den råkade bli lite sen idag för att jag fastnade i allt annat... Men kollat igenom tentan klart nu så nu är det fram med boken. Skönt att vara efterklok! För mycket att göra, för lite tid... Ge mig en vecka extra så jag hinner! Nä, nu blir det fram med boken så att jag hinner med lite till innan det blir dags att försöka slita sig för idag! Ska ju träffa Pa sen! Jatack!

Vad hände där?

Något gick fel där alltså... Nu var det ju tänkt att jag skulle ha sommarlov men nä... Nu har man tentor igen på schemat som ropar på en och som måste göras. Så nu har man lite tid till som måste ägnas åt skolan. Funny! Wiho, jippi, halleluja osv! Så idag kommer det bli plugg, städa och tvätta som står på schemat. Ska få hjälp av brornär han slutat jobba med. Ibland är det skönt att vissa läst det man ska försöka lära sig! Fattade typ nada igår när jag läste igenom lite snabbt. Inte kul alls! Har precis insett att laborationerna är rätt bra ändå ibland. Man lär sig lite saker som man kommer behöva på tentan sen. Ochjagbehövde en liten påminnelse eftersom jag egentligen hade gett upp... Nä back in track eller vad det heter! Här kommer jag!  

Hjärnkrasch! Check!

Idag har hjärnan blivit lite smått överansträngd! Jag har varit i skolan och gjort labb. Men den var faktiskt inte så svår, helt okej faktiskt! Sen blev det hemoch äta med Pm och sen vidare till Pa och hjälpa henne lite med skolarbetena! Gick bra men hjärnan dog nog nyss, så om har är mycket fel i meningarna så är det därför! Men nu dör mitt batteri på datorn och även mina batteri är på låg nu så ska släcka och decka med kudden! Natti!

Älska denna starten på dagen!

Denna dagen började ju bra! Sanja skickar och säger att det inte är rapport på dagens labb! Kan inte mer än att studsa runt i sängen av lycka! Detta ser nog rätt kul ut. Men jag är lycklig nu okej?! Så bra är det att jag inte tänker klaga på vädret ens en gång. Sen ett plus är ju godkänt på Fysiktentan så tänker verkligen inte deppa idag! Plugga lite och städa blir dagens uppgifter innan jag drar till skolan vid 2. Så ska väl snart palla mig ner och äta frukost. Mitt rum ser ut att komma från andra världskriget btw! Inte bra och måste fixas idag alltså! Ikväll ska jag hjälpa Pa med lite skolsaker också! Massageprojekt vilket betyder massage till Sofi! Yeeeah!
Oh måste tillägga! Fick ÄNTLIGEN köpt ett par skor igår! Den jag velat ha nu ett tag men inte köpt ändå. Igår drogs kortet och skorna blev mina!
Mina, blåa och assköna!

Sån är jag!

Sitter här bredvid Pa och hon suckar var tionde sekund över sitt projektarbete. Jag försöker hänga med men går väl lite sådär men hjälper med vad jag kan! Duktig flicka! Inte långt till studenten nu och hon längtar kan jag lova! Märks nog enda upp till Stockholm! På tal om Stockholm... Vi har funderat på att dra dit till sommaren. Inte mycket mer att säga om det ville bara tala om det! Ska bli skönt! Jag och frugan! Hihi! Nä, nu ska jag försöka hjälpa henne med det sista så vi blir klara!

Fields of gold...

Måndagen över. En dag tillbringad i skolan för att lösa lite som skulle fixas. Gjort! Skönt att få det gjort och bort från axeln. En sak fixad, miljontals kvar? Nä, nu ska det fan bli bra! "happyface"! Känner att jag är på riktigt gott humör idag även om vädret inte vill det. Otur vädret! Hihi! Nu ska jag fixa lite här hemma som också måste göras så har jag inte så mycket imorgon. Har städat och tagit ett efterlängtat bad och nu ska jag bara planera veckan lite och sortera en bunt papper. Sen när Pm slutat jobba blir det lödde och försöka hitta ett par nya Shoes! Behövs!

Igår blev det förresten en heldag i verkstaden i Trellehåla. Trött i början men vi kom igång efter att jag och Erika (bull) drog igång lite rolig musik och hade allsång!
It looked something like this:
 

Säg att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Lördag och jag är verkligen helt död! Ikväll blir det 20årsfest för Amanda! Ska bli riktigt kul men ska nog försöka vakna till lite innan. Hoppas vädret blir bättre också tack. Ska kanske springa en runda hade jag tänkt. Men då får det inte bli sol för då blir det pladdask i trädgården. Förhoppningsvis blir det kanske en runda till Lödde också idag men beror när mamma kommer hem så jag får bilen. Lite för långt att gå! Behöver handla lite saker känner jag. Nä, Nu ska jag göra lite nytta!

You don´t have to like me, I´m not a facebook status!

Ville bara få det sagt!

I´m not looking för that easy way out...

GODMORGON! Detta är en riktigt bra dag! Varför säger jag inte! Hihi! Tror en eller två vet, eller iallafall kan gissa varför. Bästa sättet att typ bli väckt på. Fast var typ halvvaken. Men ändå! Detta behövdes! "Största happyfacet ever" just nu! Men tillbaka igen... Funderar om man skulle palla sig upp och göra lite nytta innan man ska in till Lund och träffa Erika. Gillas!

Två bra låtar, i en bra lista...

You let me in, cause after all
It seemed like the right thing to do
Oh, oh
I closed my eyes, and let you fall
I wonder...what you could possibly know
About breaking down that I don't

It's been a while, since I begged for anything
But no more, so lay me down
I'm lonely
Oh, oh
You don't understand me
And you never even tried to anyway

                                                                          


Cold, cold heart of mine
Just let it all die
Started again the next day
So easy and so far away
More than betrayal and pain

Tell me what that takes

Handen på hjärtat...

En dag till förgången... Jobb ok, umgås med Pm = roligare! Streetrace kul förutom några minustecken.. Största minuset som även kallas för "Poliser"! Men lärde mig faktiskt en del av dem och dem var faktiskt riktigt trevliga och pratglada ikväll! Sen snacka lite med Pa! Väldigt bra måste jag säga! Höjdpunkten är nådd! Hoppas nu bara det går bra. Hoppashoppashoppas! Handen på hjärtat nu... Jag vill! Och jag vill inte ge upp! Än... Inne i någon konstig dimma just nu känns det lite som men ska hitta ut! "dimmar lättnar!" Har jag alltid fått höra och nu så! Jag ser ljuset av solen! Tjihoo "glädjeskutt"! 

Måste säga att jag lärt mig mycket om livet de sista veckorna... Det går inte alltid som man tänkt sig... Ibland gör det! Vem man ska lyssna på och vem man ska ungefär ge fingert. Vilka som står där även när jag är som sämst och då dem jag vill ha när jag är på topp! Kan bara säga. Ibland blir man förvånad över folk. Dem som står där är de jag aldrig kommer glömma och dem jag alltid vill vara på topp med. Dem andra kan få skiten! Haha lucky you! "blink". Även lärt mig att man ibland måste kämpa det där lilla extra och även då kanske det inte går...

It´s like 10.000 spoons when all you need is a knife...

Onsdag nu då? Mitten av veckan! Idag blir det en tur till lilla Eslöv är det tänkte! Ska bli skönt att träffa tjejerna! Hannah är hemma igen så måste ju höra hur hon haft det i Itali! Orättvist! Haha får nöja mig med att hon berättar hur det var. Sen blir det hem och ta det väldigt lugnt för är helt slut i huvudet just nu känns det som. Så inget tänkande till mig idag tack!

Underbara väder!

Då var en dag till över! Underbart väder och en trevlig tripp till Danmark, javisst! Nu är vi lite halvt slitna... Och sluta titta vad jag skrever Pernilla!!! Har en som sneläser, inte alls irriterande... Speciellt när man ska försöka få ihop en mening här och lyssna samtidigt! Haha! Borde komma ut en lite söt röd (viktigt att den är röd!) boxhandske och slå henne så hon deckar en timme, men då hotar hon att fisa! Haha sämst! Kommer bli gasad! Så detta är min sista dag i livet! "Puff finito!" (Hennes uttryck!) Någon somkänner för att hjälpa mig bära ut henne i bilen? Please! Nä, nu ska vi sova ! Natti!

Bad HairYear?!

Just nu sitter jag, eller ja ligger jag och funderar på att jag måste klippa mig... Men hur? Vill ha långt hår samtidigt som jag tycker att kortare frisyrer är skitfina! Sen vet jag inte om jag ska ha lugg eller ej... Skitsvårt!

Nä, ska nog ta en liten funderare sen ringa till min kära frisör!
Men det har jag inte tid med nu för nu måste jag börja fixa inför dagens händelser!

Next stop Danmark! Wihoo!

Äntligen vaken! Riktigt gott har man sovit i natt! Idag ska det bli en trip till inte mindre än... (Trumvirvel) ... Danmark! Fields nästa stopp! Men först och främst ska vi försöka lösa lite problem. Jag ska försöka vakna till liv för är just nu övertrött och jag har såklart glömt min väska... Kul! Och sen måste jag vänta på min resekamrat! (Trumvirvel) ... Pernilla!  
Haft en riktigt lyckad helg annars faktiskt måste jag säga. Firade Johan i lördags vilket var riktigt skoj. Sen skrev jag tenta på morgonen vilket kanske inte var jätteroligt men funkade iallafall.

It looks like I´m losing this fight... But I will win the next one!

Då var ännu en vecka slut... HELG! Okej, jag har tenta imorgon så inte riktigt helg än kanske för min del... Men ändå! Tänker inte klaga för jag överlever! Så dagen idag är till för att plugga, städa och ja, allt annat som behövs bli gjort inför en helg. Känner mig lite trött efter att ha fått slåss om sängen hela natten. Hunden ska sova mitt på sängen så man inte kan sträcka ut benen så man får ligga helt konstigt! Ska bli skönt när mamma kommer hem idag och vovven flyttar in där igen. "Happyface!" Just nu ligger hon här bredvid och drömmer. Ser rätt kul ut faktiskt! För plötsligt börjar hon snacka i sömnen! Haha! Nä, nu blir det tillbaka till den underbara matten!

It´s a good advice that you just didn´t take!

Idag har vi varit flitiga! Varit uppe sen halv 9 och städat halva huset. Resten kvar nu men ändå. Fixat rummet så inte mycket kvar. Känner för att möblera om lite faktiskt. Vill ha lite nytt! Förändring är alltid bra! Gammalt blir till nytt! Men nu sitter jag här med min Chai latte och funderar hur jag ska lägga upp resten av sysslorna idag så man hinner leva lite med. Måste bara säga: Chailatte är sinnes gott! Min nya älskling. Tack mamma för att du köpte hem det. Och för att du själv inte gillar det! En ny start på ett nytt beroende! Har varit en runda i Lund också faktiskt och lämnat lite böcker på biblioteket. Visst är man duktig! Nu ska jag fixa sista biten av huset innan pappa kommer hem!
Ciao!

My new love! <3

Time to start over!

Nä, nu är det dags att börja om igen. Det gick inte så bra sist! Eller jo det gick bra de första tre veckorna sen sket det sig igen. Men nu så!

   *Börja träna igen!
   *Sluta stressa!
   *Sluta lyssna på idioter!  <--- Viktigt!

Idag är jag verkligen positiv men ibland måste man ta tag i sina problem som är mindre roliga. Men blir snart på bättre humör för Pernilla kommer och underhåller mig. Hoppas hon kör i racerfart hit! Men till att hon ommer ska jag hinna plugga lite till på Matte och börja skriva mitt CV till engelska. Lycka till!

Missat eller bara tröga?

Jag gillar inte lögner och skitsnack. Har ni missat det och tror jag gillar det eftersom det är det enda ni säger? Skärpning!

Vilken helg!

Då börjar vi på en ny vecka igen efter en riktig toppenhelg! Fredagen fick jag sällskap av pernilla och vi gick faktiskt och la oss rätt tidigt för att det skulle bli en lång lördag. På lördagen blev det ett besök i stadsparken och träffade en massa glatt folk. Väldigt trevligt måste jag säga. Skit mycket folk var där så typ omöjligt att hitta någon bland alla ansikten. Sen hade man ju ingen sändning där inne så man kundeju inte ringa och fråga var någon var... Ser ni problemet? Stor park, myyycket folk och ingen fungerande mobil! Men men, på kvällen blev det en tur ner till Robin för att fira honom och valborg såklart. Slutade med att vi deckade där efter en hejdarfest! Riktigt roligt måste jag säga! Sen söndagen har vi väl typ suttit bort allihopa. Alla var rätt så slut! Nu ska jag kravla mig ur sängen är det tänkt!

RSS 2.0