Äntligen har de kommit!

Beställde dessa underbaringar i måndagskväll och fick dem på onsdag vid lunch! Sjukt nöjd att det gick så fort. Så nu har jag lite nattamat i Österrike. Wiho! Nyss kommit hem från ett morgonpass på jobb och jag tar mig an ett nattpass idag också. Duktigt va? All in! Så nu ska jag väl sova lite? Österrike imorgon så nu börjar det närma sig med stormsteg!
 

Day off!

Två dagar ledig och den första är snart över! Min hund höll mig uppe till klockan 3 i natt då jag och mina snille hjärnceller kom på vad som behövde göras. Så det finns nu en hund till på blocket som letar nytt hem! Skämtosido! Jag skulle aldrig kunna göra mig av med min nutteplutt och just nu tillåter jag hennes galna humör då hon saknar mamma. Mycket! Hon bestämde sig iallafall i natt för att testa sin heavy metal röst och skällde och gromade i en timme i streck. Hon kan helt klart starta ett band. Jag däremot ville sova i min underbara säng men slutade att jag fick spela min egen mamma och sova i hennes säng så min hund kunde sova och låtsas jag var mamma. Ibland undrar jag. Kul att jag dessutom låg och halvslumrade när hennes ide kom så hon skrämde livet ur mig då det lät som någon var vid dörren. 
 
Nu ska hon få träffa en ny person och jag hoppas det kan pigga upp henne. Hon piggade nyss upp mig med att ringa och fråga om jag ville ha något att äta men det blev en glass! Wiho! Tänkte ju jag skulle ta en nyttig vecka men seriöst så ska vi ju dricka vin idag och på lördag sitter jag med största sannolikhet i Österrike med en öl i handen så väntar till jag kommer hem från Österrike. Smart va? 
 
Har varit och tränat mina shoppingskills idag och det fortsatte hemifrån. Man kan ju klicka hem från nätet! *Blink* Så lite kläder på Nova och sen lite protein från MMSports! Jag är så nöjd. 
 
Nu kommer hon skart så jag ska plocka frammina vinskills nu! Chao!
 
Trycker in en bild på min underbara middag! Man kan när man vill. 

Då tar vi helg!

Gör ni det. Jag tar väl också helg men jag spenderar den på jobb. Fredag, lördag natt och sen kväll på söndag.Så jag flyttade ledigheten till måndag och tisdag. Smart va? Då är ju inte någon annan fri så då har jag hela världen för mig själv! Kanske inte riktigt men jag har gymmet för mig själv nästan. Happy me! Men nu ska jag avlägsna mig till mitt work. Får se om jag ropar hallå här när jag slutar vid 7! Festa gott! 

Happy valentine!

Botten är nådd!

Detta är så tråkigt just nu... Hann knappt träna innan jag blev sjuk igen och nu går det verkligen i vågor! Känns som det ena problemet leder till ett nytt hela tiden och helt seriöst så gör min kropp uppror! Det känns som att min kropp är typ 4 år. Inte för att den är pigg, helt slut, men för att den har helt enkelt kommit in i trotsåldern! Här kämpar jag för att bli frisk och den bara kämpar emot... Snart har jag lite ledigt från jobb men fem pass innan dess och jobbiga pass så ska försöka vila mycket emellan och bekämpa kroppen med massor av sömn och vitaminer! 
 
Natti

Atttchouuu!

Såg ni nu mitt tappra försök i att härma en nysning? Helt värdelöst är man ju inte! Men shit, absolut inte min tid på året just nu tydligen... Förra veckan hade jag influensa följt av halsfluss och nu har jag fått mig en manlig förkylning. Eller jag tror det är såhär förkylda de är för de klagar lika mycket som jag just nu och då är det illa! Men har resoneratoch tänkt lite och jag vet nu vad som ligger bakom mitt kassa immunförsvar... Ni tror säkert det är för att jag är ute mycket och har för tunna kläder i våra minusgrader men nej! Jag gjorde en sån frågesak på jobb och frågan kom upp hur många gånger man varit hemma pga sjukdom och jag hade aldrig sjukanmält mig från jobb utan alltid ansett att jag klarat jobba... Två dagar senare sjukare jag mig 4 dagar pga just influensa och halsfluss... Det var sista gången jag fyllde i något sådant ja! Förkylningen bara kom som en bonus ;) happy me! Nä, nu ska jag försöka sova bort detta eländet! 

Snön är tillbaka för att stanna?

Zzz Zzz ...

Idag är det ännu en sovdag och helt ärligt sågår det migpå nerverna. Kan inte sova men kan inte heller dra till gymmet tidigare eftersom har ingen bil än. Plus det skulle förstöra hela dagsplanen. Men det gör John Blund redan genom att glömma infinna sig på mitt möte med honom som jag bestämt idag. Den rackaren!  
 
 
 
 
 

Melodifestivalen 2013

Jag kan ju erkänna att jag missade första deltävlingen trots jag var sjuk. Och nu ligger jag faktiskt här eftersom det finns inte mer att göra här hemma. Efter 5 min på Svt 1 har jag verkligen letat efter något att göra för detta är inte alls bra... Det är mycket falskt sjungande och röster som inte håller hela vägen. Och nä, jag hade definitivt inte gjort det bättre och det är exakt därför jag inte står på scenen med dem. 
 
Hörde en gammal gubbe som sa att Yohio som skulle vara med skulle vara bra då "Det är den stilen som är populär idag". Wait a minute! Populär musik idag är house? Eller grym musik från artister som inte bor i Sverige. Inte för vara sån men hans musik är populär i Japan. Inte Sverige! Men han har inte kommit upp på scen än så ska väl inte sätta krysset i taket än? 
 
Men jag tackar då gudarna för våra gamla godingar! 

Shoe hunter!

Bra morgon? Jag fixar och trixar här hemma med att plocka undan efter min härliga halsfluss och influensa. Vad gör min hund? Jo, hon leker nere i hallen och det dunsar rätt bra. Jag tar ju förgivet att hon leker med sin älskade gröna boll men nä. När jag går ut ur rummet inser jag att hennes boll ligger där och hon är inte där. Efter att ha kallat på henne en stund inser jag att hon är vid skorna men vägrar visa sig och när jag kommer ner inser jag varför! Förskräckt inser jag att hon leker med mitt nyaste köp, mina Canada snow stövlar! Dem som jag velat ha ett tag och äntligen hittat dem på extra pris. Där bäddar hon i dem och tydligen kan hon inte se skillnad på säng och skor! Eller så är hon avis för att dem är mina och inte hennes. Börja krav veckopeng och samla lilla gumman! Men inte nog med det... När jag tar dem blir hon sur! Vilken shoe hunter jag har här hemma!
 

Carpe diem...

Ski cross - the one and only!

Nu börjar äntligen pencillinen verka men jag ligger fortfarande som en sjöstjärna i sängen, vilket jag nu gjort i fem dagar? Panik?! Jag kommer vara som ett nyladdat batteri.. Heja Duracellkaninen! Jag ligger i alla fall och tittar på Ski cross och känner att SVT äntligen sänder något jag vill se! Ni som inte vet vad ski cross är är hopplösa! Det är en alpingren där fyra individer med brädor på fötterna kör en bana med en massa hopp. (De är elltså inte hopplösa som ni) Grymt kul att kolla på och här är det ibland en del roliga kramar i luften mellan en del åkare som tror att det är lagsport. Ja, de trillar så dras taktik fungerar ej... Då är de hopplösa! Nog en av de alpina sporter man kan se utan alpinintresse men lite intresse skadar ju inte. Annars kan man ju lika bra se Lassie! 
 
Det är en del roliga kommentarer som man hör under sådana hära sändningar. Kommentatorn är under tidspress, han måste säga den dära saker innan tävlaren landat osv. Jag tror det står "söker synsk person tilll..." när de soker kommentatorer till detta. 
 
Roliga hittills:
- "Han landade på baksida-rygg!" - Kommentar om en svensk åkare. Var sitter baksidan på en rygg? "Ja, du har en fraktur på baksida rygg men framsidan kan du använda fullt ut!". Men det slutar inte här! Kommentatorn fortsätter att skinna och säger:
- "Det såg ju så bra ut för svensken!" - Okej, nog med önsketänkande... Han ramladenär han låg sist så nä, det såg inte alls bra ut. Nu kan han bara säga att han HADE kommit ifatt. OM han intehade trillat. (Och han lär säkert skylla på att det var en snigel på banan med sina ploppbebisar.) Men Heja Sverige, jag tror på er!
- "Hans skidor hänger inte riktigt med..." - Nu har tillochmed kommentatorn börjat komma på ursäkter till skidåkaren. Men nä, det var skidåkaren som inte hängde med! De andra var snabbare. (Denna kommentar är inte exakt skriven med det är samma innebörd med lite andra ord!) 
 
 
[ Bild: Österrike 2012! Vet vad ski cross - banan är och funderar om man ska köra ett lite långsamare åk på denna? Typ sista dagen! Har ingen bild på den märkte jag. 20 dagar kvar! ]
 
OBS! Ingen nybörjarsport... Känns som att folk slår sig halvt gula och blå (nä, inte folk som slår sig inte och ser sedan ut som svenska flaggan! Fast visst hade det varit en syn?) Men det är mycket skador. Förra året avled en då han landade fel efter ett hopp och bröt nacken.. R.I.P
 

Utmaning vecka 5

Blev inställd pga sjukdom... Återkommer vecka 6 troligtvis! Ska bara bli frisk! Fast hade utmaningen varit få influensa och halsfluss så kan jag ju säga att jag klarade den finemang! Men den var inte direkt givande inom träning... Men klarade vecka 4:s utmaning utan problem annars. 

Deja POOO!

 Tror detta var det bästa uttrycket jag mött idag, Deja Poo! Detta betyder: Skit man känner att man tidigare hört/varit med om! Därför blir det lite snack om just saker som man hört tidigare eller varit med om som kommer följa.
 
- Jordens undergång: Woho! Ni har väl snackat om typ 16 gånger (minst) som vår värld skulle gå under nu? Ni har missat tredje gången gillt- uttrycket? Med det som fakta så ... lägg ner undergången. Den är som kärleken: Sluta jaga den så kommer den till dig! 
 
För mycket tv = fyrkantigt ansikte: WTF? Då borde ju folk som vill vara annorlunda kolla som in i h*lvete! Menar fyrkantigt ansikte? Det är väl annorlunda om något?
 
"Du är inte tjock, du är mullig och det beror på kraftig benstomme": Folk som säger detta menar inte som de säger. Hade du sagt "Jag är tjock" och spänt ut magen och fått detta svaret så dra in magen och säg det igen. Får du samma svar igen så skyll dig själv för att du lekte eko men eftersom personen väljer att lägga till kraftig benstomme och mullig så ja du är troligen lite småtjock. Men deppa inte! Detta går att fixa! Gymmet eller helt enkelt sluta säga att du är fet! Gud vad jag är trött på smalisarna som säger att de måste banta! Attention!
 
 
RSS 2.0