Snart ett nytt år och jag avslutar detta med att bryta detta årets nyårslöfte!

Snart ett nytt år och jag stressar redan. Vaknar sent, vilket egentligen var meningen, men kommer även på att jag har en del att hinna med att göra! Okej jag fick mer att göra om jag ska vara korrekt. Mamma ville ha hjälp med. Men naglarna är på målning. Blue it is! Får se om jag hinner med det andra sen så det blir två färger på dem. Tvivlar starkt! Nä nu har nog naglarna torkat så nu måste jag fixa vidare!:)

Batteriet slut. Mat?!

Batteriet dog mitt i skrivandet men kände att jag var rätt hungrig ändå! Så datorn på laddning och snart blir det lite lunch! Introduktionen klar och metoden har jag börjat med och lite på resultatet! Happy me! Mot köket för nu vill jag ha mat!

Två dagar av 2011 kvar!

Imorgon är det fest. Det nya året ska ja, drickas in och det gamla ut. Alltid lika skönt att vakna och det känns som man har feber idag. Yeah! Blir mycket vila idag och bara hoppas på att man vaknar utvilad imorgon. Det ska nog bli bra ändå. Det jobbiga är bara att jag har så himla mycket att göra idag egentligen. Vilket är rätt irriterande för hade varit bättre om jag fick bli frisk. Känns som jag brinner upp inombords... Måste vara febern. Har iallafall hunnit städa. Storstäda! Inte ett damkorn kvar i rummet och allt är undanplockat och jag ligger i en bäddad säng. Kan det bli bättre när man ska plugga? Ska försöka hinna med det med innan Paulina kommer så vi får fixat det sista inför imorgon! "Ingen panik" som kaninen säger i någon film som jag inte minns vad den heter. Nämen.... Plugg!

[Bild från att Pernillavar på besök! Vi är rätt löjliga ja!]

Night time!

Då var klockan sent igen och som vanligt när jag ska komma i säng är den det varje gång jag lägger huvudet på kudden... Fattar det inte. Dagen går jätte slött sen kvällen går helt fort! Hinner inte med. Och stavar som en kratta gör jag det med. Får gå tillbaka och rätta minst en sak i varje mening! Gah! Trött i huvudet? javisst! Fått lite gjort idag i alla fall. Har tränat, städat, tvättat och renbäddat. Sen får vi ju inte glömma att jag kommit tillbaka med pluggandet nu efetr julfirandet! Jippi! Plus i kanten! Blir mer pluggande imorgon är det tänkt för gömmer mig hela tiden med allt annat jag måste göra känns det som. Tänkte jag skulle städa lite mer imorgon och leka med kameran för hann inte det idag :( Så nu blir det Wildfire! Tvserien som är så bra och ska förska bli lite trött till den. Hoppas jag får sova lite bättre inatt då jag haft helt knäppa mardrömmar/drömmar den sista veckan. Drömmar som borde vara mardrömmar och känns som det men jag varknar inte utan får bara en dålig utvilning eller hur man säger/skriver? Så natti!

You don't have to save me, just need you to follow...

Vanlig dag imorgon då? Plugg, städa och leka lite med kameran kanske? Låter som en bra plan faktiskt. Tänkte jag skulle läsa lite nu men helt slut och mår illa var 10:onde minut så får se om jag får fram boken något ikväll. Klockan är lite mycket... Dagarna går snabbt! Så nu ligger man och skakar i sängen och musik i hörlurarna. Provade att ligga utan och typ glo upp i taket och det gick i ungefär 20 min innan jag ansåg att det fattades något! Nä vila sen bok eller sova sen bok! Vi låter John blund bestämma det ikväll!

Måndagen den 26 och jag är trött!

Jag ligger typ död på sängen medan Pernilla bläddrar igenom bilderna som vi varit ute och tagit i det ja, deprimerande måndagsvädret? Men hoppas någon bild blir bra? Svårt att hitta orken och energin till att komma på nya saker att göra som blir bra och helst roliga på bild när vädret är såhär. Sen var det ju ute kväll för en del igår "host!" Pernilla! Hihi;) och själv var man taxi. Blev för bra i lördags kände jag:p Nä nu ska vi se vad som sker härnäst!

Dagens fail...

Var är snön? Jag vill ha det på julafton ju. Saknar snön. Åka pulka, snöbollskrig och försöka bygga igloot som aldrig vill stå kvar eller där håletblir för litet. Jag saknar det! Så mycket man kan göra med snö och detta vädret vi har nu är bara... ja, deprimerande? Något åt det hållet i alla fall. Tur manska på skidsemester så man får sin årliga dos av snön och all bus som tillkommer med hjälp av snön. Love it! Ska nog flytta där man är lite mer garanterad sol på sommaren och mycket snö på vintern! När jag kommit på var bara och fått gjort allt som ska göras i Sverige. Nä, kan bara sitta här och drömma mig bort och dregla över de gamla österrikebilderna? Här kommer några! OBS! Varning känsliga tittare, vi är på semester, vi ser ut som helvetet själv!


 

Lek är för både vuxna och barn! Mest vuxna! ;)

.

God Jul!

Då var det julafton igen! Känner mig verkligen som en treåring. Kanske yngre när jag tänker efter. Men gör det bara för att jag inte kan sova innan julfirandet börjar. Tror man vänder vid 15 och börjar gå baklänges i åldern? Jag tror det är så faktiskt! Alla på olika sätt. Vissa söker en massa uppmärksamhet, precis som bebisar, de är jobbiga när de är i den "åldern". Hihi! :)

Nä, om man kanske skulle försöka sova ändå? Vore en bra sak så man inte somnar framför halva släkten imorgon? Med hela ansiktet i gröten kanske? Det vore något att minnas? Sätta i fotoalbumet och skriva "julen där jag glömde sova pga blogg och somnade med huvudet i gröten! Ris i näsan har ingen dött av men skönt var det inte!". Hoppar helst det. så nu ska det sovas! Komsi komsi John Blund!

Godmorgon, godmorgon!

Då var det en dag kvar nu då. Imorgon firar vi julafton ju. Och jag är typ helt slut... Blir plugg följt av ett besök hos optikern som jag hinner med idag. Sen tror jag att jag satsar på sängen faktiskt. Sova är aldrig fel! Julgranen är tydligen köpt nu med låter det som. Får palla mig ner och kolla!

Varför kan inte jag sova?...

För att jag är så klarvaken. Okej, har lite svårt att stava märker jag. Ska vara på IKEA 10, idag blir det. Hoppas mamma kör dit så kan jag sova. Hihi! Nu måste jag försöka sova alltså! Natti!!

You're smart but I'm clever!

Då var onsdagen halvt över. Fått gjort lite städning och så men inte mycket mer faktiskt... Känner mig helt slut men vill ändå göra något egentligen. Legat och sneat på kameran nu i tio minuter och känner på mig att det kommer sluta med att jag fördriver en timme med den! Jippi! Ska bara komma på vad och hur jag ska spendera den timmen med den. Helt blank i huvudet idag känns det som...

Igår blev det lite shopping! Nya skor inhandlades bland annat. Det behövdes! Alltså verkligen. Sen några plagg så klart. Men skorna var viktigast. Imorgon blir det IKEA med mor min och även så blir det att kolla glasögon eftersom jag känner mig halvt blind... Jag kommer se fånig ut! Gahh! Får gömma mig...

Hockey och julbord

Kvällen tillbringades på Malmö arena med Paulina och hennes päron. Det blev massor med god mat och hockey så klart! Synd att dem förlorade bara... Men helt klart nöjd med kvällen!

Nu blev det lite hästhoppning och kan bara säga att det går inte så bra för svenskarna. Rolf-göran fick göra omhoppning men just nu ligger han 9:a och känns som att varje ekipage är bättre än kan så han kommer längre och längre ner på listan. Så ingen svensk seger här inte! Det blev en irlänsk seger för nu var den sista omhoppningen gjord och Sverige slutade 10:a. Aja, går kanske bättre nästa gång? Kan hoppas. Själv är man jätte trött och det är väl bra. Ska snart släcka ögonen efter att ha sett prisutdelningen om jag klarar mig igenom reklamen? Borde jag klara eftersom jag försöker samtidigt uppdatera min Iphone. Ja, jag vet jag är sent på det men ändå. Bättre sent än aldrig? Så nu ska jag faktiskt koncentrera mig lite!



Bra start på dagen!

Efter en riktig skit natt så börjar det bli bättre. Sovit riktigt dåligt men betyder att jag sover bra i natt! Plus att Paulina ringde nyss och gjorde lite planera för kvällen till oss. Det bli julbord på arenan och lite hockey till det! Inte alls fel! Kör vi på! Till dess blir det en massa plugg så jag kan lämna in uppgiften i informationssystem. Hade varit skönt att redan vara klar men det är jag inte. Dags att köra igång nu då! Vad gör vi? Nu kör vi!

Vi ser det snöar...

Äntligen! Lite snö! När jag tänker på det fattar jag inte att jag blir så glad eftersom det inte kommer lägga sig eftersom det är för varmt... Nä, så ska jag inte tänka för nu är jag glad för att det faktiskt kommer lite snö innan julafton. Wiie! Snart kan man börja fotografera sina vinterfoton! "big happy face!"

Min champion!

Hittade denna bilden för några dagar sen.
Finaste vovven som gått på jorden och jag saknar dig varje dag! Du var inte som de andra hundarna, du förstod och hade ett hjärta av guld. Även om du snodde all mat du kunde från mamma. Förstår jag, den var godare än din mat.

Söndag, kan bli bra?

Trött som alla söndagar men ändå är jag taggad för att få lite gjort! Blir väl att gå och hjälpa mamma att dela ut lite lappar sen plugga. Känner att jag borde hinna färga mitt hår med men först måste jag veta... Slingor eller helfärgning? Tror slingor blir bäst för då har man lite lättare att vänja sig! "tummen upp"! Så ska se om jag gör det själv eller om någon snäll själ vill hjälpa mig. Nä, dags att göra sig redo för dagens måsten! Snö?


Vinter? Ja, det kan man väl påstå!

Hämta sin bror mitt i natten är inte alltid det lättaste... Glas halt ute så kan Max köra i 30km/h. Känns stabilt! Försöker bromsa och bara glider. Olyckan runt hörnet? Så allt tar dubbelt så lång tid för att bilen inte ska få besöka bilsjukhuset igen direkt! Men framme ny iallafall så hoppas han kommer snart... Trött och vill helst bara hem
Och lägga mig i min varma säng! Känns som att man kollar i sidospegeln i hopp om att han ska komma.. Nu så!

Godmorgon!

Så då var det lördag? Idag blir det en tur till mormor är det tänkt sen drar jag mig troligtvis till Malin en stund. Absolut inte gör något ansträngande idag faktiskt! Skönt ska det vara! Så nu blir det upp och trycka i sig lite frukost! Ha en bra dag!

Sant, jag är inte som du!

Vad jag kan bli trött på vissa ibland... Dem säger till mig vad som är "yesyes" och vad som är stora "nono". Dem skulle aldrig göra si och dem skulle aldrig göra så och de gör si så (alltså allt de säger man inte ska). Dubbelmoral? Javisst! Får mig bara att bli så trött på er så pallar snart inte bry mig längre... Antingen slutar ni med eran dubbelmoral eller så ger ni fan i att blanda er i vad jag gör och hur jag tänker eller bara dra åt h*lvete?!

Var är all ork?!

Orkar inte något alls denna dagen. Vill göra något ikväll egentligen men orkar verkligen inte egentligen... Måste plugga och har väl börjat lite smått. Nu menar jag verkligen smått! Måste komma på vilket företag jag ska ta och hur deras system ör uppbyggt osv! Allt bara snurrar runt runt och runt. Paus? Javisst! Skallebanken som jag har gör inte det bättre heller. Funderar om jag ska ta lite pluggpaus och städa lite och fixa lite med räkningar och liknande kul? Så kan datorn få ladda batteriet lite? Jätte bra ide där! Kör vi på!


Bild från härom kvällen!

Flitiga dagen!

Idag känner jag att jag varit rätt flitig, förutom att jag glömt ladda min mobil som jag såg nu...
1) Har gjort sushi till mig och mamma.
2) Städat! Behövs alltid.
3) tränat! Två gånger. Så blir det när man skjuter på träningen.
4) Har blivit lite vän med mög appen! ( den från tidigare inlägg). Den har inte klagat för jag la inte in under en dag.

Så nu ska jag bara vänta in min kära mor sen blir det mat! Till dess... Ska jag ta ett varmt och välförtjänt bad!

Bra app, men inte för mig tror jag...

Okej, jag har laddat ner en ny app! Tänkte man skulle testa hålla koll på lite med kalorier och så ni vet. Men ja, jag och denna appen kommer inte helt överens ...
1) Jag får endast äta typ 900 kalorier per dag! (det är jätte lite!). Efter en sushi var halva kalorimålet nått. Men då...
2) Hade träning idag med. Då låg jag plötsligt på att jag var under vad jag startat dagen med så nu måste jag trycka i mig 1000 kalorier nu på kvällen!
3) Jag tror appen hatar mig (kände att jag ville säga det)...
4) Jag måste ändå ge den en chans även om jag tror att denna app kommer bli anledningen till min iphone's hårda död mot en vägg!

IKEA!

En tur till IKEA blev det av dagen. Blev lite nytt till rummet i alla fall! Sen att jag inte kan sätt upp allt är för att
1) Jag får inte skruva i väggarna utan det måste pappa och han har såklart inte tid nu.
2) Blommorna har inte kommit upp eftersom jag var smart nog att duscha dem så krukorna och bladen droppar... Har ingen vattensäng och vill inte ha det idag heller!

Men så fort jag kan ska allt upp!

Water

Känns bra att bete sig som en femåring igen! - Javisst!

Vill men orkar?

Haft en lugn helg! Behövdes! I fredags blev det en tur till Svedala och kolla lite bandy sen hem och sova. Lördag blev det lite jobb på förmiddagen sen hem och sova. Ett kilo grus i ögonen eftersom jag hunnit sova en timma under natten. Kvällen spenderades med Paulina och det blev film och sen en tur till McDonalds! Fortfarande helt trött och vill gå upp men orkar inte... Tänkte att man skulle hinna städa lite och så innan man ringer Malin. Nä nu ska jag samla kraft! Känner mig som en tant på 90 år..

Regn, blåst, regn... och lite mer blåst?

Om någon missat det, så blåser det väldigt väldigt mycket ute!

Som de senaste dagarna, har jag lekt med kameran även idag! Hunden skulle fastna på bild var det tänkt från min sida av kameran men absolut inte från hennes sida. Hon tyckte att jag var riktigt kostig som tyckte hon skulle sitta fint och "vara sig själv" när hon tycker att hon är sig själv när hon sitter i mattes knä eller springer runt och gömmer sig tillsammans med bollen. Men nä det fick hon inte, hon skulle sitta fint! Och sompricken över i:et skulle lill-matte rikta en stor svart sak mot henne, som dessutom gjorde konstiga ljud. Såg mer ut som att hon letade flyktvägar om det som lät i kameran skulle komma ut och bita henne i svansen? Så nytt försök imorgon kanske? För nu soven den lilla fjanten inne hon husse och matte och kommer inte vilja vara modell! Och jag är för trött för att försöka!

Så natti! 

Var det någon som sa Göteborg?

För det var det! Väcks av mobilen! Bror frågar om man är ledig och kan ta en tur till Göteborg och köra ner en bil. Ja, varför inte? Ledig och kan träna ikväll istället. Så om 20 min blir man hämtad sen bär det av till Göteborg! Ska ta med mig lite drick och frukt med så man inte somnar i detta tråkiga vädret! Skulle egentligen testat en sak med kameran med men det regnar ändå så kan ta det senare eller imorgon! Nä, om man skulle våldgästa duschen och försöka bli liiite ren iallafall? Duschen? Here I come!

How can we fall asleep at night? When something´s clearly wrong!

Folk låtsas och inbillar andra att saker de gör är okej när tillochmed en blind, döv och stum kan se,höra och berätta att det är fel! Ändå kan inte den smartaste se det? Det är inte svårt att skilja på rätt och fel imånga situationer och ändå gör vi fel, gång på gång. Vi lurar oss själva att det är rätt sak att göra! (fast vi egentligen vet motsatsen!) Men alla gör det! Inte så att någon är smartare än den andra. Det är något man vill just då för då känns det okej. Det slår en oftast inte innan utan efter. Ibland inser man inte det förens någon som står en nära berättar hur fel det är innan man inser och då känner man sig 10 gånger dummare! Först för det man gjort sen för att man inte fattade det själv utan någon utanför var tvungen att upplysa en. Vi gör fel som kan kosta oss mer än vi har råd att förlora. Nu inte i ekonomisk synpunkt bara utan vi kan förlora dem som betyder något! Något att tänka på? Är det värt att göra det om jag förlorar den som står mig nära? Om ja, gör det!




He pretends he can´t hear her...


- She calls out to the man on the street,
He can see she´s been crying,
She´s got blisters on the soles of her feet,
She can´t walk, but she´s trying...

RSS 2.0