Kycklingsallad

Clothes at the gym...

Igår hade jag en upplevelse. En upplevelse jag sent kommer glömma! Jag var en riktig surkärring! Fast jag kom fram till mycket under min bittra timme. Fine den varade längre men det är svårt att erkänna so back off! Jag kollade i alla fall mig omkring för att se om där var något byte. (Att skälla ut för att få bort surkärringen eller ja, ge den till någon annan) Istället upptäckte jag något helt annat! Gymmet är ju som värsta modeshowen! Ni vet, vissa har kläder man bara "wooow, must have! Dags att jobba så jag kan slösa!" sen är det dem som man bara "vad fan hände där?! Missat spegeln?" Så tänkte jag skulle ta de små stilarna och beskriva dem en snabb sekund. Nu blir ni glada va?
 
  • Boysen i speedos: Dessa har jag lite förståelse för ändå. Tights is the shit! Men killar, ni har paket att dölja och nä det är inte julafton så snälla dölj med shorts i alla fall är ni gulliga. Och om vi inte har några rena short så snälla, dra inte upp tightsen i armhålerna. Ni tar cameltoe till en helt ny nivå!

  • Hulkarna med fel storlek: Det finns hulkar på alla gym och på vårt finns det lite fler tror jag. Men våra lider av synfel... De är lätt size L men delyckas hitta tröjor i storlek XXXXXL. Nä, det är inte lönt att ni har linnet. Det ser ut som en klänning och bh:n har ni allt missat eller er storlek kanske var slut? "Vill se musklerna jobba..." Sluta då stå och spänna dig och låt dem jobba reatard! 

  • Brudarna som har för höga tankar: Kort shorts? Tighta linnen? Och en massa spännande i spegeln! Här har vi dagens ungdomar! Det värsta är nog att det tydligen varit inne med en trend som kallas "Ät-Mcdonalds!" och det har visat sig med forskning att det gör att tighta kläder sitter "tight-as-hell" och detta gör att kroppen "läcker" ut. Vissa här väljer även en grov urrigning och där har ni svaret till varför det ibland förekommer att "Hulkarna med fel storlek" bara glor i spegeln utan att spänna sig.

  • Tanten som tror det är ett skämt: Ni vet de här 40-åringarna som nu äntligen ska fixa sin kropp och må bra igen. Men köpa gymkläder har vi inte tid med så vi tar en gammal t-shirt. Jag älskar er! Ni gör min gymvistelse mycket roligare. T-shirts med tryck som "Don´t touch" över brösten (början av brösten). 

  • The newborn: Vi har en del som jag kallar the newborn. Det låter häftigt helt enkelt och det är verkligen en beskrivning på vad de inte är, häftiga... Det är dem som har, wait for it!, flipflops på fötterna när dem tränar! OMG tappa inte vikterna vad ni än gör! Undrar om det är för att de svettas så mycket att de tror att de är i en badhall? Dessa har även en tendens att träna i jeans och det gör mig mer fundersam.. Jeans + flipflop? Shorts hade känts mer ok? 

  • Bimbon: Hon som kommer till gymmet typ en halvtimme tidigare för att hinna förbättra på sitt utseende lite mer än sina buddies. Men inte med hjälp av vikter! (Inte anabola, steroider eller fettsugning!) Nej med hjälp av en borste en massa puder, en mascara och en bra eyeliner! Glöm inte rougen! Dessa är gärna med på gemensamma pass och inte för att träna här heller utan för att hitta sin prins! Bete dig som en prinsessa, inte som en bimbo då? Bara ett bra tips. 

  • Märkessnobben: This is me! (Michael Jackson lite? It=me?) Snygga tights och tjocktröja till man håller på att dö av värmeslag. Inget smink utan låter kläderna sköta utseendet. Det roliga här är att det finns en del som tror att man kan mycket om träning på grund av detta. Haft några som kommit fram och frågat saker och velat ha tips och mitt chockade ansiktsuttryck har varit mitt bästa bemötande. Detta hände aldig mig och mina mjukisbrallor. R.I.P Mjukis... Nä, skämt åsido så är de mina 2XUs bodyguards numera! De kände att det var dags att stötta den yngre generationen!
[Detta är faktiskt lite skämt i detta inlägg så "Don´t be so serious!]
 
 

Vote for me to...

Statsminister! (På facebook!) Eller ja, Gud är egentligen bättre för då säger ingen emot. Nästan ingen i alla fall. Såklart måste jag ju ha anledningar för att just jag ska bli gud och inte min snarkande vovve här bredvid. Seriöst jag undrar vad hon drömmer för det rycker i hennes mun hela tiden. Undrar vad som händer om jag lägger en köttbit framför? Tror ni hon äter i sömnen? Hon kanske tror att man inte blir tjock då? Sidetrack! Tänkte komma med mina brillianta idéer här och nu:
 
  • Jag skulle införa "rätt namn på facebook": Seriöst! Det har blivit som kamrat eller Lunarstorm. Den ena har ett dummare namn än den andra... Och nej, ditt smeknamn som tre personer kallar dig är inte dit namn. 

  • Skulle blocka alla som söker likes på facebook. Seriöst! Har läst igenom ett gäng av "denna affären gjorde si och denna restaurangen gjorde så" Buhu! Jag gjorde såhär: *Långfinger upp!*

  • Det skulle även införas straff för folk som skapar en facebook och utger sig för att vara någon annan. Inte för att dem utger sig för att vara någon annan utan för att vara korkade nog att använda samma email-adress som sitt riktiga namn... Så stor idioti måste behandlas!

Eller istället för att jag ska behöva jobba extra som gud så ska jag nog be till gud att de små livens hjärna växer till sig och de slutar söka sååå mycket uppmärksamhet. Gör som jag, busring istället! Waaay funnier! *Blinka lilla stjärna där...*

Me don´t like Siri!

Hade precis ett litet samtal med Siri på min Ipjåne! (Iphone-Siri) Man väl säga att vi vet var vi har varandra. Där sitter jag och försöker fråga henne hur man ändrar PIN-kod på mobilen och hon hittar på att jag säger en massa annat! Vad är det för kompis va?! Om hon inte vet kan hon väl säga det istället för att hitta på att jag säger en massa oförklarliga saker. Men inte nog med det! Helt plötsligt förklarar hon vad PIM är? Kommer inte ihåg vad det var för jag kände hur jag tappade allt där i någon hundradel! Så mogen som jag är, jag är ju ändå inne på mitt 22a år, så frågade jag henne om hon vad dum i huvudet... Svaret jag fick var att det inte lät bra och då valde jag att vara en gentlekvinna och förklarade för henne att hon var dum i huvudet. Mer så att hon inte missat detta? Snäll va? Funderade smått på om jag även skulle förklara för henne att hon borde lära sig svenska då vi faktiskt är här men det kan man troligen inte kräva... Så får nog fortsätta med min underbara engelska och förklara för henne att hon är värdelös! 
 
Btw jag löste PIN-kodsbytet med hjälp av Google, my new soulmate! <-- I speak English! (Oops I Did It Again!)

Bländad av en kamera...

Och inte vilken kamera som helst nu utan, *Dart vader march*, en vägkamera. shit heter det så? Fick totalt hjärnsläpp... Nu kallar jag det för det i alla fall! Här med döper jag om dig till vägkamera. (Brukar bara typ skrika "Kamera!" så inte säker på ordet som kommer i början...) Nu får ni inte tro att lilla jag har kört för fort förbi en kamera och väntar in mina böter. (Nä, jag vet faktiskt var dem finns på vägarna nuförtiden och håller faktiskt hastigeheten, där i alla fall. 
 
Men har kommit på mig själv vid dessa unika platser. (De som finns typ på trettioelva ställen på en sträcka.) Jag gör otroligt roliga miner varje gång jag passerar den! Kan ni förstå hur mycket dem hade skrattat inne där de tar fram fotona om jag faktiskt hade blivit fotograferad? Jag tror nästan de hade struntat i att ge mig böter bara för att jag hade gett dem ett så gott skratt! (Ärligt talat så är det i alla fall min plan...!
 
Sen är jag rätt nyfiken på var den skulle fotografera mig ungefär. Och vilken är maxhastigheten? 4 km/h över går. Det gör 6 km/h också men då skakar mina ben och minen blir så himla stel... Men man är ju en spänningssökare! Jag har faktiskt mött bilar vid dessa ljusen och jag undrar faktiskt vad dem tänker... "Var fick hon körkort? Vilket flingpake
t? För ett sådant måste vi köpa till lille Greta där hemma!" 
 
Ps. Det heter visst fartkamera...
 
 

Nu trivs inte smutsen!

Första lediga dagen började ju bra. Ett besök på vårdcentralen direkt efter jobb. Slutade vid 07 i morse och var på vårdcentralen vid halv 10 tiden. Sen har jag sovit! Och det har jag gjort med glädje. PAppa har försökt väcka mig genom att starta dammsugaren men ingen framgång där inte. Jag vakna men somnade lika snabbt igen. Man vänjer sig vid ljud när man jobbar skift pappsen. Nu är jag ju såklart pigg eftersom jag sov sålänge och jag har totalt misslyckats med att vända tillbaka dygnet. Men däremot, Hör och häpna!, jag har tagit vara på min energi genom att städa och tömma lådor på gammalt skit jag inte använder. Det är verkligen mest skit! Gamla kvitton och någon gammal teckning som jag innerligt hoppas att någon annan ritat! Menar jag kan inte ritat så dåligt så någon har helt klart placerat denna i min låda och sedan förfalskat denna med en underskrift (Sofi). Not ok! Folk kan ju tro att jag är värdelös med penna och papper?! Skämtosido... 
 
Nu trivs inte smutsen i mitt lilla rum och det sista som ska göras är dammsuga och damma men startar jag dammsugaren nu så vet jag två som kommer bli sura. Okej, payback på pappa kanske men mamma blir svårt att försvara till... Kan ju alltid köra på repliken "Meh ni kan ju inte sova hela natten heller?..." 
 

Utmaning vecka 4

Nu blir det väldigt kort här för jag har egentligen inte tid att sitta här och roa mig. Har lite att fixa med och ja, ni vet, det är måndag! Wooo! (Vilket inte stör mig det minsta då jag jobbar skift så.. Hoppas ni har en skit bra dag på jobbet! *Blink* Nä utmaningen! Förra gick bra och jag måste typ köpa nytt protein pga flitighet.

Utmaning vecka 4:
- Stretcha efter varje träning!
(Detta är något jag missar och vi konstaterade i gymmet innan vårt nattpass att det är något jag verkligen behöver! Annars kommer det bli "Akta!! Här kommer kylskåpet! Nä men oj, det är ju bara Sofi... Men fan, akta ändå!")

Mr Snow is back in town!

 Snön är tillbaka och det har den varit i tre dagar tror jag men jag ligger lite efter. Tur jag inte är morgonnyheterna helt enkelt! Men har fått fingrarna loss och tagit kameran i egna händer. (Måste ju umgås med den lite nu då den åker till Afrika om någon vecka, wait what?!) En vovve ville ut och hälsa på snön så hon blev modell. Eller snarare jag blev paparazzi! Men nu ska jag röra mig mot stallet och hälsa på min lilla pärla! Have a snowwwwy day ;)
 

Utmaningar vs Nyårslöfte

Som vi vet är det inte många som håller sina sablars nyårslöften så nu har jag en ny ide! Vi kör utmaningens år? Från denna veckan (v.3?) så kommer jag på en utmaning som jag ska hålla hela veckan. Så ska vi se om jag har någon självkontroll? Annars fyfy! Tror inte på nyårslöften längre och man är bara taggad på dem en månad? Menar kolla på gymmet vilka som är där nu och så kom om en månad så ser du själv hur det går för våra kära löften. Men tillbaka, jag får nog komma på olika belöningar för varje utmaning då det faktiskt spelar roll hur svår den är! Men vi kör igång direkt? Nu är det visserligen tisdag idag men tar något jag faktiskt klarat under måndagen och tisdagen!
 
Utmaning vecka 3: (Visst är det spännande?!) *biter på naglarna* 
 
Inte glömma min kära proteindrink på morgonen! (Viktigt att jag får in denna vanan så den kör vi på och det är bra att börja lite lätt!)
 
Klara......, Färdiga,......ANKA!!! (Hihi ni trodde jag skulle säga gå? *Blink*) <--- Folk kommer snart tro jag har fel på ögonen så mycket dem blinkar?

Hur man avslutar en dag på rätt sätt!

 
En dag med jobb. Sen testat MMA och sen så klart en tur på gymmet och jag är helt mör i kroppen. Då blir man ju sugen på något extra? Men inte godis vid denna tiden. (Då är jag som en duracell-kanin hela natten!) så jag satsar på grönsaker helt. Gud vad jag känner mig flitig! Skulle kunna sätta guldstjärnor över hela mig men jag nöjer mig med min fina morgonrock som kan tolkas som guldig! *Blink!*

Ibland behöver man rensa tankarna...

& det gör jag bäst med djuren. Dem finns där alltid och dem ljuger inte och de gör inte saker komplicerade.
Antingen kastar hästen av mig eller så gör den det inte.
Antingen skäller hunden ut mig eller så tvättat den mig med sin kärlek.

Inget komplicerat och inget man måste tänka 37 steg framåt i tiden. Bara lugn tid att ta sig en extra funderare.

Skins vs 2xu?

Nu har hon fått beslutsångest! Hittat ett nytt (säkert skitgammalt) märke på träningsbyxor som verkar lovande! Samma stuk som 2xu som jag har nu och jag är supernöjd med dem. Men! Priset skiljer rätt bra och därför funderar jag på att testa ett par från Skins. Var inne på Usports (som för tillfället är en favoritbutik) och kollade på dessa. Snackade med en kunnig bland personalen och bad han jämföra med 2xu. Enligt han så är det i princip samma sort och den största skillnaden är priset. Och eftersom jag inte är miljonär (kämpar) så gör det rätt mycket.  Så nu sitter jag här och letar efter folk som testat båda märkena för att se om det finns några större skillnader eller om det verkligen är bara märket man betalar för? Enligt mig är faktiskt de från 2xu snyggare men vem försöker ragga på gymmet? Not me!

Tisdag

Stallet, gymmet och en vandring i ca 2 timmar med Paulina och hundarna!:) Nu sängen för imorgon är det jobb på schemat! Därför skriver jag därför inlägget som kommer vinna "årets tråkigaste inlägg 2013!"

Spicar upp det med en bild;)

Bokuggla!

 
Ikväll kommer jag att spendera kvällen med denna skönheten? Har varit
så mycket snack om denna bok den sista tiden så man får väl ge den
en chans? Eller ja, inte om bara denna boken utan hela triologin. Men
här börjar vi från start eller? Känner mig gammal när jag säger att det varit
snack om denna på sistone... Jag? Snacka böcker? Nä, träning var det här!
Men eftersom jag är sjuk får man väl ta fram den lite lugnare sidan av sig
själv och därför bli 50 år äldre! I´m 71 years and still awesome! Så en lussebulle 
på detta och en kopp te med honung så står jag snart med vikterna i händerna
igen. *Glädjeskutt!* 
 
Så vad har jag hört? Detta är en bok om en kvinna/tjej? (var går gränsen? själv
är man flicka liksom?) och hon blir kär i en man/kille som bär på mörka
hemligheter! *Blink* Han är perfekt på ytan, men vem är inte det när man är 
itresserad? Folk blir kära i mördare? Gud vad jag spårar. Och ja såklart läser jag från
baksidan av boken just nu!
 
På Adlibris (<--Stavning?) så har en skrivit att deras sexscener beskrivs liiiite
för detaljerat... Hey boy? Läs vilken genre... Det är som att ta en kriminaldeckare och
säga "Buhu, jag vill inte läsa om brott..."
 
Nä, boken nästa!

En rullator till den madame?...

Vilken knytnäve i magen! Idag händer något otroligt! Jag jobbade morgon, absolut inget speciellt då vi jobbar typ hela tiden?, men efter jobb drog jag snabbt till Entré för att köpa mig en bok. Här ska vi slippa tv:n lite. Väl på Entré  så möter jag en vän som frågar mig en enkel fråga som blir mitt fall:
 
"Ska du också in på systemet?"
 
Mitt ansiktsuttryck sa typ "Vadå systemet? Vad är det?" men munnen svarade "Nä nä, jag ska in och köpa en bok!" Seriöst Sofi? En lördag och du ser nästintill förolämpad ut när någon frågar om du ska in och handla på systemet? 
 
Så efter att ha köpt min bok så gick jag och letade efter min trogna vän (rullatorn) som jag hade glömt var jag hade ställt pågrund av att jag blivit så senil under det sista året... Jag är ett hopplöst fall så ska nog börja leta bra hem till mig själv. 
 
Om ni ser denna skönhet:
 
Foto: Google.se
Kontakta mig, för det är en sådan jag vill ha! ;) Bruuum bruuum!

Syster till en nysrädd borderterrier!

Sådan matte, sådan hund? Tur att jag bara är lill-matte då! Detta är mammas hund Zvea. (Redan där märker man tydligt att det inte är min hund får då hade hon haft ett mycket tuffare namn; Båtsman, Catwomen etc.) Plus hon hade nog inte gjort allt för att störa mig. Men här kommer syskonkärleken mellan en ungdom i sina bästa år och mammas hund... Gissa hur störrig jag kan vara när det gäller på en skala 1 - "siffrorna räcker inte till"? *Blink!* 
 
Idag är jag sjuk. Supersynd om mig som har feber. Så efter jobb landande jag som en sjöstjärna i sängen (efterlikna en sjöstjärna så fattar ni varför detta är bästa ställningen!) och tänkte att nu ska jag äntligen få vila bort Herr Virus! Men nä, mammas hund bestämmer sig för att anfalla sin gröna boll. Vi har typ 10 rum och såklart så väljer hon mitt! Inte nog med det. Precis som ett syskon ser hon inte skillnad på mitt och hennes så min morgonrock blir offer för hennes lek! Jag tänkte då vara med från lite längre avstånd (vara den tjuriga storasystern som bara vill ha ut retungen) så jag visar henne att kuddar kan flyga! Jag har aldrig sett någon vara så lik en cartoonfigur! Ni vet springa på stället men kommer ingenstans! Det enda som rörde sig var min kudde och min morgonrock. 
 
En annan speciell sak med vår lilla hund är att hon är livrädd, jag skojar inte, för nysningar. Jag vet inte om hon har så bra syn så hon kan se de små virusgubbarna som attackerar? Att nysa i hennes tillvaro är som att fisa högt i kyrkan. Gud vilka stirrande ögon man får! Sen är det som att det luktar för hon går. Men bakvänt! På morgonen man vakna av att hon nyser en i huvudet. Och hon håller inte ens för med tassen! Svin! Därför har jag börjat med en payback så varje gång jag behöver nysa gosar jag ner mig hos henne så hon inte kommer någonstans! Snällt va? Payback is a biatch! Men lovar, vår hund är nog den största bitchen! 
 
Men jag älskar henne ändå och det kallar jag syskonkärlek! <3

Kurragömma bland raketer och fulla ungdomar!

Dags att ta och slå samman klackarna och börja mitt år tillsammans med dig min underbara vän <3 "Är du sugen?!"
 
Tänka sig. Att man kan ha så roligt en random kväll så man missar att dem byter siffror när man ska skriva datum? Ta den du? Såklart är det nyår jag talar om. Denna gången hade vi en liten samling av folk i mitt lilla hem och jag måste säga att jag tycker nyår är överskattat. Men efter denna AWESOME kväll (Stora bokstäver!) så förstår jag det roliga igen! (Vilket jag kommer ha glömt till nästa år.) Nära och kära blev det och inga bråk eller några ledsna miner utan bara spel dricka och lovar en massa skratt. Behöver ju inte säga mer än att tjejer gaddar ihop sig i kortspel! Helt förvånad av att jag inte fått en raket i pannan eller trillat när vi skulle fira datumbytet!
 
 
Däremot har jag något väldigt intressant att berätta! Okej, två saker!
1. Jag blev inte bakis även om mamma trodde att jag skulle "Må som jag förtjäna". Jag var grymt rolig och trevlig hela kvällen då alltså? (Även om jag fuskade med mina tjejer!)
2. Nu kommer det bästa! "Trumvirvel" Jag, Sofi Carlstedt, sköt iväg korken på champagneflaskan! (Klart jag hade bevakning vid detta tillfällen, men jag gjorde det!) Kryyyysss i taket! Nu är det gjort så hädanefter överlåter jag det till andra! Ett mål avklarat från 99 saker jag måste göra innan jag dör, uatn Erik och Mackan! ;)
 
Gott nytt år på er!
Önskar "Jag sköt iväg en champangnekork nästan helt själv"- flickan!
RSS 2.0