Take me to the Beach!

Nu drar vi till stranden! Älska vädret! Inatt blir det jobb så ska väl försöka sova lite på stranden med. Lycka till till mig! Nä, men det ska nog gå hur bra som helst. Nu ska jag packa det sista sen drar vi. I´m on my way!

Gasen i botten!

Då var det måndag igen då ja! Ledig idag och även imorgon kan man säga. Jobbar natten till onsdagen så har en fri dag. Även om jag kommer få sova bort hela dagen för att hålla mig vaken på natten. Men får väl vara vaken någon timme och göra något kul iallafall! Vad vet jag ju inte än... Men löser sig, kommer alltid upp något kul! Igår sov jag bort halva dagen eftersom jag jobbade natt i lördags. Sen var jag på stranden med Pernilla och fotograferade lite. Trevligt trevligt! Kommer lite bilder sen! Nu ska jag städa lite sen måste jag dra mig en runda till banken! Ciao!

Topgear <3

Måste bara säga att Topgear är ett riktigt roligt program! Skrattar varje gång jag ser dem! Vet inte om det är för deras överhärliga dialekter eller själva hur de gör testerna på bilarna. Men underhållande är dem iallafall, inte minst deras komentarer! Sitter och kollar nu när dem ska göra en egen bil, vilket går sådär va? Men kul har dem nog allt! Haha!


Men nu ska jag snart sova, för vissa ska ju jobba imorgon innan det blir midsommarfirande! Yees! Har varit och lämnat lite till maten och snackat lite hos bror min. Så nu ska det nog rulla på fint imorgon. Kommer lite sent men vad gör det? Jag hinner fira några timmar iallafall. Hunnit handla en tröja jag ska ha med. Kände att klänning var lite fel med tanke på väder och lekar. Men men! Blir nog hur bra som helst. Gjort det sista förberedande nu och målat naglarna! Så nu väntar kudden fint på mig med öppna dunfjädrer (kudden har inga armar så det var det bästa jag kom på!)
Natti!

SNARK!

För det ska jag snart göra! Haha! Jobbat idag så lagom trött nu. Regnar piss mycket ute och jag hatar det... Var tog alla sköna natt rundor vägen. I detta vädret sticker jag inte ens ut näsan frivilligt... Buhu! Hoppas att det blir fint väder imorgon iallafall. Det hade varit riktigt skönt. Men säkert blir det dåligt imorgon och bra på frdag för då jobbar jag igen. Men inget att hänga läpp för, har en del att fixa med imorgon ändå. När nu ska jag se lite tv till att jag somnar! Natti

I want a ticket to anywhere, maybe we can make a deal...

Då var det jobb imorgon igen då ja. Rätt skönt ändå om jag får säga det själv... Få släppa "livet" för några minuter och bara koncentrera sig på jobbet. Måste bara tillägga att jag ibland undrar om vissa människor inte fick hjärna när de föddes eller att dem lyckats göra av med den under deras livstid, eller ja den tid dem levt än. Vill nästan veta hur dem tänker... Hur man tänker så man inte känner sig dum när man inte hjälper till eller hur man inte kan förstå själv hur fel man gör förens 10 pers berättat det för en? Samtidigt vill jag inte veta, fy vilken dålig människa jag hade blivit! Sidetrack där lite men ändå! Idag har jag faktiskt varit rätt duktig, jag har sprungit en runda i morse sen har jag varit med Paulina. Ska snart sova även om jag har sovmorgon imorgon. Kan vara skönt att vara lite extra pigg och på hugget! Hatar vara helt trött! Så därför påbörjar jag min dejt snart med kudden!
Bjuder på en bild från en 80'tals fest! Natti!

Lediig!

Så jag, nu har man gjort helgens pass och har därför ledigt till på onsdag klockan 13:00. Ska vända på dygnet lite och samtidigt ta upp lite nya krafter! Kommer bli skit bra! Funderar på om man ska dra och bada idag eller inte... Hm... Veckans ilandsproblem! Får se vad vädergudarna säger! Dem kanske är på min sida idag? Nä, nu ska jag dra till Paulina!
Ciao!

Lördag? Nja nästan.

Känner hur fel man är i dagarna! Trott att det varit lördag hela dagen och är sjukt pigg! Men ska troligen försöka sova snart ändå eftersom jag ska upp så tidigt på lördag morgon... Aja blir nog hur bra som helst skulle jag tro. Städat och varit allmänt hemmafruisk idag. Riktigt fint känns det ändå! Sen varit med Paulina och chillat igenom hela dagen! Imorgon måste jag dra en runda inom banken är det tänkt så jag får fixat med lönen. Sen får vi se om det blir ett dopp i Pude eller inte. Beror lite på vädret...
Sorterade nyss lite på datorn för har en miljon bilder! Eller ja, hade ska man väl säga. Bjuder på några!

"Helg!"

Så, nu har jag helg! Ledig två dagar så härmed döper jag om torsdag och fredag till lördag och söndag! Jobbar lördag morgon och natt + söndag natt så det är ingen helg för mig inte... Tur man har kul på jobb, annars hade det varit lite ångest nu! Men fy vad trött jag är efter tre dagar av jobb och hur mycket som helst är lära och få inte i huvudet. Men kul är det så tänker inte klaga! Känner att hela spänningen släppt nu när man äntligen landat i sängen. Ska verkligen sova ut imorgon så man klarar helgen galant! Nä nu ska jag faktiskt sova!
Nattifnatti!

Tjoflöjt!

Tisdagen avklarad! Jobb imorgon med sen två dagar ledigt! Klagar inte för har riktigt kul! Eller ja intressant kanske man mer ska säga eller? Fick jobba lite tidigare idag än planerat så slutade redan 7 så det blev lite kubbspel med Paulina, Rydis och Anton! Sen en riktigt varm och skön dusch innan man hamnade där man ligger nu, alltså i en varm säng! Känns som att detta kan bli en riktigt bra sommar faktiskt! Har jobb och mina underbara vänner. Nu är det bara vädret som ska hänga med oss med! Ska ringa och bestämma bra väder på mina lediga dagar. Låter bra va? Sen kan det regna när jag jobbar! "Blink" Nä nu blir det väl lite scrubs innan jag sluter mina ögon och väntar på att John Blund ska komma till vår dejt som består av mycket sovande!
Natti!

Time after time...

Första dagen påjobbet över. Riktigt rolig dag med hur mycket info som helst att ta in i mitt lilla huvud. Det känns som att det blivit lite större än tidigare! Trött är jag i det iallafall. Kommer sova som en stock i natt! Jobba imorgon med så ska nog snart släcka lampan! Men tänkte trycka upp två bilder från i helg iallafall! 
Natti!
 

When you learn to listen you need to learn to thing before you talk...

Ibland kan man inte mer än att undra. Hur folk tänker och vad dem säger... Folk förvånar mig inte varje dag en minst en dag i veckan. Ibland positivt, ibland negativt. Men det ärnog de mer negativa som man kommer ihåg för de är ofta så att man får sig en funderare... Hur tänkte du där? Tänkte du ens? Lyssnade du inte på vad jag sa härom dagen? Snälla rara söta, gör då det! Du vinner mycket på det. Alla gör vi fel men vi kan undvika det genom att tänka efter innan vi yttrar oss och främst genom att lyssna. Man vill normalt inte såra någon men ibland blir det bara fel helt enkelt... Sen när en person gör fel efter fel och det är dumma fel så är det ju klart folk tröttnar på idiotin... Det är där du har förlorat...

You know I woulda took the bullet if I saw it...

Haft en riktig toppen helg! Vi börjar i torsdags när det var Student för nästkusinen. Jätte trevligt! Tag sen jag träffade henne nu och ändå känns det som att det var igår jag träffade henne sist när vi ses. Love it!

Sen Tog min lilla fruga studenten på fredagen och det var full fest hela natten lång! Längesen en sådan riktig toppfest. Tror vi slöt ögonen vid fem tiden och sen fick man sova tre timmar iallafall. Värt lite sömn för den natten. Tack för den gumman! <3
Igår blev det inte sämre. Fest hos bror min och där var det också håll igång halva natten. Kom i säng lite tidigare faktiskt! Behövdes!

Idag blev det en dag på stranden med första doppet för i år i havet. Var faktiskt varmare än jag trodde det skulle vara! Men det började blåsa så vi fortsatte till Pude och badade vidare. Nu ikväll blev det lite fiske i barsebäck sen litekubbspel hos bror. Nu har man änligen lagt sig i sin egen säng. Den har saknat mig!! Lovar. Och imorgon blir det första dagen på jobbet. Spännande! Ska bli såkul att komma igång på riktigt!

Så nu ska jag faktiskt sova lite så man är "fit for fight" imorgon!
Natti natti

Trött som... Jag vet inte vad som är så trött!

Det var ett tag sen jag var såhära slut faktiskt! Det är sjukt skönt för man somnar på 0,1 sekund! Nästan lite snabbaremen orkar inte decimalerna. Tjobalu! Kände bara för att säga det (skriva det). Skriva är just vad jag knappt kan just nu. haha! Har legat och kollat genom lite gamla bilder på datorn nu och även de från Teneriffa som jag fick av Jesper. Haha hur fan såg man ut!? "Asgarv!" Ibland undrar jag hur jag kan missa alla speglarna för vägrar tro att jag kollat mig i spegeln vissa dagar! Illa! Felstavningar är ett faktum idag känner jag! Hjärnan vill inte som jag längre... Tror den träffat John Blund för en stund sedan faktiskt! Lucky her! Nä nu ska jag faktiskt göra detsamma! 
"SNAAARK!"
 
En riktigt bra semester ! Lifetime memory<3

Snark!

Trött och uttråkad vilket leder till lite mer trött! Beskrivning av hur jag mår just nu. Helt slut i huvudet. Har legat ute i solen mestadels idag sen pluggat på fysiken till jag inte kunde hålla ögonen öppna längre. Sen har jag färgat om håret så det inte skulle se ut som skit. Skänt att känna igen sig när man kollar i spegeln igen! Yey! Sen blev jag trött! Kan ha lite med gårkvällen med att jag är trött. Var på 20 årsfest hos Sanne vilket var väldigt kul och var död typ när jag kom hem så trött jag var. Men helt klart värt det för det var riktigt roligt! Nä, nu ska jag nog sova en stund inna jag ska ner och hälsa på min bror! Caio! 

Hur tänker ni där?

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga i vissa tillfällen, det är då jag väljer att vara tyst och går. När jag går, till motsatsen vad andra vill, så vill jag inte vara med dig då. Hade jag velat det hade jag stannat smarthuvud! Jag tycker att jag visar hur tydligt som helt hur jag vill ha det men ändå fattar du inte alltid... Slutsatsen att dra, du känner mig tydligen inte än och med tanke på tiden vi "känt" varandra så kommer vi aldrig göra det.
Varje dag (nästan) funderar jag över hur folk tänker i vissa situationer... Ibland mer eller mindre. Jag lär då samtidigt känna personen djupare vilket är både negativt och positivt. Ofta inte samtidigt! Så snälla! Tänk på vad du säger, vad du gör och hur du agerar för folk omkring dig dömmer dig i varje andetag.

Back on track?

Idag har det varit en riktig vilodag efter lite hektisk början! Och förra veckan var rätt jobbig med eftersom det var en massa plugg inför tentan igår. Med den gjord kände jag att det behövdes mycket avkoppling idag så har inte rört något med skolan under hela dagen fram till nu. Var tvungen att kolla igenom hur mycket jag faktiskt hade att gå igenom innan fredag nästa vecka. Det var en del och halva veckan är jag uppbokad redan! Men håller jag planeringen så kan det gå? Hoppas jag men sen att jag inte tror på det än är en helt annan femma! MEn ja, nu är jag tillbaka igen. Dags att ge järnet nu det sista så jag iallafall kan säga att jag försökte helhjärtat! Nä, nu blir det kudden för ska upp tidigt imorgon och röra mig mot Ullared! Ciao!

Soligt värre! Tummen upp för solen!

Mys i solen hela dagen!


I've paid a price, and I'll keep paying!

I'm not ready to be nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should!

Dem som inte gräver djupt, dem hittar aldrig in!

Tycker om denna meningen för den är så sann! Man ska aldrig göra något lite halvdant. Utan gör allt du verkligen vill helhjärtat. Ge dig inte för oftast löser det sig på något sätt. Men ger du dig så ger du dig nästa gång med och till slut lär du dig att förlora i varje spel du spelar... Nä, gå in helhjärtat och du behöver inte ångra att du inte försökte tillräckligt eller gå och grumla på vad du kunde gjort annorlunda. För oftast hittar man på något litet man kunde gjort annorlunda och man tror att det hade gått jättebra omman gjort så, men ofta så hade det gått lika skit.

äntligen!

En dag över. Hade en rolig utbildning imorse, inte minst intressant! Sen kom då det jobbiga på eftermiddagen... Tentan! Hoppas det gick bra även om magkänslan säger annorlunda... Så från imorgon börjar vi träna inför del 3 av fysiken. Jippi! Men först ska jag sova ut regält! Och det ska bli så skönt. Den som ringer och väcker mig... Lär jag inte svara!

Blev lite nattaenergi så jag orkar sova lite längre! Ser gott ut eller hur! Tur man inte är rädd för att bli tjock!

RSS 2.0