Gotta raise some hell before they take you down!

Så ja, en vecka till över. Haft några dagar med ett tomt hus, jag och hunden i veckoslutet! Skönt att få lite egentid men ska faktiskt bli skönt att dem kommer hem imorgon. Skönt att ha någon att snacka med när man är hemma. Hunden har redan somna, som vanligt! Så nu ska vi se hur lång tid det tar till att hon börjar drömma och gör sina gulliga små "voff-ljud". Haft en trevlig helg! Igår blev det bowling men lite gott folk. Älska spontanhet! Idag blev det lite god mat hos bror min och sen blev det en runda till Arlöv och träffa de andra en stund. Hemma vid 12 och satt och snacka med Paulina en timma. Trevligt! Snart blir det att sova så man kan städa undan lite innan dem kommer hem. Så jag hinner plugga lite imorgon med kanske? Ja då! 
Natti!   

Torsdag

Slutet av skolveckan igen! Idag åker föräldrarna till Stockholm och jag och hunden får vakta huset. Trött som få men hade en väldigt lyckad födelsedag igår! Mat på Jensens och sen tårta hos Emelie! Mysigt! Idag blir det skola och en massa plugg...

Måndag över iallafall...

Trött och sliten och ja, hela veckan kvar! Gah! Vill att huvudvärken ska släppa så jag kan sova... Tänkte försöka komma ur sängen lite tidigare. Så nu ska jag blunda några timmar!

Söndag!

Ännu en vecka över! Haft en riktigt bra hel. Kombinerat både nöje och skola bra tycker jag! Helt slut nu men värt. Skola imorgon så ska sova nu! Natti!

Nya håret!

All the feelings that you hide, gonna tear you up inside

Tisdag...

Regn, skola. Nyckelord till denna dag! Men fick ju se den fina regnbågen, så varför klaga? Nu blir det sängen för imorgon är det skola klockan 9.

Tur med hunden!

Regniga dag...

Dagens låt: Krossa alla fönster - Maskinen
Dagens syssla: Städa och plugga.
Dagens ska: IKEA!

Ibland kan man faktiskt gilla regniga dagar! Jag får städat och pluggat en hel del. Här blir det rent och fint. Och såklart passar det ju bra i ett städat rum med lite nytt på väggarna kanske? Så det blir en tur till IKEA med mamma sen med. Wie!

Godmorgon!

Tisdag Morgon och vädret är verkligen värdelöst! Labb i skolan så måste ut i det också tyvärr... Buhu! Ska man palla sig ur sängen då? Känns som att jag hellre blir uppäten av sängen faktiskt, eller något annat varmt och mjukt, de två egenskaperna saken som ska äta upp mig måste ha! Då är det liksom okej.

Time to sleep...

Då så, måndagen över. Hunden var nyss här och sa godnatt. Nu tror jag hon försöker bädda i filten hon välte ner och nu ger hon upp och går in till dem andra. Slipper man att någon ligger och sparkar och drömmer bredvid sig inatt då. Gillas! Trött och tänkte gå upp tidigare för att försöka göra lite skolarbete. Och nu kommer såklart hunden igen, suck! Nä nu ska jag sova innan hon börjar drömma, natti!

Hur dum i huvudet får man seriöst bli?

Ibland undrar jag hur folk tänker, eller snarare om de tänker alls? Idioter i mina ögon iallafall! ( även i andras ). Sen en annan sak är att folk har ett riktigt problem med att stå upp för vad de tycker och tänker! Sitter och säger att dem inte gillar en sen när man är dem låtsas dem som att allt är okej, ärligt, skjut er!

Tänkte bara säga det, nu drar jag till skolan!

Fredagspromis med hunden i bilder!

Höstväder!


Äntligen ett skal till mobilen!


Fluffskal med tassar och hundben!

Faila tenta och faila tenta!

Pluggat, pluggat och pluggat lite till! Det syns verkligen på mitt rum att det är ungefär allt jag gjort dessa dagarna! Kill me! Imorgon är det dags att visa att det inte tjänat något till ändå för att jag kommer faila tentan i vilket fall som. Heja omtentan! Känns som att där är ett hav av info och min hjärna vill inte bada! Eller inte fånga fisk iallafall... Nä men nu blir det en uppesittarnatt med boken och kaffe lär behövas med... Bara för att jag ändå ska känna att jag verkligen har försökt. Första gången på länge som min tv varit avstängd så lång tid i streck... Nä vad gör vi? Nu kör vi! Sov gott med er för det ska inte jag... 

Godnatt!

Datan dör när som så blir en bild sen plugg sen "SNARK"!
Natti!

I find it hard to trust not only me but everyone around me, because of you...


"Tänk på vad du gör, säger till andra. Utan att du ser det kan det ta mer skada än du kan förstå!"



Blev en lugn kväll igår. Mådde inte så bra så blev hem till Emelie på kvällen och mysa. Blev även en tur till ängen runt 22 för att kolla på meteorskuren. Inte för att vara den, men fy fan vad vi är lättroade. Vi satt där som tre fån, Paulina kom med, och glodde upp på den stjärnklara himlen. Mysigt faktiskt men såg säkert helknäppt ut. Sen hem alla tre till Emelie och se skräckisfilm. Första gången jag såg hela utan attens bli rädd. Stolt över mig själv!

Söndagen över. Blev bara en massa plugg dessvärre. Trodde inte riktigt det skulle ta såhär lång tid att skriva arbetet men jo. Började vid 2 och var inte helt klar förrens vid 22. Känns bra att skolan tar och äter upp mitt liv? Nä, det gör ju kanske inte riktigt det. Men nu är det gjort så bara att hoppas på ett godkänt! Hoppashoppashoppas! Imorgon blir det skola och göra caset i skolan sen blir det hem till Viktoria och plugga inför tentan de så glatt har planerat in på torsdag. Wiie vad glad jag blir, eller inte?! Nä, man får väl sova lite nu? Så man är lite aktiv imorgon iallafall?
Natti!

Lördag

Ännu en lördag har snart passerat. Ikväll skulle du ju blivit Malmö men nä. Sjuk och har plugg att göra över huvudet. Så idag blir det pluggkväll och troligen en liten paus för att träffa flickorna. Hoppas det för annars kommer väggarna få agera samtalssaker till mig. Jag kommer allvarligt snacka med väggarna! Måste iallafall få gjort denna powerpointen klar så är jag nöjd för idag, men ser helst att jag får gjort mer. Sovit länge idag så kanske kan sitta uppe och plugga lite senare idag så kan jag ta det lite lugnt imorgon kanske och inte vara överstressad. Ska försöka se meteorskuren idag med! Så nu blir det plugg. Skönt såhär efter ett långt bad!
Ciao!

Någon månad sen är det dax igen! Sol och skidor <3

It makes me calm...

   

The Wild = Disney?


Bilderna talar lite fint för sig själv va?

Hemmastudier!

Denna dagen är typ en äkta hemmastudiedag! Ledig från att åka in till Malmö, men inte ledig från lärandet. Men få undan så mycket som möjligt nu så man kan träffa Paulina sen! Något att se fram emot behövs! Så blir man lite mer manad att faktiskt läsa på allt som ska läsas. Har iallafall städat klart så det behöver jag inte tänka på mer idag. Yes! Nä back to Plugg! 

 

Dubbelmoral till max!

"Älskar folk med dubbelmoral! (Eller så gör jag ju inte det...). Först får man en lång predikan om vad de aldrig skulle kunna göra, både mot vänner och sig själv. Sen tar det, ja, tio minuter får man väl ge dem iallafall. Sen kommer det igen, sakerna dem ALDRIG skulle göra men denna gången vill dem inte göra det. Dem ska! Vet inte om man borde skratta eller gråga, hata dem eller faktiskt rent av tycka riktigt synd om dem? Kombination av allt kanske? Aja, alla är vi olika. Men fy fan vilken skam om man skulle göra samma sak tillbaka! Då blir det liv... Dags att kanske tänka innan man handlar gott folk? Någon gång iallafall..."

Det tar lång tid att odla en gammal vän!

There ain´t no "no no!" that I can´t make!

Efter idag tar vi helg?! Ja då, ledig på fredag! Eller ja, ledig och ledig kanske jag inte är men just nu tänker jag så för då mår jag bra. Så låt mig tänka hur jag vill tack! Inte bet om någon åsikt. "smile". Men snart får man väl palla sig till bussen? eller om en timme typ. Möta upp Viktoria så vi hinner äta innan caset idag. Känns som man behöver all energi på dem alltså. Dem dödar! Satt och skrev det igår och läste igenom allt. Det tog ju "bara" 5 timmar typ... Som sagt, ledig dag! Nä ska väl se om man hinner läsa lite i ekonomin innan man gör sig helt klar för skolan? Ciao!
  

You may think that it´s forgotten , but you should be aware...

"Det du säger och gör visar vilken person du är. Du bedöms utifrån hur du agerar. Du bedöms utifrån allt! Så gör bara saker du kan göra om och stå för fan för vad du säger för det kommer en tid där du måste försvara vad du en gång sagt och då är det bäst att sagt något du klaga att försvara sen. Annars kommer ingen tro dina ord nästa gång, hur sanna dem än är... Så har du inget vettigt att säga så häll för fan käften! Säg inte att dú vet hur det känns, hur det är osv om du inte varit i samma sits!"



Hunnit tänka igenom en del, även om jag inte direkt kommit fram till något jätte smart. Så väntar med uttalanden ett tag va? Man vet inte om man gjorde rätt förens det är gjort eller? ...

Hår

Bless the broken road...

Helgen slut igen. Varit sjuk nästan hela. Eller jag fortfarande sjuk men innan var det illa! Men nu är det okej ändå, bränner lite i halsen men blir bättre... Satt i skogen igår och idag blev det plugg. Skönt att må bra ibland va?

Lite bilder som togs för någon vecka sedan! Natti!


Förra veckan i bilder!



RSS 2.0