Reklam reklam...

Trött som man är så är man även lättirriterad... Och vad är inte mer irriterande än reklam? Jo, reklam på alla kanalerna samtidigt! Lyckades till och med komma på exakt samma munsköljs reklam när jag bytte mellan två kanaler! Vad är oddsen?

Reklam är egentligen helt okej, faktiskt! Men jag tror aldrig en tv reklam gått fram till mig. Jo, reklamer om nya serier eller någon film som visas i veckan! Det har faktiskt nått fram. Men sen att jag typ alltid missar det ändå är en helt annan femma! Nä, tv off nu blir det snark för hela slanten!

Vattenlek med kameran!

   
 

Water, water and a little more water!

 

Tröttast i stan? (Hålan?)

Känns bra att vakna av en tass som sparkas upp i huvudet av en trött vovve. Det betydde nog inte "Du är kvar va?" nä, snarare "Dude, du tar för stor plats! Move!" För att vara en liten Borderterrier så tar hon stor plats! Menar, vi ligger i en 180 säng och hon tycker jag är ivägen... Sen låtsas sover hunden när jag vaknar! Nä, nu får jag palla mig upp!

Sexlista!

Då har man fått en bra ide från Ida! Att göra en, trumvirvel, sexlista! Hur kinkigt det än låter så är det inte det. Egentligen simpelt! Man skriver upp sex viktiga saker man behöver göra imorgon. Följt av en belöning man får när man är klar. Viktigt att man har något att sträva mot. Motivationen ökar;)

Detta tipset måste iallafall testat. Så imorgon är en testdag!

Ibland går inte hissen hela vägen upp va?

Har bara en liten, egentligen en jätte enkel, fråga till en del personer... Om du säger något om mig, något mer eller mindre dumt, till någon av mina närmre vänner. Tror du inte dem säger det till mig då? Det är klart du vet att dem gör, så du kan sluta spela dum nu. Du vet mycket väl att jag vet vad du säger om mig när jag vänder ryggen till. Men snälla, om du nu säger något... Stå för det! Och vågar du inte stå för det, så säg inte det till någon och speciellt inte till mina vänner! Mina vänner berättar för mig, vilket vänner brukar göra. Jag vet inte hur din relation är till dina vänner men nu vet du min.

Detta gäller egentligen nästan alla vänrelationer. Ändå, varje gång, VARJE, så ser pladderråttan ut som ett stort frågetecken när man säger till dem och frågar hur de menade. "Va? Nä, jag menade inte så..." med *Shit det kom fram - minen i hela ansiktet*


16 and pregnant... Rätt eller fel?

Ligger och kollar på MTV, vilket är en riiktigt bra kanal!, men just nu är det 16 and Pregnant. Alltså dem är 16 år och får barn. Rätt eller fel? Min åsikt är att de flesta i showen är väldigt för unga! De har inte en aning om vad det innebär och det märks när de får barnet. "Jag hinner inte träffa mina vänner! Jag får inte sovit en hel natt!" Ärligt, vad trodde du? Missförstå mig verkligen inte nu. Det finns den som faktiskt är redo för att ha barn vi denna åldern. Han bara inte sett dem i detta programet.

Jag vet detta är ett känslig ämne och jag säger verkligen inte att det är ett lätt val att välja om man ska behålla, göra abort eller ge bort barnet genom adoption. Men använd skydd till ni vet kids! Det är verkligen kids... Barn är inget man bara kan skicka iväg när man har tröttnat, som på en gammal och äcklig teddybjörn.

Dem som var i kvällens program var nog lite extrema enligt min åsikt... De hade varit tillsammans i tre månader när hon blev gravid. Känner man varandra ens då? Tydligen gjorde dem inte det. För när barnet hade kommit till världen så visade det sig att pojkvännen/pappan hade inte tagit studenten som han påstått. Dumdumdumdum! Gissa om hennes päron var glada? Sen finns det de unga mammorna som faktiskt är redo. Läst ett antal bloggar om det. Men tycker man ska tänka efter om man verkligen är redo innan man tar steget at föda ett barn! 

Icebed - It´s white!

Bilder från en tur i skogen med kameran idag för att få lite frisk luft!
 
 
 

Sjuka personer, håll er borta! Jag vill vara frisk!

Då var man dålig, igen! När någon är sjuk så måste dem vara så nära. Dem hostar och deras virus flyger runt som värsta stridspiloterna och väntar på att bomba nästa person. Sen nu blev det jag... Så idag blir det ligga till sängs, försöka städa och packa upp från Ullared men inte mer!

Light it up!

   
 

Söndags tv... Kom på något nytt? "snark!"

Då är det kväll, sen kväll och vad gör man? Inget ovanlig. Det är söndag+sliten efter helgen+lite krasslig=Tv! (Och en energidricka som jag faktiskt inte vet varför jag dricker eftersom jag ska sova?) Men en tråkig sak. På söndagar är typ en av de få dagarman ser rätt mycket tv, mycket!, men det är endast repriser så man har redan sett det som går eller iallafall en stor del av programet. Oftast slutet så det verkligen inte är lönt att se programet. Egentligen så tycker jag de borde visa allt nytt på söndag. Det borde vara tv-veckans startdag. Precis sov vi har måndag! (Även om jag tycker vi ska avskaffa måndagen för den fått en så dålig innebörd...)

Så eftersom jag nu sett det mesta, och nä jag kollar inte tv alltid! *Glad men fyrkantigt fejs!*, så kolalr jag lite bilder på minnet istället. Ska se om jag hittar något kul och har jag tur kanske jag även kan få lite insperation på något vis?  

Söndagstv - Makes peolpe "snaaark!"

Nu tror jag inte ens 1.000 energidrinkar räcker?...

Då var helgen över! Trött och kan säga att det var längesedan jag var såhär sliten alltså. När man tillochmed sitter rakt upp och håller på att somna. Knallröd i ögonen, väl hemma, blev det ett bad för att försöka hämta sig. Nöjd med helgen och blivit väldigt lite sömn! Och helt ärligt, jag orkar inte skriva för jag är så slut i huvudet! Försöker bättre nästa gång!

On our way!

Då var vi påväg! Inte för att detta inlägget blir så långt men ja. Beror på två saker;
1. Jag är trött eftersom Ida visa oss utelivet i Kristianstad.
2. Dålig låt i hörlurarna!

Men påväg till Ullared så nu ska jag försöka blunda lite så jag inte behöver dras runt i en kundvagn och missar en massa viktigt! Då säger jag god natt och trevlig resa!

Komediserie; the real life?

Fick en tankeställare igår! Såg en ny komediserie på tv och fick en snilleblixt? * Funderar om det verkligen heter så..* Men har ni tänkt på att det vi sitter och skrattar åt där innan vi somnar är saker som är rätt lika vårt eget liv. Jag menar: Jims värld? Hur många gånger ska man inte försöka klara sig undan saker sen är där alltid någon smart som löser det? 8 simple rules? Hur en familj ser ut! En jobbig lillebror, en smart tjej och en mindre smart.

Och det vi skrattar åt är saker vi själv gjort eller lätt kunnat gjort. Så ska man göra en komedi... Kopiera ditt liv! Vet inte hur många gånger jag och fler har jämfört min familj med Al Bundys familj? (Nä, jag är inte trög som Kelly!) och jag vet inte huuur många gånger jag sagt med vänner att man kunnat filma oss en dag och det hade varit en komedi! "En dag som Sofi!" *Vink vink* Nä, nu känner jag likheten till Kelly så nu slutar jag med detta!

Då börjar vi fixa inför en roadtrip till Ullared!

Imorgon blir det Kristianstad med Paulina och där ska vi träffa Ida! Barbafamiljen är samlad. Blir lite fest på kvällen men inget all-in inte. För på lördag ska vi ju upp och åka till ... *trumvirvel* ... Ullared! Yey! Mycket behöver planeras för annars kommer känslan när man kommer hem... "jag glömde ju... Och... Men det är också kvar i affären... GAH!" *röd i hela huvudet och caps lock räcker absolut inte till!* Så nu måste jag få allt detta gjort!

Lill-lördag är över. Föralltid!

Då har vi firat lill-lördagmen en After-ski utgång. Eller vad man nu säger. Man mår INTE om man förtjänar för tycker inte jag förtjänar att må såhär dåligt, helt ärligt. Feber som kommer och går och mår allmänt illa. Och nä, det är inte för att jag är bakis för hundratjugondegången!

Så nu ligger jag i sängen igen och funderar på när jag ska orka köra och handla mat? Funderar om man ska orka baka? Kommer ju inte kunna äta det som det känns nu bara... Vi får se! Nu blir det Top Model igen så ska försöka kalla hit min hund så hon lär sig lite till nästa gång hon ska vara modell till mig!

Hund; Vän eller väckarklocka som är felställd?

Många har hund idag. Jag har en. Eller ja, mer en dålig väckarklocka... Under den sista tiden har min hund fått för sig att hon inte kan hoppa upp i sängen själv utan man måste bära upp henne. Okej, om det är mitt på dagen men klockan fem på morgonen vet jag inte om jag tycker det är jättekul?! I morse bestämde hon sig för att vara extra jobbig! Klockan fem var första gången och sen vid sex vaknade jag av samma visa igen. Då hade hon hoppat ner eftersom hon skulle se vad mamma gjorde och kanske leka lite med sin fina, gröna boll. Usch vad jag inte gillade att ha hund då! "Gnäll gnäll gnäll" Bredvid sängen! Sen när man reser sig så springer hon iväg... *Du kan inte ta mig* Och tar man inte henne är det samma visa igen! Tur hon är så söt! Så en hund är en vän och en dålig väckarklocka!

Nämen titta, det ligger mjöl på marken!

Även om jag sa innan att jag såg ut som ett helvete, vilket jag gjorde, så ställde jag mig framför kameran. Var på spralligt och löjligt humör och tyckte det såg ut som att hunden hade kul att göra löjliga poser. Så varför inte? Löjlig hund = Löjlig lillmatte! Och varför inte bjuda på sig? (Okej, jag är en clown!) *Clownmin* "Vill du se mig knyta en ballong?". Men nä, jag tror inte att jag är någon modell utan jag har bara kul! Menar, stå och vara seriös är inte min stil. Och det blir så tråkiga bilder! (Det blir vissa ändå...)
Nä, nu fyller vi ut med lite bilder! 

Dog, make a modelpose!

Nu är det ju så att jag är ledig! Woho såhär en tisdag. Fast sen är man väl aldrig riktigt ledig? Man måste ju plugga, städa osv. Men viktigast av allt... Man måste har några pauser med kul! Jag tog en riktigt efterlängtad paus nu. Jättefint väder ute + inte varit och lekt med min kamera på ett tag = Bilder ute i snön! Eftersom jag ser ut som ett helvete. Bokstavligen. Så fick hunden stå modell! Vissa bilder sen bara knäppa ut! Hon har iallafall fattat dethär med att en modell ska stå i så konstiga ställningar som möjligt. Sen att det ser ut som att hon krockar med marken ibland är en helt annan femma. Tror jag ska tvinga henne att se Top Model med mig i fortsättningen...  

Men lite av bilderna kan man väl bjuda på i smått skrattsyfte?

På tal om skolan?

Jag missade lovet! Otroligt va?! Allt är i full rulle och känns som det varit det hela tiden. Har tänkt lite å det här med skola, speciellt högskolan...

Ni som går på högskola eller gjort vet vad som är värst, Tentorna! (Eller tentamen som lärarna uttalar det så fint!) Man ska sitta knäpptyst och fy om du ens skulle kolla upp från pappret för det kan vara fusk... Full koll har dem, tror dem... En gång hamna jag väldigt nära dörren till när man skulle gå på "toa". Efter fem minuter efter start gick första på toa och denna person gick nog fem gången, under typ en och en halv timme. WTF? Asstörigt för mig för det blev så mycket spring! "Grrrr..." *The eyes of a tiger!*

Och har ni tänkt på den klassiska telepatin. Den enda meningen som funkar genom telepati:
"Wtf! Vad är detta för frågor?"

Och en klassisk tanke vid första eller andra frågan:
*Och... när gick vi igenom detta?*

Sen när man är klar så ska man gå från och lämna tentan och skriva under och känns som att det låter jättehögt när man försöker gå tyst som en mus. *Klonk klonk* Irriterande! Sen ska man ju säga till sin "busskompis" Att man väntar eller drar och då vill man säga det både tyst och högt samtidigt och ja, ni fattar resultatet. Kompisen fattar inte och säger typ "Va?" --> Min tanke: *Yes, någon mer än jag är inte smart!*

Kunde lika bra ha sagt "Vi ses på omtentan, Dude!" ---> "Va?" Score!

Måndag morgon... Bite me!

Jag och måndagar är inte vänner. Tröttast i världen och kallt son in i ute... Haft en toppenhelg med mina flickor och i ärlighetens namn, kan man bli bakis två dagar efter? Kill me?! Träningsvärken är kvar och plågar mina stackars ben.

Känner mig rätt bra som sitter här när min lektion skulle ha börjat men kludd med lärarens dator, datorläraren! Så någon vaktmästare kom nu in och skulle lösa det. Kände i några sekunder hur smart jag är. Läraren sa exakt vad jag skulle sagt, " Det blir bara blått! " ;)

"Trumvirvel" ... Mobiltelefoner!

Vilken världsnyhet va? Mobiltelefon! "Wow!" *Världens säljarmin!* (Hade varit bästa telefonsförsäljaren om den på andra sidan luren hade kunnat se mig och mitt säljande ansiktsuttryck!, eller inte?) En telefon du kan ta med och ringa var du än är. Typ, inte i skogen och inte mitt inne i stan alltid men annars, var som helst! (Sändningsproblem ibland ni vet!) Men har ni tänkt hur mycket mobilerna spelar roll nuförtiden? Egentligen?! Vi har typ allt där! Själv har jag Iphone och hur dumt detta än låter så får jag panik när jag inte hittar den eller den inte kommer överrens med mig...

Bra saker med mobiler vs negativa saker:
+ Jobbig situation -> näsan långt ner i mobilen och läser något på låtsats. - Man blir undviken om man inte har en i jobbiga situationer.
+ Kan inte busstiden? Mobilen! Tada! - Shit vad man blir associal!
+ Går snabbt att skicka sms! - Man kan inte återkalla ett sms som blivit fel...

Tänkt på att det händer att folk omkring klagar på en när ens mobil ringer stup i kvarten?
- Åh, din telefon ringer... igen!
- Ja, mobiler brukar göra det!
Avis?!!

Nu kan man även styla sina mobiler till max! Nu menar jag inte med massa klistermärken nu köper i någon affär! Utan det finns finfina skal för den som vill ha västa blingblinget (& med det menar jag VÄRSTA blinget! "Titta där kommer en kille med en disco kula! Nä, vänta, det var bara hans Iphon med sitt nya skal...) till ett enkels skal som inte skyddar ett skit egentligen men är dyrt som skjortan. Bästa skalet är plånboksskal! Gissa vad jag har för något? *Änglamin!* Thihi!

Nä, slut om mobiler! Ni måste verkligen testa dem! Dem förändrar erat liv. Från sociala pratkvarnar till associala små teknik nördar! "My treasure..." *klapp klapp på skärmen* Jag undrar om man får fyrkantiga ögon som dem sa man fick av tv:n? *Ballögt och tänkande*

Let it snow, let is snow, let it snow...

Nu snöar det! Och det har det gjort nu sen, ja, inatt typ? Det är bra! Såhär en söndagsdag när vi ligger helt döda i sängen och kollar ut på när snön faller. Mysigt! Medan Ida ligger och gnäller på att snö är tråkigt och kallt så ligger jag och hoppas att det ligger kvar ett tag nu och slask... Dra åt skogen! För dit ska jag inte idag. Jag och min kamera har snackat länge nu och att gå ute och leka i snön men hans flyg var typ försenat en månad eller tre?

Den enda meningen jag typ sagt hela morgonen är "Det snöar fortfarande!". Och det är inte så att jag bara ligger pch säger det utan nä, jag sätter mig upp och kollar ut genom fönstret och säger min berömda mening. Även om jag ser ut och att det snöar från liggande läge. Men visst är man smart? Lite såhär söndagsträning! Nä nu blir det tv!

Kära kylskåp...

Nu har jag snart varit och öppnat kylen 10 gånger ungefär. Fler än jag som gör så? Går och kollar i kylen flera gånger under ungefär tio minuter och vet att det inte kommit något nytt. Men måste ändå kolla. Hm... Konstig störning? Äsch! Vet att rätt många gör så faktiskt! Så känner mig rätt normal ändå! Funderar om jag ska sätta en lapp på kylen "Kära kylskåp, när jag kommer tillbaka om en halvtimme vore jag glad om du hade gått och handlat." Tror det kan funka? Nja varför inte? Tvivlar men kanske värt att testa.

Sen kom jag på en roligt sak igår. Fick ett riktigt tecken på hur världen utvecklas! Alla vill ha pengar för allt! Igår tyckte jag det hade gått lite för långt! Jag kom hem efter en runda ute i snön och skulle släppa ut hunden innan sovdags. Hon satte sig uppe i trappan och bara stirrade på mig... "Vad får jag för att gå ner för trappan?". Så snabbtänkt som jag är rotar jag i jackfickan i hopp om lite godis men nä. Så här låtsas vi! Men min hund har lärt sig lite med tiden och ville inte gå på mitt låtsasgodis alls! Av någon anledning så fick jag ju upp en 20:a ur fickan och vad hände då? Hunden sprang ner! "Jag kan köpa mitt eget godis!" Tror att det var hennes tanke och min var "lurad!".

We need to talk...

Oskyldig mening den där. Men när någon säger den så är det något helt annat. När kompisar säger den, nu beror det lite på tonläget, men dem har oftast själv gjort något som dem vill reda ut. Good for them! Går skiftande bra.

Men när föräldrarna säger det! "Vi behöver prata med dig om en sak..." Shit! Man tänker igenom allt man gjort den sista tiden (året?). Vad kan det vara dem vill snacka om? Vilket var värst av sakerna och vilket kan de möjligen fått reda på? Viktigast av allt! Vad är min dåliga ursäkt som kan fungera? Gissa om man går sakta till sina föräldrar så man få tid att komma på något. Så oftast, i mitt fall, när man kommer dit men hjärtat i halsen och väntar sig en riktig lektion om hur fel det var och blah blah blah. (Alla föräldrar har tp glömt hur det är att vara ungdom!) Iallafall så är det typ "Ja, jag och pappa ska iväg nästa helg så vi undrar om du kan passa hunden?" (Glädjetårar!)

Sen... Hunden? Men åh! Min hund är krävande, förlåt, mammas hund är krävande. 100% fokus på henne! Alltså, det är aldrig bra när ens föräldrar säger "Vi behöver prata..."

Back when I was young, I remember when...

Det sägs att man ska glömma sitt förflutna och gå vidare. Visst om det finns något man vill glömma men absolut inte allt. Egentligen ska man ju inte glömma det man inte vill minnas heller. Man lärde sig troligtvis något av det? Annars kommer man troligen uppleva det igen? Jag minns inte allt från min barndom men mycket av det jag minns är bra minnen. Man hade roligare som liten! Kan bero på att när man blir äldre och vuxenvärlden kommer och knackar på ens dörr, "bank bank!" (bankar rejält när det är dags!), så ska allt gå så fort! Man ska ta stora beslut om resten av sitt liv och man ska göra val man inte kan veta om det är bra eller dåliga. Man kan inte heller krypa sig till baka och säga förlåt och få allt löst under en dag. Det är svårt ibland! 

Menar när man var liten så grät man över bagateller. Ramlat och slagit knäet? Mamma blåser! "phuuu". Idag gör fallen ont! Psykiskt ont... Man hade inte problem med killar utan det var bara vännerna som kom först! "Ska vi leka idag?" Badhuset? "Jippi!" följt av ett glädjeskutt och ett h*lvete att försöka sova natten innan. Höjdpunkter idag? Utomlandsresor? Dyra och händer inte alls lika ofta...

Vi satt och snackade gamla minnen igår jag och en kompis vid namn Pernilla. Vi hade ett stort och gemensamt intresse, hästar! Vi testade allt och man hade ingen rädsla what so ever! Kunde släpp kontrollen helt och känna sig, ja, fri? Sadel? Tyglar? Väst? Hjälm? Nä då! Upp på hästen ooch armarna rakt ut över hinder med släckta ögon och man var fri som en fågel! "Kvitt kvitt" (En och en annan flax med armarna när balansen blev kass och pälsen var hal.) För att lära oss att undvika skador blev det träning på att trilla av och ja, det gjorde rätt ont och om jag inte minns fel hade jag blåmärken lite överallt efter en timmes träning av att trilla av! Duns efter duns i paddocken och hade fortfarande samma smile på läpparna. En glad liten unge men en stämgd mun men ett leende som skrek av lycka. Och ingen mamma blåste på mina blåmärken för dem fanns inte i huvudet då!


- Det handlar inte om att glömma sitt förflutna, det handlar om att kunna kolla tillbaka och se hur mycket man vuxit sedan dess!

Godmorgon!

Eller kanske godmiddag? Jag är ung och dom så hör till att sova lite längre än resterande i familjen. Fast har varit vaken innan men inte haft orken att gå upp upp! Har väl egentligen inte det nu heller men kommer väl!

Party all night!

Tänkte på en sak idag innan skolan... Inte festat på ett tag men hörde en festlåt och tänkte till lite...

När man är ute på klubbar you know. 200 fulla ungdomar, eller ungdomar som spelar lite fullare än vad de är, är som djur! Dålig liknelse men ändå. Folk gör allt och de skyller på spriten. (Sluta drick om du inte kan handskas med spriten ch blir aggressiv! Blir du rolig så drick för fan!).

Killar de ska dansa så nära en som de kan. Och ja, kalla det dans om du vill men vissa gör snarare en dansvåldtäkt! (Kan man bli gravid av det?!). Man kan knuffa iväg dem och tio sekunder senare står de och trycker mot en igen... Sen blir de sura när man tillslut kastar iväg dem för att dem ska fatta... Boysboysboys! Och om de ska skryta? Jajamänsan. "Jag dansade med en brud helt intimt, bla bla bla. Betyder jag FÖRSÖKTE dansa med en brud men jag fattade inte förens hon skickade mig i golvet att det var dags att sluta dans-antasta henne.

Och tjejer, dem slåss. Dem vill ha dansgolvet för sig själv. De putar på varje tjej som kommer i närheten. Dem vill vara i centrum men fy om någon kille skulle komma för nära för att hon är i centrum. Håll er till era vänner. Ha kul! Var inte ute för att hitta ett ragg. Var ute för att ha kul och umgås! Det är iallafall jag och mina vänner.

Skärpning!

Tänkte på en ska nu. Jag skulle ha en blogg med fotografier? De senaste veckan/veckorna har det varit ... Åsikter? Och en massa av det? Till mitt försvar så har jag haft mycket att stå i, eller hur man uttalar sig, men det ska snart bli mer av foton! Alltså nu menar jag inte de festbilderna som är tagna i spegeln eller på dass.

Tänkt på det förresten? Alla, nästan alla brudar tar fotografier på toaletten när det är fest. Och det syns att det är på en toa! "Fin toalettstol!" "Tack!:D" "Äh va?! :S". Maxad ironi och det uppfattas inte!

Skola nu! Klänning kanske? Det är ju tenta! Blä! Mjukis it is!

Klurigt värre...

Att plugga leder till att man tänker på annat ibland, eller bara gör annat? Jag blev distraherad av andras bloggar och letade efter någon bra fotoblogg. Fann ingen jag riktigt fastna för men upptäckte en sak. Var var jag i somras?! Alla har flera fina sommarbilder men jag tyckte sommaren bar lite dålig för att kallas sommar? Hittade någon bild iallafall!

Har tänkt på hur känsliga vi är för väder egentligen...
Snö ute? Facebook-status: Det är så kallt! Gnäll gnäll!
Solsken? Fb-status: Det är för varmt ute! Gnäll!
Blåser? Regnar? Fb-status: Det blåser och är kallt! Buhu!
(älskar att alla måste berätta det med en Facebook-status! Precis som att de vet någon som bor i ett hus utan fönster och de vet att de inte ska lämna huset!)
Vi är då aldrig nöjda!

Vecka då allt går snett och rätt samtidigt...

Mycket i skolan, snett!
Svåra tentor, riktigt snett!!
Festsugen och vill vara med mina vänner istället för att gräva ner mig i böcker, snett!
Fått mitt nya skal till min skatt och ögonsten (ja, jag tycker om min iPhone!, när den vill som jag!), bättre än snett!

Lite positivt i slutet va?;) nä, men en helt okej lördag som gått i vågor! Börja med tenta sen umgås med två underbara töser. Oxie sen hem och plugga sen taxi till mina töser. Börjar bli van vid att vara taxi nu. För van? Sen att jag typ blir ynernervös (y=tyskt y, mobilen samarbetar inte...) varje gång jag ser en polis och det gör man i Malmö. Inte för att jag gjort/gör fel men känns som att man missat något när hela bilen lyser blått... Nykterhetskontroll! Tycker det är sjukt bra dem gör det egentligen även om jag tycker det är helt jobbigt. För menar, det finns de smartass som kör onyktra! Fy fan! Skärp er lite va... Jag menar ni är 18 minst (oftast) och då tycker jag man ska ha utvecklat så mycket hjärna att man förstår felet i det! Annars för dem som nu tydligen inte gjort det, var var ni under körkortsteorin?! Nä nu nattiplatti!

Här kommer klagis-tanten!

Det är fredag och här ska det klagas! Det har känts som att det varit torsdag men kanske för att jag pluggat och pluggat?! Känns inte ens som att jag blir smartare? Lite kanske. Men åh! känns så himla logiskt när jag läser det sen när jag "förhör" mig själv genom att tjuvkolla på alla svar när jag försöker säga dem, så kan jag tydligen inte dem nä. Panik! Och nu är jag får pigg för att sova och för trött för att plugga. Fråga mig inte hur det går till men det går och det är jag ett levande bevis på! (Kolla puls!) Ja, levande bevis! Men måste säga, annars gick fredagen den 13: bra! Funderade om facebook medlemmarna hade fått hack i LP:n när alla var tvugna att berätta att det var fredag OCH, detta är viktigt!, Fredagen den 13:e! Wohooo scary! ;) Så eftersom alla klagar av sig på facebook som numera blivit folks dagböcker, så bloggar jag och gör fåniga bilder i webcam! Tjoho vad lycklig jag är!

Nä! dags att skärpa sig! växa upp och skaffa en bra utbildning! Allas mål i livet. Jobba sen dör vi! Så jag börjar imorgon. Tenta it is!

Informationssystem - äh va?

Gissa vad jag gör? Något jag aldrig gör! Mena alltid... Pluggar! Wiie! Men så kul var det ju inte ändå... Har tänkt på det. Någon har ju skrivit denhär boken vi måste läsa, oj förlåt, böckerna med stort B! Räcker det inte att han kan det? Tänk så mycket han hade tjänatpå att inte lära ut det? Han hade varit garanterad jobb och varit väldigt efterfrågad. Hade aldrig varit rädd för att bli ersatt av nåon smart liten student som råkar ha 10 högre i IQ? Sen hade han åh andra sidan troligen jobbat ihjäl sig men då hade jag iallafall inte fått några tråkiga böcker att läsa? Han blir rik och jag slipper läsa, alla vinner! (Utom företagen kanske?, för dem blir det dyyyrt!). Nä vad negativt av mig. Nog bara avis på att han är så smart... (Buhu!). Nu kanske man kan tänka "varför läser du det om du inte tycker det är kul?" (också gör någon ful min som du tror gör att du ser sååå smart ut..) Jo, det ska jag berätta! Det undrar jag med... Nä men allt är inte kul okej. Men tycker delar är roliga och denna delen av detta ämnet är inte kul för mig. Sen är det nästan aldrig kul att plugga när man måste... Men kul när man klarar det!
Back in the book!

Morgon morgon, kanske förmiddag...

Shit, skulle upp tidigt men ja.. Har så häääär mycket att göra men vill bara ta kameran och gå ut... Solen skiner så ut ut ut! Fattar inte varför det alltid ska vara sol när jag inte kan gå ut? Fast sen vet jag att om pappa inte jobbar för länge blir det en lite skogstur ändå kanske? Sist när jag och hunden gick en runda träffade vi bara en hund, med ägare så klart, och det räckte! Hunden var lös och jag tänkte bara "ska jag springa? Ska jag plocka upp min hund? Springa kanske?". För att reda ut detta är jag absolut inte hundrädd men jag har en surkärring till hund! Liten som en borderterrier (titta nu kan ni rasen med!) och ja, hon tror hon är en hmm större hund? Men när väl hunden fick synd på oss brydde han sig inte och ägaren hälsa helt glatt. Kan tänka hur fånig jag såg ut.

Nä upp och borsta tanden! Smakar blä! Dem säger ju att man äter spindlar när man sover? Tror den dog i munnen i natt! Ciao!

Titanic mitt i rutan!

Fast nu är det reklam! Men visst är den bra? En av de få filmerna man sett för många gånger, 1 2 3 4.. (tappat räckningen...), men varje gång sitter man och spänner sig,skrattar och gråter med. Okej, kanske inte jätte många skratt men ändå. Den blir aldrig dålig! Nä nu blir det mer film för mig och vovven!
Ciao!

Fångad av en stormvind!

Njä... Har inte riktigt vågat mig ut än om jag ska vara ärlig! Ser kallt ut och inte så sugen på gå ut i regn och blåst. Riktig stanna inne dag. Men plugg och film kanske? Det hade varit en fin avslutning av dagen kanske? hm.. vi får se! Känns som jag kommer somna rätt tidigt ändå är jag rädd.

Nä, men känns som det snart är tid för lite mat? Blir kycklingsallad igen eftersom det är så gott! Sen får jag väl läsa lite till? Sugen på att fotografera lite men helt tom på ideer. Och åka till skogen är svårt just nu. Usch vad vädret gör mig tråkig! ska inte skriva mer, tycker tillochmed jag är tråkig när jag tänker vad jag ska skriva!
Nä, kylen kallar!

Skyscraper!

En bra tankeställare till er som har svårt att fatta ibland...

En person som ser ut att stå hur starkt som helst och som allttid orkar lyssna på dina problem är inte alltid den starkaste när man går under ytan! Troligen har den personen även något jobbigt. Ingen lever perfekt. Folk vill att det ska se så ut men alla vet att det inte är så. Och sen att man kanske inte går och skryter om sina problem är en sak men det betyder inte att man klarar det själv, även om man alltid vill det. Att sen en person kan stå och säga att den har det jobbigt och sen få tillbaka ungefär "det löser sig". Ibland är det inte vad man vill höra! Sen vissa fattar inte ens problemet och börjar med att "ja, jag förstår hur du känner dig...". Det är nog den sämsta meningen som finns att höra från en vän. Den enda gången man vill sprängas inombords. Hur kan du veta hur jag känner? Är du jag? Missat det!  Jag menar, även om vi upplevar liknande sak om inte tillochmed samma så tacklar vi det olika. Låt säga att vi äter nötter. Du är allergiker och inte jag. När din hals svullnar ska jag säga "jag vet hur du känner dig". Kanske inte den bästa liknelsen men ändå... Så skärp er! Vänner finns där för vänner som stöd, inte för att få en att må sämre! Och väx upp, "jag känner en som..." 3: klass?

- Håll hårt om din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

Nyttigt? Nja..

Idag har jag varit lite flitig. Städat eftersom mitt rum såg ut att ha haft en bomb och granat möte. Tvättat eftersom det fanns spindelväv i garderoben. Och gått en runda med hunden för att... Ja, bara för att liksom!

Jag skulle ju vända tillbaka dygnet?

Och det kan man väl säga att jag gjorde nu? Menar klockan är 7 på morgonen och jag inte långt ifrån klarvaken! Fast alltid så när man är "ledig"! Måste plugga och känner mig inte alls motiverad i vintermörkret... Jag tycker vi kan dra oss mot sommaren nu! Vill kunna fota lite. För vinterbilder fixar vi i Österrike. The place to be, usch vad jag längtar! Nä, lite sommar ok?

Fullmåne-får folk inte att sova...

Tror bestämt det är något speciellt med fullmåne... Sover alltid jätte dåligt eller inte alls. Fast vi vidare eftertanke tror jag det sitter inne på ena hjärnhalvan. Nä nu börjar CSI! Zooom!(springa snabbt som vinden-ljud!)

"Drag".... Fan!

Har tänkt på att vad man än köper eller gör så finns det instruktioner. Och ja egentligen kan jag ju anse att det behövs. Även om jag vet att många gör precis som jag. Slänger bort handboken och testar. En timme går och 30 minuter av den har gått åt till att försöka få det att fungera och i tio har jag suttit och svurit. I tio minuter har man letat upp någon annan som försökt och reterande tio minuter har man letat efter den j*vla handboken som man slängde tidigare. Sen tar det, ja, 5 minuter innan "jaha!" - upplevelsen slår en. Det värsta är att man inte lär sig, jag gör om detta varje gån typ. Speciellt när det kommer till tekniken. Som sagt man kan inte lära gamla hundar sitta! I´m an old dog! "Woff woff!" Samtidigt kan jag undra var handboken för människor finns? För det hade behövts! Folk säger en sak men menar en helt annan (gärna tjejer!). Men killar... dem säger något sen var det ju inte så de menade när det går emot dem sen. "Du är fan trög!" En dag senare... "Det var ju inte så jag menade, jag menade att du var jätte smart, ska vi se film?" Schizofreni? Kanske det kanske ;)

Tenta, smällar och glass?

Första skoldagen idag år 2012! Kul att vi börjar den med en tenta? Ekonomistyrning it is! Men ska inte prata om det för det är tråkigt! Idag small det i Malmö, värnhem it was. Satt på bussen och kan meddela att jag gick från John blund-trött till koffein-pigg! Nu blev det glass som belöning för dagens äventyr. Förtjänar det verkligen. Eller så var jag bara jäkligt sugen? Tror på det andra påståendet! Men det säger vi inte högt. Schuuu! Försöker köra telepati med tvn för att den ska starta men nä... Kanske borde ta ett års paus och uppfinna det? Hm.. Eller inte... Det går nog detta århundradets Einstein? Om han nu kan komma på vem han är? Nä nu ska jag starta tv:n sen slockna efter jag ätit upp! Inte somna med fejset i glassen!

(anledningen till att boken ligger där är bara för att jag ska visa något jag för tillfället inte gillar så bli inte chockade ;)! )

Ruffs krafs... Nämen godmorgon!

Känslan av att hunden väcker en och ser hon ser ut som ett frågetecken när hon ser att jag är vaken. Jag tror hon gör det med flit! Vaknade 6 första gången och då stod hon bredvid mitt huvud och pep för att hon inte kunde komma upp i sängen (jag har Sveriges minst passande till agility!). Så upp med henne sen sova. Nu, då vaknar jag av att jag får ett täcke upptryckt i huvudet och hon bokstavligen går på mig! Sen när jag säger något till henne får jag blicken "oj låg du där? Såg jag verkligen inte!"

Nu sover hon igen ja... Ska väl vila lite jag med innan jag ska upp!

Kort och gott!

En helg över. Lyckad som fan måste jag säga! Även om jag var taxi igår och satt hemmaoch plugga med feber så var den riktigt bra. Oxie på fredag där det blev chillkrök med en massa trevligt folk. Saknat dem tiderna, back in track! Somnade vid 6 på morgonen och var så trött på lördagenen! Kalla mig fet men shit vad vi var sugna på McDonalds från typ 3 på natten till ja, vi vakna. Tror jag vakna och tänkte på mat. Snacka om hungrig? Så det blev, till allas förvåning, en tur till ... just det!, McDonalds! Nästa tur blev IKEA! Det berättade jag om tidigare så ja, läs tidigare inlägg ;)

Idag blev en sådan pluggdag. Men inte bara. Blev bjuden på frukost när jag var och hämtade Ida och lämnade Stoffe! Subway! Det var så gott. Inte för att vara den men denna veckan ska jag ha en nyttig vecka? Vad tror vi? Återstår att se hur detta går ja!

Nu ikväll blev det mer plugg och sen hemmaspa! Det var så behövnde! Känner mig som en ny människa. Kom på mig själv när jag låg i mitt underbara bad att jag satt och smsa med mobilen och snackade med Paulina i hemtelefonen. Det kallar jag göra två saker samtidigt! Tror att jag hade hemmaspa i två timmar typ och gud vad skönt det är att lägga sig i sängen och känna sig helt ren och avslappnad. Nu blir det däremot att släcka lampan och krypa under lite så man kan komma upp imorgon! Natti!

Dagens bästa: "Drag" ...... Fan! 

Två bilder från helgen bjuder jag väl på! Precis som alla andra så gilalr jag också att pryda bloggen med bilder! ;)
 

IKEA och nöjd även om det kryllade av folk.

Det blev ju en tur dit idag, till IKEA menar jag då. Blev lite trevligheter. Kommer troligen bild imorgon. Sen taxi och plugg under natten till större del. Hann träffa lite vänner med i en liten stund! Alltid trevligt! Men nu känner jag hur tunga ögonlocken är... Så lite mer av "fängelsefruar" på tv till dem går samman helt.
God natt

(testar IKEA-sängarnas fjädring, jag och Ida!)

De djupa tankarna en fredagskväll...

En film på tv heter "Imse Vimse Spindel" och tydligen handlar om en som hittar en okänd spindel i Amazonen. Helt ärligt, bara en tanke jag och Ida tänkt ut, vem plockar upp ett okänt djur och tar hem det bara. 60% är giftiga, 30% har huggtänder och 10% kramas alldeles för hårt... Men ändå, bra tänkt huvudpersonen. Inte fått fram hans namn än... Bara en tanke såhär klockan tre på natten! Nu blir det film och se hur mycket dem misslyckas med sitt spindelprojekt. Natti!

Titanic! Big love!

Lite kul! Drömde om att jag var på skeppet Titanic i går natt och nu slår jag på tv:n så visst visar dem Titanic! Älskar den filmen! En av de bästa filmerna som gjorts! Troligen den bästa vid vidare eftertanke! Vattnet var nog svinkallt... Ser så ut! Stör mig att jag hamnar mitt i filmen bara! Det jobbiga med sånna här filmer som man redan sett och som slutar olyckligt, alltså att Leonardo dör, så sitter jag alltid och hoppas att han ska klara sig! Är man lite störd?? Den är inspelad och det finns bara ett slut! Vad unga dem är när den spelades in by the way! Usch vad jag är glad jag inte var där alltså! Hade skjutit mig själv! Nä nu ska jag se slutet och lipa till när han dör, än en gång, sen sova! Plugg och optikern imorgon!

Dagen då jag idiotförklarade migsjälv!



Kollat igenom lite bilder, städat och pluggat. Ja, vad gör man inte en regnig tisdag? Svurit åt fönstret för att jag inte kunde stänga det så fick motarbeta kylan genom att tända en miljon ljus. Det gick ett tag till jag insåg att de kommer ta slut och jag har inte nya ljus förens på lördag troligen! Det går ju inte. En har jag även suttit som ett frågetecken om varför skrivaren inte ville skriva ut. Det värsta är nog att jag försökte att skriva ut i ungefär tio minuter innan jag insåg fakta. Det gick inte, vilket berodde på att den datan inte var kopplad till skrivaren? Visst är man clever? "Suck!" Så snart blir det ner och vara kung i köket. Här ska det lagas lasange! Så det lär väl bli dagens 3:e misslyckande? Känner att jag verkligen tror på mig själv! :)

Nya tag nu då!

Ställt klockan i hopp om att jag ska komma upp tidigt imorgon. Så jag hinner plugga ett antal gånger med pauser emellan. Så nu släcker vi lampan!

En bild på bästa helgsgästen:

2012!

Nytt år och nya möjligheter! Ska faktiskt inte sätta några nyårslöften för anser inte att det går bättre bara för att det är ett nytt år. Man gör sina mål genom tiden. Folk sätter för många såhär direkt sen skiter sig alla ändå! Nä! Jag jobbar på samma mål som innan. Och det går helt okej så snart ska något bytas ut!

Måndagmorgon och mamma jobbar hemma. Gillas! Te på sängen då min hals är lite krasslig för tillfället. Så det ska vara efter nyårsfirandet?;) idag blir det plugg och städning som gäller! Om jag har tur så hinner jag leka med kameran men tvivlar. Ikväll blir det en tur till Pernilla! Så dags att dra igång!

RSS 2.0