Sol och värme denna lördag!

Frisk och kry igen så om två timmar blir det jobb. Suttit ute i solen och lyssnat på fåglasång och byns invånare. Det är faktiskt väldigt roande!
 
En hund som skäller på en annan hund någonstans och två fåglar i träden som är reportrar under hela fighten. Vilken kriminell by jag bor i då! Lovar att hundarna hade någon politisk debatt som spårade ut och fåglarna behövde extra pengar såhär på en lördag. 
 
Precis nedanför oss finns det ett daghem och det vet jag för att jag gick där när jag var liten. Där hör man barn som leker och skrattar och i andra sekunden bråkar de och skriker... Så när jag ligger där och blundar och njuter av solen så kan jag se hela senarier i huvudet... Men jag blev lurad! Helt plötsligt börjar "en unge" skrika super högt och suuuperlänge och jag funderar på att han/hon kommer bli operasångare. 2 minuter senare (vilket är länge i konstant skrikande) så slutar skriker med ett... motorljud! Så egentligen är det inte en framtida operasångare utan en duktig hemmafixare. April April? ;) 

Party like a rockstar!

Ska vi ha en liten pratstund om hur fester går till idag? Jag kan väl redan nu erkänna att nä, jag är inte alltid nykter så ja, jag står kanske för något roligt också. Det händer i alla fall men det bjuder jag på! 
 
Först vill jag nämna våra små söta, försiktiga som aldrig gör fel... Vakna! Dem gör så mycket "fel" och de gör det när de dricker så de kan skylla på spriten! Hur många gånger har vi inte hört "Åh, jag minns inget jag var för full!" Inte för att vara sån stumpelumpan men man är inte full efter två cider när man dricker VARJE helg. Sluta försvara dig med spriten, skyll på brist av hjärnceller istället. 
 
Och killarna som inte skyller på spriten men på maten när spritem kommer upp? Pff.. "Ska vi tävla i vem som kan ta flest shots, grabbar?" .. 10 shots senare... *HUUUUURRRRVAAA* (Jag älskar Johan Glans för jag kom inte på hur en spya låter!) Och en kille ligger över muren och "bantar" eller så har han huvudet längt nere i toahålet och söker kontakt med de nedspolade fiskarna! Men! Det var maten de inte tålde! Yeeeeaah right! 
 
Då kommer vi till "jag är så full på sprit(e)!"- personen! Sprite är en läsk vännen, heeeelt alkoholfri. Det är just också alkohol som gör att man blir snurrig och gör bort sig. Sluta säg att du är full det är först tecknet på skådespeleri.. Man säger det för att man är så himla dålig på att framföra det. Har du någonsin varit med om att du frågat en full människa om den är onyckter och den har svarat ja? Jag har aldrig! Inte svarat det iallafall...
 
Har ni även tänkt på alla bilder man har i sin fyrkantiga mojäng dagen efter? (Mobil, kamera, i don´t know..?) Dem ser så himla bra ut under kvällen sen blir det en "gå och skjut mig" när man ser dem dagen efter... Jag förstår att folk i baren måste vara onyktra för att träffa någon. "Hey, du ser ut som en 2-3 starköl kvinna! Slå dig ner här så ska jag bara dricka upp dem först!"  Vilken raggningsreplik! Tänk så bra man måste se ut när han bara behöver en starköl? 
 
Så snart valborg? Undrar vilken kategori som ska brilljera?! 
Have fun!
 
Bild: Google.se

All for you, Pernilla!

Sämst på att uppdatera såhär kommer ditt efterlängtade inlägg Pernilla!
 
För några veckor sedan firade jag min lilla Pernillas födelsedag med mat på resturang och mys! Mååste tillägga att hon fyller år den 2:e April och som alla med lite humor kan förstår så påminner jag henne varje år att hon nästan är ett skämt. Men eftersom hon nu har tjatat en del på mig att jag ska skriva något roligt här så ska jag faktiskt det! Jag ska skriva om våra år tillsammans. (Can you feeel the looove toonight.)
 
Tror vi lärde känna varandra i 3:e klass? En nyinflyttad tjej skulle börja i vår klass och seriöst Pernilla, hur många citroner hade du ätit dagen innan. Sur som ett bi kommer en liten tös in i klassrummet med brunt (lite fluffigt) hår. Hur vi blev vänner vet jag faktiskt inte men jag har en känsla av att det hade med våra fyrbenta vänner (Hästarna) att göra. 
 
Plötsligt hade jag i alla fall hittat en vän och en ridlärare! Och jag skojar inte hon var badass som ridlärare... Här hade man ingen talan och visa rädsla var inte lönt för enligt denna lilla tös på 1,50 så skulle man testa alla man var rädd för eftersom det var det enda sätter att övervinna rädslorna.. Happy me! Samtidigt var vi nog som de flesta hästtjejerna? Vi sov ute i 11 minus i början av december, just for fun!, seriöst så höll jag på att förfrysa och att besöka fåren mitt i natten var en sådär bra ide... Ett finger fick en spricka efter våra feta trixs på de stora halmbalarna. (Inte mitt! och inte mitt fel egentligen!) 
 
På de äldre dagarna begav vi oss till olika gymnasium och jag blev lundastudent och du blev ... eh... traktorstudent! Brumbrum! Seriöst jag fattade inte vad någon sa där upp när vi snackade i tele... Det är som den Johan Glans kör: Såooo tauur douu deär teee höjger! (What the fuck!) 
 
Nä, men vi har haft många roliga minnen och jag väljer att vi ska ha dem för oss själva! Och skratta åt dem en dag med en flaska vin. Typ i sommar? ;)
Du är en underbar vän och jag kommer alltid finnas här för dig! Älskar dig stumpan och vi har många roliga år och händelser framför oss! :) <3

Från gårdagens träning. Nu börjar det hända något!

Fy den som ger sig!

Vilken dag! Jobbade till 22:30 igår och sen träffade jag lite goa vänner till 02 och sen upp klockan 9 i morse för att hinna med allt idag. Gymmet vid 10 efter en god frukost. Sen blev det första motgången... Knäet började strejka igen och kroppen samarbetade inte alls! Men inte ger man sig inte! Benpass stod på schemat och så även magen skulle trimmas. Lite extra vila medan övningarna och plötsligt hade jag tagit mig igenom ett träningspass och knäet kändes bättre igen. Tur man har en vilja av stål ibland? Senblev det kolla lite lägenheter med mor mig och seriöst hur sjutton tänkte dem när de planerade dessa? Nä, blir att kolla vidare. Tur att man inte måste flytta än och att man har tid på sig att kolla rundor. Men det roligaste är egentligen att se hur alla ser ut. (Jag tänker alltså inte flytta nu!)  
RSS 2.0