Veckans onödiga fakta!

Viktigt och inget ett skämt någonstans!

Kollade lite rundor på facebook och en kompis hade lagt ut en video på en tjej som berättar om sitt liv via lappar och fotografier. Inga ljusa tider som vi säger så... Blir ledsen och super irriterad när jag ser sådant. Tycker jätte synd om henne och alla andra som blir utsatta för liknande och vi ska inte snacka om ilskan mot de som är ansvariga! Dem tror dem är lite tuffa som går och trycker ner en ensam. Men hallå, grattis duhar nyss fått en person att begå självmord men usch om någon skulle råka kolla snett! Ni är inte smått hjärndöda... Ni är JÄTTE hjärndöda! Man går väl inte och trycker ner en person som redan har det svårt? Ni vet väl att en person som står på kanten endast behöver en liten liten vindpust i form av några dumma ord innan den faller? Innan den ger upp? Jag har ingen som jag känner som lyckats ta självmord och jag svär att jag troligen skulle göra den/de anvarigas liv till ett levande helvete! Ville bara få detta sagt. Vet atta det är lite negativt en fredagskväll men blir bara så besviken på mänskligheten ibland!...

I can´t till I can!

Riktig sådan dag idag. Fortfarande helt slut i skallen efter jobb då det är mycket nytt än och sen träning på det. Mycket vilja som väger in. Efter tre min var resultatet bara en sjuk mjölksyra i benen och en sur Sofi. Men här ger vi oss inte nä. Ska kroppen bråka ska Sofi med bråka. Och plötsligt hade jag en uppvärmning på crosstrainern i 30min. Bra där Sofi! Så går du säkert upp i vikt! Springer ifatt de extra kilona? Ironi! Joho! Svarare dränker dem... Fick gå inom omklädningsrummet då det bokstavligen såg ut som jag badat i en pool och såklart står där två äldre damer (titta så fint jag säger!) och jag svär att dem funderade på vad jag höll på med och om de skulle bli tvugna att ringa ambulans. Sen ett magpass på det så kan man lugnt komma hem och dö i sängen i lugn och ro. Ögonen går i kors så detta blir ett stelt inlägg... 
Natti!

Två apor på gymmet?

Detta är rätt kul eller ja, det var kul. Jag har fått dille på träning och det har Ida med. Så därför "dilledillar" vi tillsammans! Igår hade vi en riktig dag på gymmet. En riktig dag av skratt. Alltid seriösa, not! Under viktlyft är det väldigt seriöst (det var faktiskt sant!) men när vikterna vilar... We go crazzzyy! Igår tog det ett tag innan vi börja då vi försökte imitera Fear factory för att Idag skulle få i sig sin dricka. Halvvägs igenom gav vi upp så vi fick inte en halv miljon. 
 
Men det som var kul, jag ska ta bild snart, vr när jag skulle visa den nya rumpövningen jag lärt mig efter några timmar på google. Det såg inte klockt ut och såklart tar den riktigt bra och det känns hela tiden! Vi var rörande överens om att denna övning görs när man är två. "Hey, I´m våldtag mattan här!" Känns bättre att säga "We".
 
Min hund drömmer och jag tar det som ett teckan att jag borde sova. Snarrrrk!

som man bäddar får man ligga...

Bädda bättre gott folk! Jag har upptäckt något jag egentligen visste men man vill ju inte inse vissa saker. Som jag sa till pappa idag; "Jag har många kompisar men vännerna är fan få!" Och nä, jag är inte mobbad men jag raderar parasiter väldigt fort numera har jag förstått. Jag är den som ibland förlåter de största idioterna/kohuvuden (muu) för fort men efter ett tag utan att ha hört av dem så lägger jag ner och ja jag är långsint. Här godtar vi inte ett förlåt inte, här ska jag ha en förklaring på varför man gjort som man gjort osv. Annars tar det 2 veckor sen är vi på samma dumma ställe igen och du fattar inte att jag inte vill prata med dig. 
 
På sista tiden har jag upptäckt att en del i min närhet har svårt att stå för saker, har lite svårt att fatta innebörden i ordet "vänner" (Sök på google! It´s your friend.) och dem har väldigt svårt att höra av sig. Tror helt ärligt de inte upptäckt mobiltelefonerna än! Väx upp och bli lite mogna? Jag vet att killar ligger efter men jag vill påstå att många tjejer i 14års åldern är mognare än er... Slutade hjärnan utvecklas vid 6 år? Jag vet att ni är smarta då ni kan komma på sjukt bra lögner! Men lilla små smurfhoppare... någon vet sanningen och den kommer säga det. Eller så kör man på min förhörsteknik som är bäst! Endast tjejer verkar använda sig av denna och nä, jag tänker inte skriva den här.

det enda du aldrig ska få ta ifrån mig...

Titta så glad jag är! Kan man vara sur eller nere i det underbara klimatet? Nä! Bite me!
 
I väntan på ett avgörande besked denna veckan och jagvill påstå att jag kollar min mejl var tionde minut!  (Ja, jag är lite psyko!) Även om jag vet att jag inte kommer få veta något förens i slutet av veckan... Känner mig lite smått hjärndöd (koko!) för tillfället och troligen varit det sen jag fick veta. Inget kan röra mig i ryggen (Luften är fri) och för en gångs skull känns det som jag är ute ut mitt skal men lever bland molnen. När jag tänker på det borde jag vara asbitter och trött just nu och ja jag ska avreagera mig snart då jag inte gör det i verkliga livet. Jag är en klagosmurf på internet. 

Motivationstal av Rocky!

Ett tal som inte är långt och värt att lyssna på! Sanningen från början till slut!
 
 

Ibland kan man inte låta bli...

Idag var det sagt att det skulle vara vilodag men ja, så gick det med det... Jag var på gymmet och det blev en snabb genomgång av rygg och lite mage då det blev stress igår. Nu känns det som det tagit lite! Hatade träningsvärk innan, verkligen hatade. Gick som en femåring som trillat och ni vet klagar att de brutit något ben som inte finns och ja. Det är jag med träningsverk! Nu blir jag mer sur när jag inte har träningsvärk för då vet jag att jag hade kunnat ge mer. Idag gav jag allt väldigt intensivt! Go for it! 

Motivation

Dolor temporalis, gloria aeterna
" Pain is temporary, glory is forever"

A night with drinks, dancing and a few awkward moments..

Alla har vi varit unga! Jag är fortfarande ung även om jag ibland tror jag är 40 bast och orkar ingenting.  (En gamal tant i en 20-årings kropp kanske?) Men när vi är unga ska vi ju festa! Och för de flesta innebär just ordet festa att:
1. Dansa som att du kan och vet att du kan! (Nä, killar... Det är inte lönt att ni kör "våldtäkts-dansen" med det största leendet på dansgolvet. Ingen tjej gillar det... (Kan man bli gravid om man dansar för nära?)
2. Drinkar. Här ska det hällas i dricka i strupen och när man känner att det är dags att sova (Ligga med huvudet långt ner i toalettstolen på klubbens toalett) då tar vi tre shotar till så man inte ens hinner till toaletten innan drickan flyr igen...
3. Hitta ditt onenightstand! Som du sedan blir hopplöst förälskad i och smsar en gång i minuten. Men du är absolut inte kär! Snälla söta underbara tjejer, ni har träffats en gång och han kanske kunde sin "sak" men då får du smsa saken ... Killen blir stämplad som player (oh looking good och alla tjejer ska förändra honom..) och tjejen blir the slut! Bastards!
Bild: Google.se
 
Okej, om vi går tillbaka till drickan! Jag dricker inte alls mycket längre då jag är en gammal tant i fel kropp men när jag väl gör så ska det vara en kall dricka. Helst utan is! Nu måste nu typ får tokspel! "Utan is? Hon vet ju ingenting..." Jo! Sen ett par år tillbaka har jag då insett att isen inte gillar mig och den har en tendens att anfalla mitt ansikte och förstöra sminket varje gång! Det ser ju ut som jag gråtit varje gång! 
 
Så anledningen till att jag undviker en del av festandet (jag festar men inte tre gånger i veckan med ett kreditkort som redan är övertrakasserat) är just för allt som medföljer. Det är faktiskt rätt kul att vara taxi ibladn med då alla fulla snackar satan eller så gör de bara bort sig lite. Fun for me and you will not remember tomorrow! Men jag påminner dig! Lovar!
 
 

Beställning från Nelly.se är på väg!

Fick ett nyhetsbrev från Nelly.se och i detta hittade jag faktiskt en topp jag fann ögonfallande. Måste ha tänkte jag och efter att glömt det ett antal dagar fick jag äntligen beställt den. 
 
Hiss eller diss?

Viktiga tips och kanske en och annan fälla att undvika

När man tränar, varesig man tärnar på gym eller på en gräsplan, så finns det alltid en massa tips! (Ärligt, är det så kul att jaga en boll dag ut och dag in? Fattar att de måste ha så höga löner...) Det finns många tips för att alla tips passar inte alla. Enligt mina gymvänner är jag något uppochner med min träningsmusik och allt sådant. När jag pluggar har jag värsta rocken och när jag tränar, ja, då sätter jag igång Celine Dion och snyftar till hela Titanicfilmen som jag får upp i skallen. "Kom igen Jack! Du klarar det! Kolla jag klarar ju faktiskt bära upp denna enkilos-vikten!" 
 
Tips:
- Musik; Ett måste. Sätt samman en bra lista innan som får dig att må bra och känna dig pepp. Eller gör som jag och klaga på en polares musik och sedan sno den listan i smyg! 
 
- Ät en timme innan; Ljust bröd eller något annat med snabba kolhydrater. Nu skriker alla såna dietister men det struntar vi i? Som de säger "Smala tjejer ser bra ut med kläderna på och tränade ser bra ut nakna!". Känns på den!
 
- Skönhetssömn; Något jag är sämst på men har blivit bättre. Sömnen är viktig! Detta för att när du tränar som tas musklerna sönder och det är när du sover som de helar sig. (Lite science fiction över den meningen va? Star Wars?! I´m your father... (Johan Glans?) ) 
 
- Sällskapssjuk?; Träna med någon du känner dig bekväm med och någon som satsar lika mycket som du! Detta är superviktigt! Har testat båda och när man ligger på samma nivå så "pushar" man varandra på ett helt annat sätt och man gör vad man ska. Alltså man står inte och snackar med än på de pauser man har! Att hanågon där gör också att man kan ge allt då man inte behöver vara rädd för att skalla vikten när musklerna sviker.
 
- Uppvärmning; Här har vi något som ofta blir väldigt fel! Alltså en fälla dumdumduuum! Att börja ett styrkepass med lite löpning för att höja värmen i musklerna är helt Ok! Tummen upp! Men att springa på det bandet i 40-50 min är inte uppvärmning... Det är konditionsträning! Och du ska inte träna full kondition samma dag som du styrketränar. Det ger ett motverkade resultat på styrketräningen. Så 10-15 min är helt okej och även till nervarvning. Att göra de tio minuterna som ibland känns som ett år är super för mig. Blir supertaggad när svetten börjar rinna och det ser ut som man bölat över något. (Det är fettet som gråter!)
 
- Mål/Motto; Viktigt viktigt! Röd lampa! Att ha ett mål som är att tappa vikt när man är 15 år och väger 45 kilo är helt sinnes fel! Om du inte är överviktig är ett tips att sätta mål på ett helt annat sätt. Till exempel; Jag vill klara en viss vikt i slutet av nästa månad. Jag vill springa x Km på x min innan ett visst datum. Här får du en tränad kropp utan att du går och väger dig hela tiden eller speglar sönder dig. Nä, spegeln är inte alltid glad över att se dig och då är det väl klart att den visar dig lite dåligt? 
  

Som någon sa "allt eller inget?"

Har verkligen blivit allt på gymmet och inget här. Nu menar jag både här och överhuvudtaget hemma. Nä, men för att vara rättvis mot mig själv har jag haft en del att stå i. (Fast jag behöver faktiskt nya skor...Påtal om något hellllt annat!)  Men haft en väldigt händelserik vecka om inget annat! Arbetsintervju, utbildning och ja, vad jag gjort resten av tiden vet jag inte... Jo! Jag har varit flitigpiga och städat! Vilket jag måste fortsätta med idag. Så ni kan ju tänka er hur här ser ut... Kommer inte ihågnär jag hann starta tredje världskriget och jag fattar inte varför jag startade detta krig i mitt rum! Soldater, kom tillbaka och städa upp efter er för denna röran har jag då inte skapat själv!

Jag är sämst, men samtidigt rätt bra?

Sämst på att skriva och sämst på att komma ihåg alla de sakerna som jag borde göra. (Fråga min mamma!) "Ja, jag ska mamma... sen. Jag ska bara..." Ett...två...tre.... "Vad var det nu mamma ville jag skulle göra?" Man kan inte vara bra på allt! Minnet är bra men kort. Fast sålänge hon inte säger till mig att göra det så gör jag oftast det. Precis som att det är bättre när jag får tänka själv vad som borde göras. Känner mig som en femåring... "Kan själv!" (Också låg mackan där på golver och vattenflaskan har bäddat ner sig i mammas mat!) Men jag gjorde det fantamig själv! 

Jag har inte gått och dött!

Jag har bara haft fullt upp! Och det kommer jag ha en stund nu igen så hörs sen!

Tha Phone!

Dagens ungdom: En himla massa problem (Nära jag svor där men visst är man uppfostrad!) och det viktigaste i deras liv; Mobiltelefonen! Har du sett när den är på rymmen i låt säga 10 min? Man springer rundor och det värsta är närman inser att man satt den på ljudlös så att ringa till den är hopplöst... Det är då man önskar att Google var mycket mer utvecklat. Google skulle alltså kunna svara på alla frågor, alla viktiga som "Var är min mobiltelefon?" Sen att svaret troligen hade blivit något i stil med "Den ligger i din jackficka, dummer!" Men så mycket tid den hade sparat! Men sen har den några saker som jag tycker att tillverkarna  missat... Det är en Smartphone men ändå, ändå!, skricker den om att den har lågt batteri och om den nu är så hilma smart så kan den väl koppla in sig själv?! Jag menar mig skulle dem ju kunna kalla SUPERDUPER-människa? Är jag hungrig äter jag! Dah!

Gått för långt?

Jag vet inte riktigt men mamma tycker träningen har gåttför långt och hon tycker att jag överdriver. Men samtidigt, som jag pratade med en  kompis, så är det inte längre att man frågar "ska du träna idag?" Utan "när ska du träna idag?" Jag kommer inte kunna låta bli att dra dit liksom. Sen förstår jag inte vad det skulle göra? Hantlarna gets me! Perfekt nu att träna när folk dessutom har börjat visa sina rätta jag och i don´t like them!
Men frågan återstår... Har det gått för långt? Jag tycker inte det! Jag mår bra av att vara på gymmet och jag är nöjd som f*n efter! 

Då tar vi ett djupt andetag och samlar all kraft!

Känns som jag har hur mycket som helst att göra och jag är övertygad att jag inte kommer hinna hälften! Man ska inte stressa. Frukost snart innan jag pallar mig till gymmet occh sen hem och sova sen stallet sen jobb. Och någongång där emellan måste jag handla och kanske sola? Eller ska jag ta solningen imorgon? Nä, sätter igång nu så jag hinner! 

Tystnaden som uppstår...

När man plötsligt vet varför man gjorde som man gjorde och går det igen bara för att det fungerade då!

Har ni tänkt på...

Ni vet när man sitter/ligger på stranden (vissa kanske står btw) så glor man rätt mycket på folk. Ja, alla andra glor på dig med så in med magen och sträck på ryggen, här finns det inget som heter slappna av inte! Iallafall, jag är den som glor tillbaka satan om jag upptäcker att någon glor. Bara för att liksom. Men sen finns det ju de gånger då jag vill "glo" lite extra och då har man solbrillor (extra viktigt att dessa ej går att se igenom!). Man vrider lite på huvudet så det ser ut som man kollar på någon unge som bygger sandslott eller något (gammal man gör ej detta... pedo? Det kan bli så fel!). Kolla på sen tills du får huvudvärk. (Facebook in real life! WOW! nä inte spelet WOW...)  
 
En annan sak... Ni vet när man sitter i bilen och swappar runt bland alla kanalerna? (varför får jag in tyska kanaler ibland?) Så hittar man den låten som bara gör att man MÅSTE sjunga med! (Ein zwei drei? 99 luftballoong.) Är det bara jag som har en tanke som slår mig, och nu menar jag SLÅR mig, om att de andra trafikanterna på vägen ser hur jag leker popstjärna? Jag vet inte varför manbryr sig då den personen i bilen som jag möter troligen inte känner mig och skulle det vara någon som känner mig skulle den nog bara bli chockad och köra av vägen om jag bara satt helt still... Det roliga är att jag blir ändå nyfiken om de ser. Så jag överdriver lite och hoppas på reaktion! Skit kul och låten blir ännu bättre (förutom, när artisten helt plötsligt inte kan den riktiga texten!) Reaktionen är då lite svår att se då den andra bilen är förbi när själva tanken slår dem. (Va fan vad det där?!)  
 

Baklänges?

Jag har alltid trott att om man tränar blir man piggare. Så var det för mig när jag var yngre iallafall? Man typ frigör "vad dem nu heter" och det gör att man mår bra och blir pigg. Men... De senaste dagarna har jag tränat på flitigt och har jag blivit pigg? Alltså jag har nästan dött varje gång efter jag duschat. Börjat fundera på om det är bra att köra bil hem ens längre. Bussen nästa? Känns verkligen som att min kropp går från en 20 - åring på gymmet till en 110-åring när jag kommer hem! Ärligt! Mammas komentar var bara att hon inte ska börja träna om man blir tröttare. Vilken motivationsgivare jag är! Kommer bli själv på gymmet om alla snackar med mig... "Hej" "hej" "Äh... jag ska nog sluta träna ändå.." WTF!? 
 
Även kommit underfull med att mina fina mål... "host" Måste förlängas! Jag vet inte hur jag tänkte när jag satte en månad. Men ja, innan jag blir 21 är ett bättre mål! Insett att jag måste dra ner på målen i vikter och börja med något som spelar mycket större roll. The foood! Ena dagen äter jag som att mat vore förgiftat och andra är det som att jag inte tror att det ska finnas mat imorgon! (Fast samtidigt "imorgon" är kanske den dagen jag tror maten är förgiftad?)

Godmorgon solen!

Att först vakna i halv panik och tro att man försovit sig är inte kul! Ett hjärta som slår i 190 och hjärnan arbetar satan för att komma på vad som gick fel.. Jo! Felet är att jag inte ska och jobba! Tada! Ibland är livet bra. Solen skinner och jag är förkyld, vad mer kan man önska sig? Hm... Lördag idag. Vad ska man säga? Dagen innan söndagen? Imorgon jobbar jag däremot! Halv 7 ska man infinna sig pigg&glad på jobb! Nä upp och hoppa!

Dags att ge allt!

Nu när det äntligen börjat komma lite reslutat känns det mycket roligare att träna! Det var kul innan men nu är det verkligen en fröjd att åka till gymmet. (Happypills=Gymmet?) I vikterna står man väl rätt still egentligen men formerna har börjat visa sig och det har även visat sig att viljan väger sjukt stor del! Sen att jag har lite svårt med att sluta tävla mot mig själv vid rätt tidpunkt är en helt annan tia! (Ellerhur trodde du jag skulle skriva femma? visst är jag fyndig!) 
 
 

Ibland går det inte bra i hjärnkontoret!

Jag fick för mig att ändra lite och huxflux så kunde jag inte logga in igen! Visst är man flitig? Men med lite hjälp så kom jag in på min blogg igen och here I am! Ibland går det, annars ikke! Men har fixat lite även om jag inte har kunnat ta mig in och ska försöka lägga in min fina design. (Inte alls jättefin men lätt liksom, som extrem lättmjölk!) 

Ron Pope - Save me (Låten talar för sig själv!)

 

Problemet som finns med att jobba natt och träning...

Jo, att jobba natt är det inget fel på alls! Problemet uppstår dagen efter när man kommit hemoch bestämmer sig för att dra och träna lite lite tidigare. Åt gjorde man på natten så man är allt annat än hungrig och själv blir jag lätt illamående efter att ha varit vaken för många timmar i streck. Detta gjorde jag igår och resultatet blev som väntat. Inget fungerade och det jag gjorde till största del var att sitta och skaka och försöka bestämma mig om jag skulle bita ihop och skratta eller börja böla som en bebis. Med speglar överallt blev det första alternativet! Men ja, det gick tillslut och var helt okej nöjd men långt ifrån helnöjd... Idag gick det bättre och nu ska jag sova godnatt!

Uppdatering på allt som hänt!

Absolut ingenting typ! Så detta blir ett halv flummigt och heldrygt inlägg. Tummen upp! Allt som vanligt alltså. Anledningen till/på? att jag varit sämst här är att jag jobbat och varit allmänt upptagen! Okej, lite lögn där för jag hde hunnit men har verkligen inte haft ett dugg kul att skriva. (Ärligaste jag där!)
 
Hmm... så vad ska jag berätta för kul? Jo! Idag hörde jag att något dunsade mer eller mindre men visste inte vad... Så jag ignorerade men fanskapet väckte mig gång på gång. Typ en timme senare ligger jag och fördriver tiden tillsammans med min kära trogna vän (TV:n, I have noo friends!) och upptäcker att det kryper en geting på kudden bredvid mig! Han verkade lite yr och trött. Det är alltså han som bokstavligen gått in i väggen fast kanske mer flugit in i fönstret (Det andra lät bättre!). Men tänk ändå, detta var en timme senare och han har lät dunsat huvudet i rutan i 30 min vilket säkert är typ 20 år för honom... Snacka om enformigt liv. Det var sista gången jag sa att jag hade velat vara en fluga (sneeeeecky), även om detta var en geting. Även om jag hade kunnat se vad andra gjort och sagt så hade jag saknat hjärna för att fatta och jag hade säkerligen hållt på i 30 flugår innan jag gett upp fönstret. (Skiiinnnande!) 
 
Avslut med en bild från veckans roliga händelse!
RSS 2.0