Newton, friktionskoefficient, fjäderkonstant... Gaahh!

Ord som mitt huvud inte riktigt vill släppa eftersom jag nog läst dem en miljon gånger bara idag. Kommer drömma om fysik jadå! Älskar mina drömmar, bara jag lär mig samtidigt. Samtidigt tror jag kanske att min hjärna kommer vara nära inpå avstängd inatt. Är helt slut i den och huvudvärken är på besök ikväll. Så tyckt i alvedon och hoppas att det ska släppa så man får lite mysig sömn. Helt konstigt, är på skit bra humör samtidigt som jag är as stressad för morgondagen eftersom jag vet att detta inte kommer gå. Försökt som in i nu och känns inte bra ändå... Detta kommer brista känner jag... Men nu ska vi inte vara deprimerade! Diskuterade depiga människor idag... Dem är inte roliga. Speciellt inte när de typ kräver att man ska vara deprimerad för deras skull. En bättre idé folket, var glad för andras lycka en stund istället och sluta deppa så mycket!
Fick köpt klänning idag med! Så nu är man nästan klar inför lördag. Ska bara fixa den lite med symaskinen är det tänkt sen välja några skor att ha till. Nu blir det kudden!
 

A sound so strong, that calls my name...

Hela min säng är full av en massa papper! Älska dela säng med böcker. Tummen upp! Nyss ätit lunch med mamma nu med så lite glass på detta lär verkligen inte skada. Sen blir det back to the books! Med lite Bryan Adams i bakgrunden! Låter väl som en bra torsdag?

Bon jovi Kväll!

Can I be happy now?
Can I let my breath out?
Let me believe
I'm building a dream
Don't try to drag me down
I just want to scream out loud
Can I be happy now?
Been down on my knees
I learned how to bleed
I'm turnin' my world around

Fastnat på spellistan med Bon Jovi! Riktigt skön musik såhär på kvällen när man pluggar och snackar med vännerna. Kan det bli bättre? Ja, jag kunde sluppit plugga? Haha fast väl inne i böckerna flyr man allt annat lite fint och man slipper planera allt för mycket. Nä, nu återgår jag till Bon Jovi!

This one is for you!

Fy vilken dag! Gått och kollat mejlen hela tiden för att veta om tentan man skrev igår. Sista chansen är bara att älska! Så gott på tå typ hela dagen... Och samtidigt försökt plugga till fysiktentan som är på fredag. Detta känns verkligen inte bra. Men denna veckan ska väl också ta slut eller? I helg är det valborg/brors  födelsedag och andra roligheter. Så får väl se fram emot helgen istället? Det är inte nu man ska börja tänka på tentan som ska skrivas på tisdag? Kanske inte nä... Gissa vad man ska göra hela lediga dagen imorgon? Plugga fysik för att det är så kul! Haha! Men känns som ljuset i tunneln är nära. Menar, det är ju bara två skolveckor kvar! Och bara en laboration! Dessutom är vädret fantastiskt! Gillar inte när folk klagar på småsaker och tänke inte göra det så mycket själv. Kan klaga lite på skolan ibland men inte mycket fö det är jag själv som valt att läsa vidare eller hur? Aja, jag blir väl smartare! Nä, back to Physics!

Flitiga lilla jag?

Idag har vi varit duktiga och skrivit tenta i någon timme. Exakt hur jag vill spendera en solig tisdagseftermiddag! Men nu är det gjort och nu kommer nog de två jobbigaste dagarna som någonsin kommer att finnas i mitt liv ever! Känns så i alla fall. För nu ska vi plugga Fysik. Känns inte alls okej... Men ska försöka i alla fall. Så kvällen idag har jag varit lite slut i huvudet. Kan inte riktigt snacka eller skriva. Så blev film hemma hos Pm. Gillas! Även om filmen var sådär! Oj vad klockan var mycket! Dags att läsa ett kapitel snabbt i boken sen ta igen lite sömn och få ner nerverna på jorden. För just nu vet jag inte riktigt vad jag gör med mitt liv helt seriöst! Men rätt skönt att inte ha full kontroll ibland faktiskt! "Blink!"  
Boken här kommer jag! "Wroooom" (Racerbilljud!)

Söndagmorgon

Då var en vecka slut och imorgon påbörjar vi nästa. Hoppas min hals blir bättre snart och att jag slipper hostan! Kommer ha en riktigt söndag idag. Ska bara plugga och plugga och plugga lite till. Sen imorgon blir det en runda till Malmö och...Plugga! Aja allt är inte roligt i livet va?! Så nu ska jag palla mig upp och börja på min underbara söndag. Jippi!

Ja men okej ?

Skit fint väder, Alla är i Jönköping! Alla utom Sofi för hon måste plugga... Älskar verkligen denna dagen, den är helt perfekt! Eller så är den inte det nä! Nä, något ska vi väl hitta på till ikväll är det tänkt! Hade iallafall en trevlig kväll igår med lite trevligt folk som var och hälsade på. Men nu ska jag plugga lite täkte jag och lämna omvärlden för en stund! Skönt. Sen får man kolla läget inför kvällen.


Inte alls löjliga ? ;) "BLINK"

What are words? Lätta att säga, svåra att hålla?

Skön dag idag? Ja då! Vädret var väl lite halvdant men okej liksom. Umgåtts med Erika större delen av dagen (trevligt!) och lagat pannkakor. Gott var det! Sen pluggat lite och sen en runda till Pm och plugga lite till. Försökte parallellt att kolla på Mästerkockarna också. Gick väl sådär... Men fick gjort tre kapitel iallafall. Några kvar men dem fixa vi imorgon! Blir inte mycket här för ska hinna läsa lite kemi innan det är tid att decka! Natti!



Det är lätt att säga hur man hade reagerat i en situation man inte är i, men säg istället när du ska ge tips "jag hoppas att jag hade gjort ungefär såhär..."

Everything you touch, it ain´t gold!

Hatar detta! Ska vara jätte fint väder typ hela veckan och gissa vem som är sjuk... Mög! Ska därför försöka sova rätt så tidigt idag så man kan utnyttja dagen imorgon ändå. Måste plugga och annat roligt. Kommit på att jag håller på att tjata ut några riktigt bra låtar med. Men dem är bra så kan inte sluta lyssna riktigt! Idag har jag förresten varit i skolan. En timme blev det bara men fick rätt mycket fixat ändå tycker jag! Fysik i mitt hjärta! Eller inte nä... Har kommit på en sak idag med. Jag är höjdrädd?! Somnade till innan för att jag inte mådde på topp och insåg i drömmen att jag var höjdrädd. Fast tror drömmen överdrev lite faktiskt! Nä nu ska jag vila för måste vara bra till fredag för guds skull! Då blir det trevligt sällskap och roliga sommarspel och då vill jag definitivt inte må såhär!

Sluta tro att alla omkring dig har det så bra och tyck inte så himla synd om dig själv för det är det fan heller inte!

Känns inte alls konstigt med skola imorgon?!

Jag har så kallat påsklov nu... Men jag ska till skolan imorgon! Känns veeerkligen inte konstigt... Menmen! Det jobbiga är nog att jag inte är trött nog till att somna än. Att somna, eller ja halvsova i solen är inte så bra om man ska sova. Kom på en sak idag! Eller ja, nyss! Några av mina vänner säger att man ska lyssna på råd från dem. Jättebra om råden funkar, mindre bra om de inte. De kan ju inte veta allt dem är inte gud? De andra säger mer "Chansa och lyssna på ditt hjärta". Känns inte som att man vet riktigt hur man ska göra? Inte alls förvirrad till max? Så jag tänkte lite på det... Jag kan ju göra båda sakerna? (Jag är rätt smart?! + förvånad själv över det!). Jag lyssnar på dem som säger att jag ska lyssna på mitt hjärta! (Hoppas det talar lite högra bara?) För om jag gör det har jag ju samtidigt lyssnat på deras råd? Alltså att följa mig själv! Titta vad smart jag var där och en gnutta filosofisk. Jippi! "glädjeskutt"! Nä nu ska jag lyssna på mig själv och försöka sova! Natti!

Nu så! "Happyface!"

Nu känner man av sommaren igen! Legat och stekt i solen lääänge idag och det var rikigt skönt måste jag säga. Fått liiite färg tillochmed. Fast väldigt lite... Men ändå! Fått pluggat och städat en del med. Och eftersom jag nu kommit på att det inte går så bra med vinterskor så har jag varit och investerat i två lite somrigare skor. Nu går det på rätt håll! Och jag gillar det väldigt mycket!

Let´s call it off!

Lite funderingar hit och dit idag! Fast har inte riktigt tid med dem nu känner jag faktiskt... Måste plugga! Gör jag också men kan inte koncentrera mig riktigt. Måndag och solen skiner och jag sitter inne och pluggar än. Men det ska det nog bli ändring på ska vi se! Ska ut i solen när värmen stigit lite till. Har inte tid att bli sjuk och bättre när man får sällskap. Så om en timme kanske? Funderar på om man kanske ska köra en liten runda till Nova och köpa sig sommarskor? Börjar bli lite svettigt att gå i vinterskorna! Kanske... Usch inte alls pepp för att göra något idag. Men det kommer väl sen när alla kommer hem från skola/jobb? Men samtidigt, jag har verkligen förberett mig på Noll-liv denna veckan? Ska nog hålla lite på det faktiskt. Skola imorgon dessutom! Usch nä, inte på humör för detta för fem öre. Ska lyssna vidare och plugga!
(Sveriges tråkigaste inlägg! "Tummen upp!")

Minne för livet? Kan man lugnt säga!

Hoffmaestro igår med de bästa! Fetaste ever!!! Skulle göra mycket för att få göra om det! Först en Dj som spelar asgrym musik sen ett grymt band som spelar bäst musik och får bästa gunget! Golvet kanske inte tyckte det var lika kul bara. Kändes som att stå på en studsmatta! Men vilken känsla! Roligt var det när alla skulle springa från sida till sida på golvet. Haha lycka till, 4000 pers som står som packade sillar ska springa haha! Mina skor, som jag gick dit med vita, var svarta när jag gick ut därifrån! Värt det! Som sagt, Skulle lätt göra om det även om jag förstörde skorna lite + fick lite smått (mycket!) ont i tårna efter några stämplingar! Lagom levande var man i morse måste jag säga. Ska sova igen lite timmar inatt alltså! Ska plugga lite nu innan jag slocknar helt!

Glömde ju...

Fotade lite igår när vi var i Dalby, vilket by the way var riktigt roligt och mysigt! Synd bara att när väl mörkret börjar falla, faller det snabbt! Men trivdes i sällskapet så stannade till mörkret lagt sig och sen blev det till att känna sig fram när man skulle gå till bilen igen. Haha måste sett rätt kul ut! Och Erika gjorde sin egna lilla fackla av endast naturresurser, nästan! Kartongen kan man ju diskutera. Men brann gjorde den och det var väl hela meningen? Ni är fan bäst!




Just stop, for a minute and smile...

Lördagen här och vi taggar för Hoffmaestrokväll med de underbara! Fan vad bra kompisar jag har egentligen! Glad att jag har dem. Alla speciella på sina sätt kan man säga! "fniss". I alla fall, Hoffmaestro ikväll ja och nu ska jag plugga till dess. Alltså typ en och en halv timme till innan det kanske är dags att göra sig lite klar. Kanske. Först göra det tråkiga "nu menar jag verkligen det tråkiiiga!" och sen får viha roligt och roa oss hela kvällen! Fan vad mycket jag har att göra hela tiden och värre när folk är på en om att man ska dittan och dattan också! Gräver ner mig någon vecka och gör vad jag vill (måste). Äh bara till att göra det fetaste leendet när allt går mindre bra eller rent ut sagt skiter sig! Inte mycket man kan göra ibland. Nä nu ska jag gå tillbaka till mitt roliga Kemipluggande. Nyss klar med fysikpluggandet!

Sool!

Äntligen kolla solen fram som bäst! Värme i trädgården så blir till att plugga lite utomhus! Känns faktiskt rätt bra när man går ut i en långarmad övertröja och får ta av sig den för att det är för varmt. "jippi!!!" Datorn ute för första gången i år med. Tror faktiskt att den också är lite lycklig för det! Ikväll blir det en tur till Dalby för att grilla md lite sköna snubbar. Hade gärna dragit dit nu men tydligen har dem något som kallas "jobb" så de är inte tillgängliga på någon timme än. Inte en aning vad det är för jag är ju student! Haha! Nä tillbaka till pluggandet nu då!

Dimma?

Lite dimmigt idag va? Bror sa att det kommer bli sol iallafall så kan väl bara hoppas att han har rätt! Fredag idag då och jag har börjat på mitt "påsklov". Plugglov tycker ju jag kanske! Ska snart kravla mig ur sängen och försöka göra lite nytta. Känner att träningsvärken har kommit på besök efter igår! Red ut med Sara på långtur till backarna och ödehuset. Och det kändes att man haft lite uppehåll i träningen! Men det var en trevlig ridtur och vi hade riktig tur med vädret! Trodde det skulle börja regna men nä då! Nä nu blir det att ramla av sängen så jag kommer upp idag !

Woho!

En dag kvar med föreläsning nu då! Jag kämpar tappert än! Känns som att jag snart är uppe ur gropen igen kanske? Gillas starkt! Och ska fan aldrig ner dit igen! Ska koncentrera mig till maxat nu. Har bestämt mig och så hoppas jag det förblir. Har pluggat lite idag faktiskt och ska snart fortsätta lite smått med det sista innan jag somnar igen. Sov en halvtimme när jag kom hem från skolan för att jag var helt slut i huvudet efter skolan. Det behövdes! Sen stack jag ner till Paulina och åt och pluggade vidare till nu. Fick mycket gjort och det känns riktigt gytt nu i efterhand! Nu sitter man här och lyssnar på just nu den finaste låten som spelats! What are words - Chris Medina. Blivit helt kär i den! Men nu ska jag dyka ner i böckerna igen sen dejta kudden min! <3


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

En dag närmre "lovet"

Tisdagen avklarade och så även den nästsista labben i Fysik! "jippi" + en massa glädjeskutt! Så skönt för dem är verkligen inte det roligaste att göra. Dem är gärna satta senare på eftermiddagen också när man gärna är hemma och glor en bra film istället. Men labben gick faktiskt bra idag ändå tycker jag. Bara rapporten kvar att skriva nu bara sen har vi entre veckors "lov". Kalla det vad man vill ska ha tenta lov typ. En massa tentor måste liksom göras istället för att bara slappa hela veckorna! Någon dag ledigt borde jag ändå få. I helg är det Hoffmaestro och det är verkligen välkommet! Hoppas bara på att det blir bra väder. Jag och Paulina diskuterade en lite intressant sak idag. Att vi är verkligen som barn! Vi kan skratta åt det dåligaste skämtet ever. Sen minns jag att när någon slog säg när man var liten eller om någon slog någon i huvudet blev man alltid full av skratt. Vi skrattar som bara den när vi ser en tecknad figur flyga in i en vägg eller roligare, gå in i en vägg! Nä, ska plugga lite till innan det blir dags att släcka solen (Lampan)! Natti!

Tisdag... Skitväder?!

Att vakna upp dagen efter en dag med riktigt härligt väder och mötas av grått och regnväder är inte kul någonstans! Det värsta är nog att man måste ut i det... Inte okej! Men ska inte ut på några timmar än iallafall. Vilket är skönt för man kan ju hoppas att det blir lite finare till dess. Hoppet är ju det sista som lämnar. Och idag ska jag hoppas som in i på finare väder! Börjar inte förrens vid tre idag så ska försöka hinna med lite måsten innan det är dags att fixa sig och förflytta sig ner till bussen igen för att ta sig till skolan. Måste göra några förberedelse uppgrifter först iallafall! Så... Ha en regnig dag vet ja!

Vilken dag!

Haft en riktigt skön dag idag! Började kanske lite sådär med en massa plugg och måsten men vid tre kom Paulina hem och dagen började på riktigt. Full av ledighet! Det blev glass och solning i trädgården en timme sen bar det av till Pm för att umgås och hoppa lite studsmatta. Sen blev det mest en massa skratt när vi skulle lämnabilen till Pm. Märktes inte alls att tröttheten började ta ut sin rätt. Längesedan jag skrattade så jag nästan grät. Och kul var det! "Godie!". Sen fick jag en massage eftersom Pa har som projektarbete att ge massage och skriva om det. Det gillas verkligen! Första och troligtvis sista gången jag gillar projektarbeten i skolsyfte. Trevligt i det underbara vädret! Verkligen fått sommarkänslor idag och börjat känna hur ljuset äntligen övertar mörkrets plats. Då mår man som bäst! Hoppas på fint väder imorgon med... Blir nog inte det men hoppas! Har tänkt på en sak... Varför skruvar man alltid ner musiken på radion i bilen när man inte hittar? Jag menar, jag skruvar inte ner så mycket när jag talar i telefon ens och när jag letar väg snackar jag oftast inte med någon? Litet sidetrack där men kom bara att tänka på det tidigare idag... Jag har lite konstiga tankar ibland. Kanske ska bli filosof? Nä dags att dubbeldejta tv:n och kudden nu!


Känner vi sommarkänslan? Javisst!

Today I swear I´m not doing anything...

Lite sliten efter en höjdare helg! Turen har jag eftersom vi är lediga idag vilket behövs. Måste plugga lite och komma ner med fötterna på jorden och rensa ut lite tankar. Okej, helt plötsligt fick jag en del att göra ändå! Men samtidigt, att ligga och kolla in i en vägg en hel dag är inte speciellt kul det heller! Så jag tror jag överlever. Älskar att jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt och samtidigt får övermycket gjort. Det mesta kräver ju inte att jag måste hoppa runt eller så, så om någon timme kommer jag att vara sååå rastlös! Har hittat en perfekt låt att lyssna på nu när jag tar det så lungt jag kan. The lazy song av Bruno Mars! Riktigt skön att lyssna på en dag som denna! Eller ja, om någon timme hoppar jag väl runt i hela huset i hopp om att bli av med lite energi! Nä, nu ska jag ta vara på att jag är trött och plugga lite när jag ändå inte tänker gå någonstans!

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Grillning i Dalby!

Grillat lite med folket vid Dalby Stenbrott! Blev faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle och det gillas! Här kommer lite bilder!


Godnatt!

Underbara väder!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Tror det beror mycket på det riktigt fina vädret vi har utanför fönstret. Eller vänta, jag tar om det. Jag VET att det beror på vädret utanför fönstret. Så nu blev det mycket bättre. Lite sliten från igår är man allt måste jag erkänna men helt klart värt det. En riktig toppenkväll! Om man ska vara petig så fanns det ett fel under kvällen bara, och det var att vakten inte hade någon hjärnaktivitet för fem öre under denna kväll. Synd om honom faktiskt! Idiot... Men väl inne hade vi jätteroligt och i Eslöv var det roligt och lyckat som alltid. Dessvärre har jag inte några bilder från igår bara.
Idag har jag hunnit plugga lite och äntligen klar med min sammanfattning av kemin. Var verkligen skönt att äntligen få gjort kapitel 15 och inse att det inte var lika långt som de andra lite dryga kapitel. Snart, eller ja om en timmes tid typ drar vi ett gäng till Dalby för att grilla och umgås. Gillas! Så ska vi se om vi ska ha en liten årspremiär med systemkameran. JappJapp!

Lördag morgon...

Faktiskt rätt pigg för att inte ha sovit längre. Nu blir det plugg innan man ska dra sig mot Malmö för att träffa Pm och sen till Eslöv för att påbörja kvällens roligheter! Denna lördagen har vi väntat på! Ska bara lösa hemvägen från Malmö sen bara. Fixar vi! Nä nu ska jag börja med allt som måste göras innan man kan bege sig. Måste hitta vadman ska ha på sig ikväll kanske också.

Fredag!

Fredagen avklarad! Rätt intressant föreläsning om matematikens användning i skolan imorse faktiskt. Låt som värsta matefreaket där men det var faktiskt intressant! Brukar inte tycka det är jätteroligt i skolan men idag var det faktiskt bra. Fick lite mer hopp om matematiken när man fick veta vad man faktiskt kunde använda den till. För tidigare kändes det mest som att man hade en massa kunskaper men ingen som helst användning för dem kunskaperna. Men nu vet jag ju! "Snillet" själv här ja! Tidigare har man frågat lärarna om varför vi lär oss saker vi inte kan använda med nu blev det ett högt "jaha!" i hjärnan! Det gillas! Sen blev det en tur till Ystad och kolla lite streetrace och fina bilar. Nu menar jag verkligen fina! "I like!" Men såklart kom de lite mindre fina bilarna dit, alltså polisen! Så detblev en förflyttning på allt ut till Sjöbo på någon raksträcka. Kallt var det vill jag lova men helt klart värt det när man fick se både fina bilar och motorcyklar köra och visa upp sig! "Wiie!" Kände dessutom att sommaren börjar närma sig när man ser att streetracen kommer igång! Och det är det väl ingen som tycker illa om? Eller jo, kanske polisen. Dem får ju lite jobb att göra. Nä, nu blir det kudden till max eftersom imorgon blir det plugg och sen på kvällen blir det firande av Erica! "Can´t wait!"
Natti!

pigg är man ju ikke...

Nu är jag trött! Men inte tillräckligt för att sova än men väldigt snart. Tänkte först kolla lite på "dumburken" Eftersom det är Beerfest upptäckte jag och den är väl rätt så rolig. Inte jätte men kanske kommer ett litet småfnitter lite då och då! Bara det att jag nyss upptäckte att de redan var i slutet av filmen men ändå... En halvtimme kvar att bli mer trött under. Tv är lite smått sövande. Men fredag imorgon och det gillas verkligen! Känns ändå som att veckan gått fort och mycket saker som har behövts göras blivit gjorda. Så kan nog bli en hyfsat lugn helg. Elelr ja lugn och lugn kan vi ju dividera om, fest för 18åringen på lördag till max! Nä, nu ska jag tillbaka till tv:n och försöka bli lite trött.
Vroooom! (racerljud!)

I don´t really care about...

Trött i hela huvudet och har ändå gett mig på att jag ska läsa ett kapitel på fysiken innan jag ger upp pluggandet för idag! Fastnade i Lund från halv 1 till halv 4 för att jag är bäst på att missa bussar! Men fick gjort rätt mycket faktiskt så det kanske inte är så negativt att man glömmer kolla klockan typ hela tiden. Fått lånat en fysikbok plus att jag har lyckats plugga i denna bok under timmarna i Lund! Fick gjort rätt mycket och fattat mycket jag inte ens visste vad det hette tidigare. Är man inte bäst?! Sen mötte jag upp Amanda och handlade present till Erica så det är fixat innan lördagens roligheter! Jadå! Så nu har man lite mindre att göra. Och det gillas verkligen måste jag säga. Nä, nu är det booktime!


Jag i mitt förra liv kanske? Man kan ju inte vara smart alltid menar jag!

Sommar?! Var?!

Nu vill jag faktiskt ha sommar! Hittade min gamla mobil idag eftersom jag glömt min laddare i Eslöv till min vanliga mobil... Smarta mig! Men det var rätt bra endå. Hittade jättemånga gamla roliga bilder! Och framförallt bilder med underbara minnen med mina vänner! Många sommarbilder från några år tillbaka och kan inte säga mer än att jag saknar den tiden som FAN! Skulle ge mycket för att få uppleve det igen eller iallafall drömma en riktigt verklig dröm att jag var där. En låång sådan! Eller så kan jag helt enkelt få lite sommar så jag kan skapa lite nya minnen? "JA tack!" Men nä, nu varnar dem för storm! Grattis till oss i skåneland! Nä, sängen kallar! 

Old pictures full of memories!

Fri en tisdag?

Fri från skolan men inte fri överhuvudtaget egentligen... Pluggat och pluggat sen jag steg upp typ. Så nu har jag endast ett kapitel kvar i kemin att sammanfatta. Tack och lov! Sen är det nu ungefär enoch en halv vecka kvar till att man är "ledig" i en vecka. Alltså med ledig menar jag att jag ska plugga från morgon till kväll ungefär men slipper pendla till Hbg. Känns som att man orkar lite mer när man slipper pendla dem två timmarna. Och är man hemma kan man gå och ta dricka och mat precis när man vill och det är alltid tyst när alla andra är på jobb. Gillas!

Mitt knä!

Vaknade imorse och skulle stiga upp för att gå till skola, tro det eller ej men det man brukar göra på en måndag kanske? Iallafall, när jag reser mig har ag riktigt ont i knät! Kunde knappt gå! Men hittade ett stöd för knät så har gått rint med det hela dagen. Äntligen nu när man ska sova fick man ta av det. Riktigt varmt att ha det ju! Speciellt när det varit så fint väder som det varit idag. Sinnes skönt! Tror att jag landat lite fel på studsmattan igår när jag hoppade runt och löjlade mig. Duktig är man ju. Haha! Det värsta är nog att även om jag har ont hoppar jag studsmatta idag igen och försöker att inte använda knät. Fungerade sådär så nu är det inte speciellt bättre faktiskt... Men ändå, jag hade roligt! Nu är reklamen slut! My name is Earl nu!

Snipp snapp snut, så var denna helgen slut!

En riktigt rolig och minnesvärd helg över! Fredags blev det en tur till Eslöv och igår var det 80-talsfesten. Riktigt lyckad fest måste jag säga! Sen blev det vidare hem till Erika och fira hennes mamma. Tog nyss denna helgen snabbt i väldigt kort drag eftersom jag är dödstrött! Sovit kanske fyra-fem timmar under hela helgen och är helslut! Men så ska det vara! Idag blev det ta sig hem och sen hjälpa pappa städa bilen innan det blev tillbaka till Pm för att städa garaget. Blev inte så mycket av det kanske eftersom det slutade med att vi hoppade studsmatta istället. Älskar när man börjar kunna göra vårsaker igen! Försökte lära lilla Pm göra volt vilket gick rätt så bra förutom att jag mest skrattade hela tiden. Men kul hade vi! Riktigt trött nu så ska decka. Får skriva om varje mening för att jag inte kan stava... Natti!

Bilder från helgen kommer! Men här är en på ett av Pm´s tappra försök!

RSS 2.0