Ät inte knäckebröd i din egen säng, ta någon annans!

Då så. Tre timmar har tillbringats på gymmet. Låter rätt maffigt? Visst år det mig att verka stark och super tränad? Du ska inte tro på vad alla säger, eller jag just nu skriver? Men jag var där i drygt tre timmar och fick faktiskt en hel del gjort. Kondition och jag svettades ut allt jag druckit idag och jag dricker väldigt mycket vatten ja! Sen blev det styrka med såklart, bröst, armar och axlar. Gissa vem som inte ska "lyfta en hand" imorgon? Där var jag lite fiffig va? Nu när man ärduschad och fin blev det ju såklart nattamat. Ett gott knäckebröd med ett glas juice. Vill tro att det är hälsosamt men precis som allt annat så är det säkert inte så.

Gjorde en ny kategori! Träning och kost. Tänkte att det blivit rättmycket sånt sista tiden så varför inte slänga in en ny kategori att klicka på? "Klick klick". Kan vara bra att skriva ner lite vad mantränat och tryckt i sig så kanskeman har lättare att se resultatet sen? Wiho!

Nä men nu ska jag få fresta med en fin bild på min nattamat!

Vilodag över och fläsket har vågat sig tillbaka!

Idag har det varit vilodag från gymmet. Skönt då man hunnit stallet och sen umgåtts med vänner. Nyttig som man är blev det även en glasserackare på kvällen. Helt klart förtjänt av den då man varit hur flitig som helst de andra dagarna! Imorgon är det dags igen och det är bara att säga helst till hänger och tja du fina muskel.

Alltså sen har jag ett återkommande problem. Jag missar det här med att en mobil ska laddas... Dör alltid i de sämsta stunderna, verkligen! Sen att den ska säga till var tredje minut att där är dåligt batteri måste ju ta på batteriet så om den inte hade sagt något och bara räknat med att jag kunnat läsa så hade den säkert håll de två minuterna extra och det hade räckt!
Nä, känner att huvudvärken är på besök så ska faktiskt vila!:)

Miss surgump, även kallad min vovve!

Här ligger jag och kämpar för att min hund inte ska vilja sova i mitt rum i natt. Jag tycker om henne faktiskt, men efter att hon höll mig uppe till klockan 5 i morse så var jag rätt så less på henne! Så har försökt med lite extra värme i rummet men det ledde till att jag höll på att drunkna själv. Bull lääge! Min hund är superduper nöjd! Det värsta är att jag var så lack på henne i natt att jag svor att jag skulle typ sälja henne på blocket om hon inte slutade och sen på morgonen när man ska gosa med henne för att hon är så söt så är hon skit sur! Blev inget morgonmys inte. Utan hon travade in till pappa och vände sig inte om! 

Aja, blev en tur till stranden idag. Jag tyckte det var för varmt i trädgården, jag fick ingen luft så liiite varmt! Så smart som jag är (EINSTEIN! "Hululu" <-- det lät smart i mitt huvud) så tänkte jag en snabb ekvation och tänkte att det blåser mer vid landets ände. Det gjorde det inte alls! Utan jag fick fortfarande inte luft plus att jag är röd som en kräfta! Men jag är inte bitter! Så nu ligger jag här, tränad och halvt inne i drömmarnas land, och tänker sova..

Godnatt!   

Ibland måste man vara på botten för att kunna se himlen...

Denna helgen har inte varit helt okej. Den har faktiskt varit rent ut sagt skit. Allt har bara gått fel och jag har verkligen försökt hålla minen till max men ja, det har väl gått lite si sådär. Problemet är bara att om jag bara är tyst så är det fel och om jag säger något säger jag fel som något slags försvar för att inte visa något och då slutar det ändå skit. Alltså, bättre att hålla tyst! Då är man bara tråkig.

Egentligen, alla har rätt att ha sina skitdagar och egentligen kanske bara ens vänner borde fatta när dem äger rum liksom. Då slutar de svara och komenterar inte att man är tyst. Just nu känns det även som att alla har så sjukt mycket åsikter om hur jag ska leva mitt liv! Har jag frågat? Nä... Tror du då jag vill ha dina råd? Nä Exakt. Speciellt inte när det är du som borde se över ditt liv och inte jag?

Jag har dagar när jag älskar livet och allt i det, tillochmed alla små blommor som är helt obetydliga. Sen har jag de dagar där jag går och ifrågasätter allt, "Varför gjorde jag så igen?" "Vad vill jag?" och minnen som kommer tillbaka allmänt fel. Tips till mina vänner. Ett klart tecken på detta är;

- Jag sover mitt på dagarna även fast jag inte verkar trött. (Bakisdagar räknas ej!)
- Kollar mig omkring extremt mycket med låst blick. (Jag kollar inte, jag tänker. Stör ej!)
- Svarar kort och ibland lite otrevligt... Tyvärr.

Men imorgon är det ny vecka och samtidigt som denna helgen inte varit super hela tiden så har jag fått tänka igenom en del saker och nu ska det bli ändring på saker och ting! (Detta sa jag för några dagar sen va? EKO! Tappar mig när livet går igång!)

Let the rain fall down and wash my skin...

Då så, röd dag imorgon. Med massor av plugg hoppas jag! Men gymmet och solariet ska också besökas. Har man världens sämsta pigment så har man och därför måste det värmas upp inför sommaren! Vad är då planerna? Jo, plugg, utgång, lite plugg för att man festat, gym och sen slutligen: plugga lite till! Känns att det går mot slutet helt klart!

Dagens tankar:
- Är det bara jag som kollar på såna kriminalserier och när någon dör och dem kollar på kroppen en längre tid, så granskar jag och försöker hitta att "liket" ska göra det minsta tecknet på att den andas?! Det slutar alltid likadant; den gör inget livstecken och jag sitter och håller andan för att se om det verkligen går att "vara död" sååå länge?

- Sen, ni vet de jobbiga fem minuterna när man ska försöka få en kompis att förstå vilken låt man menar att man hört men man villliksom intestå där ute bland folk och sjunga den då man vet att man sjunger som en kråka? Sen samlar man allt mod och sjunger halvfalskt (helt falskt) och när man är väl virar kompisen på huvudet "nä, inte hört..."

Nä, nu blir det sängen!

Dags att sova och välkomna den nya veckan?

Måndagar är sämst. Man börjar om och ännu en vecka innan helgen kommer. Man hinner knappt göra något på vardagarna och på helgen är man för trött!

Men denna helgen har ändå varit lyckad, lugn, men lyckad! Fredag var det film och öl men lite vänner och igår blev det tjejsnack hemma hos Belle! Tjejer kan då prata om allt och inget i timmar! Fy vad vi är bra! Mycket trevligt i varje fall. Idag blev det stallet med Belle och det stod hoppning på schemat! Så här kommer en och en annan bild. (För trött för att skriva mer så fyller ut med bilder)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330835/images/2012/pic_202488337.jpg" class="image">

Svett, blod och tårar...

Nu var vi igång igen! Jag har äntligen, efter många om och men, löst ett gymkort! På ett helt år så jag är fast. Det behövs, musklerna är inte vad de en gång var... Surt att behöva träna upp allt från noll igen men ibland får man bita i det sura äpplet helt enkelt. Sen får jag skylla mig själv då jag inte varit den mest hälsosamma på jorden. Men nu ska det bli förändring! Så idag gjorde jag entré på gymmet och svettigt värre blev det och en och en annan glädjetår föll och blod var det nära (jag klämde fingrarna och jag har fortfarande ont). Jag vet, klant... Men usch vad jag är trött nu.
God natt!

Swanlake!

Here I go again...

Har insett att jag hamnar i samma bana hela tiden... Jag ska dittan och dattan och jag gör plötsligt mycket mindre än jag gjorde från början... Jag skulle skriva lite oftare på bloggen. Ja, det gick ju som det gick va!

Nu är sommaren igång igen. Känns det som. Och jag har rent ut sagt haft en skit dag idag. Har däremot sett saker och ting lite klarare och tagit mig en eller två tankeställare. Inget jag tänker dela med mig av, till någon, men ändå. Jag har tagit och sett att vissa saker kräver lite förändring! Dags att bli den vanliga Sofi igen! Slut på allas körande med en. Foten är nere och den lyfter inte på ett tag nu! Ska bli så sjukligt egoistisk ett tag nu och bara tänka mig själv!

Valborg, jobb och skola! Det var den tiden!

Mycket under sista tiden och det har gått och gjort att bloggandet blivit lite lite dåligare än vanligt, alltså väldigt dåligt! Men samtidigt så har jag inte haft något alls bra att skriva... Så har ändå haft anledning att strunta i det! Har troligen lite nya tankar men mitt huvud vill verkligen inte idag så jag lägger nog ner igen förresten! God natt!

RSS 2.0