Godmorgon onsdag! Idag blir det mycket.

Mitten av veckan igen! Klockan är 9 om man går efter min mobil och 8 om man går efter min väggklocka. Eller alla klockor som jag måste ställa om? Nu är det sommartid. Wiiiie! Det var väl ändå på tiden?! Solen skiner och fåglarna kvittrar och Sofi måste sitta och plugga... Ska nog försöka sitta ute i det fina vädret annars känns det inte bra! Stallet sen iallafall så det ska bli hur skönt som helst. Nä funderar om jag skulle färga håret kanske? Dags att sätta igång nu då kanske? Let's go!

Då var den över och äntligen kan jag andas ut.

Haft mycket att göra så helt lagt allt ned bloggen åt sidan under tiden. Gick inte att få in någon tid till det... Men även om den har varit jobbig och jAg inte har kunnat slappna av helt så har jag haft en bra helg. Det blev stallet, vilket verkligen inte är fel alls!, och sen blev det lite jobb och jag har hunnit träna. Stolt! Nu är klockan lite över 12 och ögonen har tagit ut sin rättvisa och går nu i kors! Kommer sova som en sten! Bilder imorgon. Natti !

Hur gick det med "den lugna helgen"?

Ska vi ta start nu snart? Ska startskottet ljuda? Snart så... PANG! Mycket att göra i helg och lycklig om jag hinner med hälften. Funderade om jag skulle lyckas hinna motormässan men nä. Tror inte det är någon risk. Idag blir det grillning och mys. Imorgon blir det stallet sen Svedala sen ut i Falsterbo! Wie! Söndag: den jobbigaste dagen denna veckan, men kallas vilodagen! Då blir det stallet sen jobba till 22.00. Men extra pengar behövs! Helgen kommer gå fortare än en snigel som hamnat på en raket! Swich! Nä ska man palla sig till Nova nu sen hämta Erika? Bara att sätta igång!:)

Så var det dags igen! Upp och hoppa

Klockan är strax efter 8 och det är snart dags att gå ur min varma säng. Blä, inatt har det överträffat sigsjälv. Tror det är just för det är nya kuddar och helt nybäddat! Vovven min verkade även tycka det då man vaknar typ nos mot nos för att hon också upptäckt de nya kuddarna. Och oskyldig såg hon ut! Nä men nu blir det lite gröt sen bär det av till skolan. Fullbokad dag så nu kör vi!

Då får vi det gjort en gång för alla!

Nu har jag gått och skjutit på alla måsten. Jag har behövt städa rejält och inte bara det synliga. Och jag behövde kuddar till min kära säng och det fixades på IKEA med Paulina! Sen blir det ju mycket annat! Ljus! Man måste ju hitta ljuset i tunneln, så jag köpte ett ljus att ha i en rund vas. Men blev riktigt nöjd med resultatet. Vet jag är skittråkig i detta inlägg men läs inte vidare. Det blir inte bättre.

Imorgon blir det skola och stallet... Nä men Shit jag blir uttråkad själv av att skiva detta... Illa? Hmm... Testar att vända på mig i sängen. Mer fantasi?... Nope.

Duschat vovven med! Hon luktar goooott. Allt för jag vet att hon skulle anfalla min renbäddade säng! Wrom! Så får jag bädda om 10:onde gången! Men jag är ikke bitter... Men iallafall, min hund hatar duschen (eller att vara ren?) så totalstrejk från hennes sida när jag försökte kalla in henne på dass. Sen tror jag hon och mamma samarbetar... Jag får in hunden på dass och knuffar igen dörren, mamma ringer och hunden smyger ut... Med smyger menar jag "duns i dörren och elefantsteg iväg" ( min hund kan inte smyga... )

Nä upp imorgon! Natti!

Godmorgon din hostmaskin!

Kan man ju lätt säga? Jag hostar hela tiden känns det som! Usch jag hatar det... Ibland vill man bara hålla andan så halsen fattar att det inte är okej!... Men då hostar jag bara mer... Får väl göra som igår? Ta lite te med honung och hoppas på att det hjälper en del! Så godmorgon sålänge, nu ska jag umgås med tekokaren!

Helgen var då över! Blä!

Helg med mycket att berätta om men vi tar det kort och gott!
* grillning och fest hos bror min! Massa kul med lite mer folk än väntat men ändå roligt! Sen fredagskväll som vanligt.
* kolla bil i Malmö efter att vilat av sig bakissjukan! Sen film på kvällen. (ps se inte paranormal activity! Jag menar det!)
* kolla bil i halva Skåne. Sen hör och häpna, film!;)

Det var kort och gott för det är egentligen jätte ointressant att läsa vad man gjort men bra med lite påminnelse? Nu ligger man halvt deckad med smått ont i halsen och vill börja om från fredags morgonen... Nä nu börjar programmet!

Var är fjärrkontrollen?

Där är den! Letade och insåg när hunden gäspade att det var hon som lagt sig på den. Lilla tjockisen!

It´s spring - Det är solen som göra det!

Måste bara säga: Det är lamor på tv och dem spottar!

Att vakna av att solen skinner är bästa livet! Alla känner nog att våren är här medan det inte finns vår för mig så känner jag av ... Sommaren! Lite före för en gångsskull. Men i alla fall gick jag ut och umgicks lite med min kamera och min hund traskade troget efter. Och för de som känner min hund så har hon alltid något hyss för sig... Även idag. Hon skulle vara i centrum hela tiden och jag försökte knuffa bort henne gång efter gång och sa till henne att hon inte fick vara med och att hon skulle gå. Jag tar mina foton och det tar max fem min. Vad gör då min hund? Jo, exakt vad jag säger för engångsskull, hon går. Bara det att hon går ut från trädgården och säger inget... Efter ett tags ropande på vovven så kom hon smygandes på uppfarten. Men hon gjorde som jag sa...



Fredag fredag fredag wooohooo!

Fredag och det firar jag med lite onyttigheter!



Men gott var det och jag förtjänar det! Vet inte just en anledning till varför jag gör det, jag bara gör det. Slutdiskuterat! (Visst ser det smarrigt ut?)

Carpe Diem... Jag försöker okej!

Nu var det ju så. Jag känner mig krasslig, måste plugga imorgon och ska en snabbtur in till Malmö och då ligger jag såklart vaken till halv 12 ändå! Jag är sämst ibland. Ja, jag erkände och jag sa ibland! Viktigt! Inte alltid som vissa andra... Men nu ska vi inte gå inte på det. Wiie här är vi positiva! Ordförande för positiva klubben? Javisst!

Fast egentligen är jag inte jätte positiv... Känner att jag saknar något väldigt mycket... *Snyft* (Nä, det är inte så att jag saknar kärleken...) Det är något annat helt underbart. Ja, jag låter knäpp men jag saknar Österrike. Kollar bilder och inser att där är perfekt. "Varför föddes jag inte där?! Var jag så elak i mitt förra liv? Jag kan inte ens döda en skalbagge. Sålänge den inte själv går under mig fot, men då sår den ju skylla sig själv... Sidetrack?" Det är långt till dess! Suck! Det värsta är nog att jag inte riktigt kan förklara hur där verkligen är för någon som inte varit där. Där är kort och gott, det människan borde kalla paradis-aktigt! Man solar, leker och tror man är skidåkarproffs (Själv kallar jag mig ANJA PÄRSSSSON!) och sen går man till after-ski och visar upp den fina solbrännan! (Speciell bränna då man är helt vit efter solbrillorna och sen röd som en tomat överallt annars i fejan! Men skäms gör man då ikke!).

Nä, nu kallar sängen "Soffffiii" (Eller Anja?).
Natti!

Österrike i bilder!



Måndag - Nu tar vi nya tag!

Nu har man gått och bestämt sig för att man ska skärpa sig lite och ta tag i livet. Känns som att livet kör lite med mig just nu... Men nu så! Nu ska de fula vanorna bort. Äta bättre, träna mycket bättre och dricka mindre men ändå festa. Ja, man kan ha roligt på fester utan att dricka. Tro det eller ej! Känns somjag ska ta tag i mitt liv men jämna mellanrum men nu är det allvar! Har tränat idag och det behövdes! Shit vad dålig kondition man kan ha... Funderar starkt om jag ska ta enspringtur när jag ändå känner mig taggad för träningen. Lättare att jag "fastnar" och får tillbaka mitt träningsberoende igen. Det hade varit super! Då var man mycket piggare och hjärnan klarade av de där jobbiga uppgifterna i skolan. Hm... Varför inte? Ska bara bli klar med bloggandet sen bär det av ut igen!

Sämst på blogga men nu så?

Har varit segast här, ja jag vet! Men nu har jag ju några minuter över så varför inte spendera dem flitigt på bloggen? Jo, för det ska jag! Haft fullt upp denna veckan och den är inte över. Har hunnit besöka frisören, optikern och stallet. Men ävenhaft en del i skolan att ta hand om så rätt stolt hittills! Men helt mycket kvar i skolan ändå... Men lärt mig att det inte lönar sig att klaga... Men det, just det, tänker jag göra ändå!

Hur kan den ge oss så himla mycket att göra i skolan? Vet att de kanske inte har mycket att göra på sin fritid, men det har jag. Jag har mina vänner ochmina intressen att tillfredställa med min närvaro. Men skolan är som en sån riktigt svartsjuk sak som måste ha all uppmärksamhet! Gillar inte folk som kraven all ens uppmärksamhet och därför gillar jag inte skolan heller, hör och häpna. Nä, jag lever inte för min skola... Tråkigt va? Tänk om det ändå var så? Ska nog börja med det... Så hejdå livet! Nu går jag och gifter mig, och min man heter skolan! Fast kväll... Har jag möhippa men min kära tv och påskmust! Mums!

Home again...

Och gillar inte det alls.. Jag vill tillbaka till snö och värme och underbar mat och dricka. Inte ett grått land tack! Det enda bra med att vara hemma är typ att man får träffa lite kända ansikten igen. Och det är alltid trevligt, men hellre att dem packar väskorna och hänger med eller så finns det Skype;)

RSS 2.0