Den levande radion!

Då var julen avklarad, nästan! Först blir det väl en tur ner till bror min och ta sig en drink eller två med de som är där.

Därför ska jag inte bli långvarig men måste berätta en rolig sak! När vi var på väg hem från julfirandet kom jag att tänka på detta roliga fenomen... Människor är en levande radio!

Tecken som min enastående teori bygger på:

  • Varje gång en låt kommer är det nåååågon som ska säga vilken artist det är! Och någon fyller snabbt i vad låten heter, eller ja, ungefär vad den heter.
  • Beroende på alkoholnivån så sjunger man även med för att hjälpa artisten men all kraft! 
  • Det värsta är då artisten i den riktiga radion sjunger fel! Men då har vi ju "back up - Radion" som täcker upp för den stackars artisten. (Man hör verkligen inte den riktiga om man inte typ spränger högtalarna...)
  • Viktigt! "Back-up radion" bestämmer! Byt aldrig kanal! Detta kan medföra stora konsekvenser som gnäll på radion och huvudvärk på bytaren. Skallebank!

Nä, men om jag skulle sluta leka Einstein för en natt och bege mig mot nya äventyr? Kanske får någon ny uppenbarelse av något slag vem vet? Då delar jag med mig! Shit vad mycket saker som kan röra sig i en 21-årings huvud...
Då var julen avklarad, nästan! Först blir det väl en tur ner till bror min och ta sig en drink eller två med de som är där. 
Därför ska jag inte bli långvarig men måste berätta en rolig sak! När vi var på väg hem från julfirandet kom jag att tänka på detta roliga fenomen... Människor är en levande radio!
Tecken:

Nybörjare mot fortsättare...

Alla har vi olika intressen och hobbys. Alla lägger vi manken till något extra vid någon tidpunkt. Alla vill vi vara bäst på något men vem tävlar vi emot? Och varför har vissa ett väldigt problem med att ha samma intresse som någon annan? Det är väl kul man har något gemensamt? Jag snackar en hel del med mina vänner om just träning, främst gym, för man lär sig en hel del av varann och på så sätt blir jag lite bättre själv. Jag slår tillslut mig själv. Men det finns inte alltid dem som vill tävla mot sig själv...
 
  • Herr jag vet allt: Jag kan allt inom mitt område och jag ska leta fram det fel du gör om det så bara är att din sportbh sitter snett! (Hey, jag har sprungit!) Sen gör nöttan en övning och det ser så kul ut men ingen lägger sig i. Vill du veta varför viktigpetter? Dem kan fokusera på sig själv! VARNING! Säg aldrig något till denna för då blir det en lång dialog med om och men och plötsligt har din parkering gått ut.
  • Jag gör samma sak men det får inte du för då är inte jag bäst!: Tävlingsmännsikan! Akta dig om du vill lyckas. Denna klankar ner på allt du gör och gärna hur du gör det. Sen att den troligen gör mer själv är en helt annan tia! Och säger man detta får man vara beredd på ännu en lång dialog --> Parkeringen går ut!
  • Den pålästa!: Me love! Den perfekta träningspolaren som läser på om allt och inget och jämför och testar. Underbar att ha till hands när det står stilla. Ju mer påläst personen är ju hjälpsammare är det ofta. MEN! Fråga inte på gymmet --> lång dialog --> Parkering!
Man märker rätt bra att min parkeringstid är mitt största problem i livet? Man kanske borde uppfinna en klocka som ställer om sig? *Bliink!*
 
- Alla har vi varit nybörjare och ju mer man frågar ju bättre blir man! Lite hjälp dör man inte av! Den smarte frågar. (Vid rätt tidpunkt, så inte när man har en parkering att passa!)

Flashback? Good or Evil?

Nu har jag även upptäckt sidan flashback. Eller ja, upptäckt den andra sidan. (Nä, jag talar inte om dit man kommer när man dör...) Innan tyckte jag att den var rätt bra när man ville veta mer om senaste nyheten men jag tar från och med nu denna sida med en klackspark... För första gången visste jag något om händelsen och blev väldigt irriterad när jag läste några medlemmars spekulationer. Ni är välkomna att tro vad ni vill men lägg fan inte fram det som fakta... Och hallå, inga angrepp! Personen i fråga kunde inte försvara sig ens! det finns några olika personligheter som man kan dela in en del medlemmar i och det är ju klart att jag ska beskriva dessa!
 
  • Skaparen: Lägger ut tråden och skriver och länkar till informationen som är hittad i tidningen. <--- Länk=Källa så ett poäng till den! Tidningarna är ju ALLTID sanna... Einstein. Men denna person är faktiskt oftast bra. Den säger ifrån när det spårar ut. 
  • Gissarn: Den som börjar gissa vem som blivit utsatt eller den som gjort den. Och gud vad allt bara händer kändisar eftersom dem gissar på dem direkt...Barra för att den bor i staden så måste det vara den. Menar klart inget skulle hända en "vanlig" människa! Då är det ju katastrof!
  • Allvetaren: Vet allt om ämnet! Typ inte... Dykolycka har hänt säger vi och denna person vet exakt vad som gick fel! In i minsta detalj och kan såklart förklara vems fel allt är. (Förutom en viktig detalj... Allvetaren har aldrig sett vatten...) 
  • Den hemlighetsfulle: Hoppar över lite bokstäver i namn här och där men gör det idiotlätt att gissa de bokstäver som fattas. Men den känner sig ändå rätt smart!
Om vi nu ska ha lite av min åsikt så tycker jag verkligen det är fel att hänga ut folk på internet innan allt blir fakta. Att skriva ut folks namn och länka till deras Facebook eller Eniro är fel, Låt systemet ta hand om saken. Leta inte syndabockar för hänt är hänt och anhöriga vill inte läsa era dumma åsikter! Skärp er!
 

Klocka ord...

Morgondiskussion... Låt humorn flöda fritt med osten!

Bland ostar med hål (Reklamera?), torra brödskivor och väldigt saltat smör så ägde denna livsavgörande konveration rum: 
 
Bror: Är du med i facket? Och A-kassan? 
Jag: Ja?
Bror: Jag är också med i A-kassa men inte facket. Jag har även försökt gå ur Skatteverket men det går inte...
Pappa: Va?!! Kommer du på ett sätt så vill jag gärna veta! 


Ung och dum?

Det uttrycket är väl använt va?
 
Man går och lägger sig några timmar för sent (typ 5 timmar) och pallar knappt sig ur sängen på morgonen utan en hjärtstartare? Mamma: "Du är för ung och dum...
 
Man dricker en drink för mycket (7 förmånga..) under en utekväll och pallar knappt sig ur sängen på morgonen utan en hjärtstartare? Mamma: "Du är för ung och dum...
 
Kan nog komma på hur mycket som helst här för jag är just ung och tydligen hör ju "dum" till det? Men! Gamla är också lite dumma. Ta min pappa? Han ställer fram en kartong med choklad i en vecka helt synligt och ung och dum som hans dotter är (Jag) så får jag innehållet att försvinna på ett mirakulöst sätt! I´m awesome! (Träning ger färdighet och jag har tränat sen dagen jag bekantade mig med choklad!) Men han är dum nog att ställa fram den när han vet vilken awesome trollkvinna hans dotter är? 
 
Men! (Jag gillar vändningar!) Jag ska avslöja hur smarta vi dumma är. "Tjooong" (Hörde hur hjärncellerna krockade där...) Vi är smarta nog till att vara dumma så att: de andra får slita ut sina hjärnceller före oss! Om vi säger såhär... Jag kommer vara smart mycket längre! 
RSS 2.0