Lite resultat och nya kunskaper

Har tagit ett beslut som jag både älskar mig själv för och hatar! No Candy, no fast food! Det är rätt jobbigt faktiskt! Men supernöjd med mig själv änsålänge. Var och handlade godis till min kära far och jag lovar att det vattnades runt munnärmar jag stod där med påsen i hand... Men till mig blev det blåbär och en tidning! Magmusklerna har börjat titta fram men pinsamt lite så det får ni inte se... Mycket kondis på sistone och ja det går och jag lämnar med en vattenpöl under mig! Nä, nu blir det att sova! 

Söndagsnytta!

Eurovision i Malmö

Tror ingen missat Eurovisions närvaro i veckan även om hockeyn verkar vara ett hetare ämne. Eftersom jag inte kan hockey mer än att det är en puck så tänkte jag skriva lite om våra sångfåglar. Det gick ju inte såå bra för Sverige i år utan vinsten gick till vårt grannland, Danmark. Helt klart rätt låt som vann om jag får säga min åsikt! 
 
Men tänkte ni på en rolig sak, om ni nu pallade se när alla 39 länder sa sina röster? Jag orkade knappt så jag dömmer ingen! Men! När hon Petra sa typ "Hello Germany!" så såg hon från tyskland ut som "Ska jag säga något nu? Har vi kontakt?!" Sen kom rösterna. Stackars Tyskland lyckades däremot försöka "fuska".. Gav först en 7:a till Norge sen när 10:an skulle delas ut fick även Norge denna. Tyst blev det innan hon utbrast "Jag menar Danmark!" Tror hon hade Norge som egen favorit... 
 
Men sen Sverige... *Skakar på huvudet så att cellerna åker rundor* "Hello Stcokholm!" Stockholm?! Malmö heter det om jag får be! 
 
Kul med lite underhållning så man orkar se alla rösterna!
 

Sanningen bakom vänskap!

Nu vill jag ta mig tid och ta upp ett ämne som alla stötter på genom livet. Vänskap! Denna är klurig och bad alla än vill påstår så kommer den och går. Och den är jobbig när den går... Alla har vi upplevt det med. Men jag tänkte ta upp de olika vännerna man har. För alla har vi en lite smartare och en lite händigare och en som är stendum. Why not? 
 
  • Den smarta: Denna gör en rejält lat. Har du ingen sådan är det troligen ändå inte du själv utan hela gänget är stenkorkat! Sånt som händer...
  • Den korkade: Att man har lite otur när man tänker är inte alltid dåligt. Den hittar ju faktiskt alla lösningar man inte ska välja! Tänker oftast efter den talat och det gör den specifik. Ja, fiskar kan också simma.
  • Den älskade: Vem man än träffar så gillar den denna personen mest. Utstrålning och charm till 100 och ska alltid hjälpa till, även när man inte vill.
  • Kollaren: Dags att göra något som är mindre kul. "Klart jag hjälper till, när jag har gjort det det det och det" och så står personen och kollar på. Tror den försöker vara smart och i efterhand utvärdera arbetet. Plus den får inte skulden när något går snett.
  • Hamstern: I love this one! Samlar på allt! Jag menar allt! "Oh kolla en rostig skruv, vilken bra prydnad!" Du skojar va?
  • The Bro: The homie, the one and only! Den som faktiskt inte säger vad man vill höra utan vad den tycker. Gud vad man kan bli irriterad ibland men samtidigt förstår man att de faktiskt har en poäng.
 
 

Det här är MITT liv!

Känner mig flitig som redan packat ner halva rummet i kartonger och kassar. Märks inte att jag längtar? Gud! Kan tiden gå lite fortare? Men nu har jag tänkt typ steget längre och det är inte ofta? Vad är egentligen bra med att flytta? Det är mycket. Men negativt då? Vilka gropar kommer jag att behöva klättra ur? Och hur stavas gropar? (hålor) Så här kommer såklart en liten lista! (Nu bor jag hemma än så det finns säkert en del jag missat!)
 
Negativt:
  • Mat! Skojar du? Jag jobbar tre-skift och kommer absolut inte orka handla varje dag. Men jag är också proffs på att glömma den där lilla ingrediensen som jag verkligen behöver! 
  • Forever alone! Väggarna kommer alltså bli mina nya bästa vänner. Dem kommer se mig skratta, dansa gråta och bryta ihop. Men ey, de kommer allt få sig ett gått skratt lite då och då! 
  • Inget plockas undan av någon annan. Hemma slipper man ibland ta upp saker till rummet då någon tillslut tröttnar på var det ligger. När jag är själv kommer de att ligga där jag la det till jag flyttar det...
  • No Voff Voff! Min lilla vovve är mammas och hon hade blivit deppig av att lämna mamma så jag blir hundlös för första gången i mitt liv. Har alltid haft hund. Inte en sekund har jag varit utan min fyrbenta vän. (Detta kommer bli värst!)
Positivt:
 
  • Jag får vara själv när jag vill!

Lite nytt skadar inte!

Mycket att göra sista tiden! Även om det är typ 2 månader och två veckor till jag lämnar min uppväxtby för Malmö så har jag handlat till det och packat till det! Har många beslut att ta om vad jag vill ha kvar och inte! Men när man ändå förändrar hela boendesituationen, varför inte ändra lite annat med? *Blink!* (Kommer bild längre ner!)
 
Fått frågan nu några gånger, typ tre, om jag tycker att det känns konsigt/jobbigt att flytta från byn. Och mitt svar är Nä! Det känns verkligen som när man var fem och väntade på sin födelsedag eller julafton eller en grymt bra resa! Jag längtar så jag håller på att trilla av pinnen! Färsk start behövs och den är inte en sekund för tidig! snarare tycker jag att tiden kan gå väldigt mycket snabbare! Bara för att klargöra en sak här förresten... Jag trivs verkligen hemma och jag har världens underbaraste föräldrar som jag vet alltid finns där för mig och ja, jag kommer även få svårare att träffa min även underbara bror/bästa vän men parkering får väl fixas så han kan komma förbi med kaka lite då och då? Vovven då? Storasyster lämnar boet och jag kämpar för delad vårdnad men mamma vägrar lite smått. Testade faktiskt att ha vovven i stan och hon har ett sjukt hat mot cyklister... don´t know why! 
 
Byn är mysig i sig och jag har ju faktiskt min bästa vän här men va fan! Bussen går in och hon kommer alltid ha sovplats hos mig. Och många vinkvällar ska planeras! I Malmö har vi ju nära till allt? ;) PAAARTY!
 
Utseende förändring! Check!
RSS 2.0