En helg senare...

Haft full rulle hela helgen. Firat min födelsedag i fredags och igår var jag mest död. Idag känner jag mig okej igen men måste sova lite på dagen då jag ska jobba natt. Woho! ska försöka palla mig upp och äta frukost nu. 
 
 

En paus?

Såja! Två dagar kvar till det är dags att fira lilla mig och mitt huvud känns som en fotboll som någon sparkat på! Just my luck! Dessutom har jag supermycket på schemat att hinna med då jag såklart skjutit allt till sista minuten. Jobbar kväll och morgon nu så från 12:00 idag till 15:30 imorgon är det bara sova och jobba som gäller. Ingen har det så bra som jag. Sen har jag ju såklart bokat in saker direkt efter jobb så det är ju perfekt. Hoppas mitt lilla huvud känner sig bättre snabbt. Så ingen morgonträning för mig utan det får bli efter jobb imorgon. försöker gå igenom vad vi har att fixa på fredag och försökerplanera tiden. Det går sådär. Kanske för att min hjärna just nu koncentrerar sig på hur jag stavar istället. Så ha det!

Jobb... jobb... träning?!

Hade tänkt idag när jag vaknade upp halv 7 på morgonen att träningen skulle ske innan jobb. Sen när man ligger kvar och myser med vovven så snarkar man helt plötsligt och ja, man hinner inte träna innan jobb längre. Grattis Sofi! Så det blev en springtur efter jobb. Lite stolt då jag egentligen är dödstrött och lite hungrig? Men imorgon ska jag träna innan jobb. Så är det bara. (Mer för att jag slutar  22:00 och börjar 06:30 dagen därpå och därför inte har en chans att träna innan jobb. Lite styrka till att gå upp imorgon tack?! Nä nu ska jag ner och rotai kylen efter något smarrigt sen ska jag snarka gott igen. Min hund har dissat mig för mamma så nu får jag sova själv! Tack! Vet att jag kommer vakna av att hon sparkar på mig eller att jag råkar sparka på henne. Värsta skuldkänslorna! (Absolut inte från hennes sida. Hon blir tillochmed sur när det är hon som sparkar på mig! She loves me!!!) Alltså inte för vara sån men jag har en 180 cm bred säng och hon tycker att jag tar förmycket plats...
 
 

Sömn?

Något helt underbart är nog att sova. Men ibland vill kroppen inte alls. Typ när man ska upp och jobba tidigt. Då vill min älskade kropp helst kolla tv till 10 min innan klockan ringer. Då deckar den som aldrig förr. Känns som att ta hand om ett barn ju! Eller när man måste hålla sig vaken. Typ under en reklam i en jätte bra film? Då slocknar vi som aldrig förr! Idag ska jag jobba natt. Wiho! Och då går man upp innan lunch och tränaroch handlar sen skaman sova. Jag kommer alltid på mig själv att jag ligger och vänder på min var tionde sekund, jag kommer på något jag måste berätta för mamma eller så ligger jag och skakar på min fot som en hund viftar på svansen. Fick man ingen svans får man väl ta och improvicera? Jag är absolut inte omöjlig men väldigt uppfinningsrik! Dags att börja komma på fötter nu då? Javisst! Hoppas ni sover gott i natt så sover jag imorgon! Inga problem att somna på bussen här inte.
 
 
 

Vilodag/fixardag!

Vila från träningen idag. Känt mig lite krasslig i halsen och vill verkligen inte bli dålig. Tar bara längre tid att bli bra då. Men det passade bra idag. Behövde plocka undan lite och göra en kroppsanering. Så nyss kommit ur ett skönt bad med doftande ljus och en snygg massör som knådade mina fötter.. åh.. Nä, men inga tända ljus och ja, ingen massör heller. Tyvärr. Här får man fixa själv så blev mer att jag fick skrubba bort skiten med sånt skubb till kroppen och mina händer har därför just nu ingen känsel. Men ansiktsmasken är på och jag ligger smått deckad på min säng. Ska iväg om typ två timmar så tänker verkligen inte stessa! 

Framåt march?

Så då är det mindre än en vecka till jag blir 21? Woho jag blir inte alls någon viktig äldre men jag är ett år närmre pensionen?! Men förra året glömde jag typ fira mig men detta året tar vi igen det. Min polare tror att jag önskar mig strumpor och grannypants (Sök på google och skratta...). Men nu ska det iallafall firas och det är det viktiga för mig. Men nu ska vi inte göra det lätt. Här blir det tema! Militär tema och än har bara två gnällt och jag har lugnt förklarat hur lätt tema jag valt. (Sen att de då föreslår ett annat (Roligt tema ändå) som ingen! ingen! har utrustning till. Suck. Nä militär it is! Kommer där en klänning in i huset åker den ut, med eller utan ägare. Så idag ska vi försöka hitta byxor så jag inte behöver gå naken själv. Kommer säkert hem sen och har blivit väldigt positivt inställd till hans förslag på ett tema? Vi ser! 

Time to sleep!

Sämst som vanligt. Lovar mig själv att jag ska sova tidigt men det blir aldrig så... Samma sak idag och klockan är? 01? Snart.. Jag fattar det inte. Tur man inte ska upp så tidigt iallafall! Men sängen kallar och den är min ikväll. Godnatt!

Nästa stopp Stockholm!

Kan inte bestämma mig om jag är taggad eller inte! Går lite i vågor, och jobbiga sådana. Ska bli kul att se Stockholm, då jag aldrig varit där. Tre timmar kvar av trippen sen blir jag mött av en gammal vän jag inte träffat på närmre ett år! Awesome! Kul att kolla ut genom fönstret och inte ha en aning om var man är... Nä nu ska jag visa mina physalis insidan av min mage. Mums!

Tee party...

 
Allt för att inte bli sjuk! TE <3

Skit!

Vaknar upp och känner att allt inte står rätt till. Hes och halsen är trött. No! Får inte bli sjuk nu. Stockholm på tisdag och jobba natt idag. Jag har verkligen inte tid för detta. Får vila en större del idag tror jag bestämt. Fattar inte då jag varit frisk hur länge som helst nu och nu när jag verkligen inte får bli sjuk då kommer herr sjukis! Nä, teet.. Here i come!

...

Snart träning.. om nåågra timmar

Gamla ögonstenar men inte glömda!

Igår fick jag ett uppdrag! Top secret! Jag skulle, så snabbt som möjligt!, leta upp en bild... på.. en... bil?! Ja, som dem som känner mig vet att uppdraget kom från min kära bror... Jag hittade en bild där man kunde tyda att det var den men folk ville vara med på bilden mer är bilen. Det hade ingen talan! Det tutade och hade sig men ingen lyssnade. Ingen rebell den där bilen.. Men nog om det. Jag hittade istället en massa annat kul! På våra gamla vovvsingar. Mina bebisar! Vill ni se mina ögonstenar? Klart ni vill. Ni hoppar säkert av lycka! (En fattas..)
 

Skogsmys!

Dagens nyttiga!

Pannkakor av rågmjöl och havremjölk! Nyttigt och smakade faktiskt inte så annorlunda ändå. Var lite nervös när smeten var typ grå men dem blev hur fina som helst! Sen att min kära far åt typ alla är en helt annan tia... De var däremot rätt mättande.
 
Innehåll:
  • 2 dl Rågmjöl
  • 1 msk Honung
  • 4,5 dl Havremjölk
  • 1,5 dl Vanlig mjölk
  • 0,5-1 dl Vanligt mjöl
  • 3 Ägg

  • Sylt 

Gainer!

Morgonen börjar man med en gainer! Allt för jag inte orkar göra frukost. Men ska faktiskt palla mig ner och göra pannkakor sen. Nyttiga! Har handlat rågmjöl och havremjölk. Riktigt stolt! 
 

Godmorgon Solstrålen.

Klockan är mycket och trött är jag ändå! Att bli väckt mitt i natten av att jag drömmer om mat är inte ok! Tror tillochmed jag gick ner och åt vid fyra tiden? Jag borde låsas in... Fara för samhället. Tänk om maten hade varit slut i kylen. Då kanske grannens kyl hade fått ett nattligt besök. (Nä, jag går inte in till mina grannar mitt i natten. Hur psyko tror ni jag är?). Det jobbiga är, ja jag får skylla mig själv i detta, så svarar jag såklart på meddelanden som jag fått under kvällen då jag sovit som en bebis. Och folket är också vaket! Woho vi kan snacka! Blir bara lite extra jobb för mig idag då jag måste läsa igenom allt igen.
 
Fan vad jag klagar! Känns som jag är som många av tjejerna på min facebook (90% killar menar jag!) och klagar satan. Fast bättre det än att ni klagar i verkliga livet. Det är jobbigt. På Facebook kan man ta bort folks statusuppdateringar. Surprice! 
 
Hemma typ tre dagar och folk har redan börjar gå mig på nerverna. Jag flyttar!

Då var vi hemma.. Boka igen?

Helgen är över och vi har landat i Sverige igen. Har ont i magen så mycket jag skrattat, troligen bakis än, benen är tröttare än någonsin och jag vill bara tillbaka! Superlyckad helg med massa överraskningar. Kort sagt... jag har hittat en ny favoritstad?! Dagarna bestod kort och gott av stadsrundor, shopping, hamnen och träning. Kvällarna, ja det kan ni nog räkna ut själva? Jag har nog aldrig gjort bort mig så många gånger under så kort tid men vafan, man bjuder väl på sig själv? Annars bjöd spriten på mig? Jag tänkte sluta berätta här då jag kommer skriva mer än man orkar läsa om jag ska berätta om allt som hänt i helgen. What happens in Oslo stays in Oslo? *Blink*!
 

Framme!

Oslo is the place! Första kommentaren blev "fan ska vi stanna här?" Sjukt härlig stad! Tagit en snabb tur på stan och nu menar jag snabb. Tillbaka till hotellet och sen ett besök i poolen. Bastun med såklart! Nu blir det vila då det varit en timmes sömn under två dygn sen ska vi kolla nattlivet.

En lite annorlunda flygtur upp då Pernilla påstod att det var dimma när vi skulle lada men Sofi "vet allt" sa att det var moln.. Knappa sekunden senare så dunsa planet ner på landningsbanan och det var helt vitt! (Okej, det var dimma!) Lite drift på det då det var halt på en liten platt.

Packat och klart! (Tror jag!)

Packat, tvättat och städat! Träna, jobba, sova, jobba, träna kvar! Sen bär det typ av. Bowling på kvällen med lite trevliga ansikten. Telefonen i andra hand hela morgonen då det varit några samtal att ringa innan så allt blir rätt. Nu är det det jobbiga kvar. Men packningen är relativt klar tror jag. Mamma ska kolla den ikväll så kan väl räkna med en väska till? Nä men om man skulle äta lite frukost så man kommer iväg? Gymmet nästa! "Happy-face!) 

Ett djupt andetag nu då?

Att vakna och tro att man är ledig är underbart... Men att sen komma på att man inte är det utan att man bara börjar senare är en panikfaktor. Trivs att jobba men shit jag har supermycket jag måste göra idag! (Borde gjort igår?) Ska röra mig mot jobbet om 2,5 h just för att hinna ta ett träningspass innan mitt jobbpass och innan det puh, supermycket att lösa... Får vål ta och ringa Pernilla snart och gaffla med henne så jag får fixat den ena saken. Däremot mpste jag säga att jag stör mig på min vovvsing... Hon ligger här intill mitt benoch bara myser! Jag ska lätt börja träna på hundiska och bli hund i mitt nästa liv. Hon har det bäst! 

Som en ny person!

Ansiktssak idag! Shit vad skönt! Kan varmt rekommendera. Sen att jag höll på att somna under massagen är en helt annan femma. Sen blev det mys på Mando med mamma och en underbart god oxfile. Mätt och belåten drog vi oss hem för att upptäcka att vi var utelåsta då båda missat hemnyklar och pappsen och bror var i Malmö och åt. Grattis till oss! Men annars en toppendag med träning och mys, ibland är det bra att leva! 
 
Träffade sedan, till min förvåning, en gammal klasspolare från grundskolan på bussen påväg hem från träningen. Alltid kul att få veta vad alla göra idag egentligen. det är ändå fem år sedan sist. 
 
En tur inom Hemköp blev det med då proteinet är slut. Hittade en supergod ja, vad det nu var egentligen men det på bilden till höger. God start på dagen kan man väl säga! 

Mys med surisen!

Min vovve har lite dåligthumör idag och borrar ner sig i min filt (som hon helt allvarlingt är hennes. Alltid lika kul att vakna av att hon kommer och snor den... Inte smidigast i sverige!) Jag vaknar typ när hon tänker tanken! Tummen upp!
Nu är det slut på myset! Malmö nästa!

Under två veckor ---> Hårdträning!

Lite besked idag som gjorde att jag insåg fakta... Dags att lägga ner dubbel tid på träningen och kosten är nu A&O. Dem som tränar med mig vet att jag redan nu ger allt men nä det ska gå att ge lite till! Och jag ska bevisa det! (Precis som allt annat jag ska bevisa motsatsen på...) Men denna gången är viljan maxad och huvudvärken som följt mig som en trogenhund nu i fyra dagar kan hålla klaffen! Hey ho lets go! Imorgon blir det ansiktsmassage/behandling med mamsen! Underbart!
RSS 2.0