motivation är något jag behöver nu...

Nu börjas det! Jag kommer inte kunna besöka gymmet innan måndag så det blir egenträning helt och hållet. Därför måste jag ha all motivation jag behöver! Med lite råd från observationer jag gjort så finns det bra citat på internet och det finns bra videor på youtube när huvudet inte vill läsa med kan tänka sig att lyssna! Tummen upp! Men är det ett tal måste det verkligen ha det lilla extra i sig, de orden som träffar en som en pil, annars blir det bara att jag inte lyssnar på helheten... Skeptisk som jag är ibland (negativ?) så tyckte jag först att det var bortkastad tid att lyssna på dessa tal men efter någon tillsägelse att jag verkligen skulle lyssna på vad som sades så satte sig orden rätt hårt! Kanske lite för hårt? Speciellt det med att om man missar en dag så ligger man en dag efter. Och därefter jagade jag gymmet... hmm... Kroppens vilodag? Borta! Lugnt nu igen men det sitter lite än. Det enda som jag borde göra är att få upp et klart mål för just nu har jag lite olika och kan inte koncentrera mig på alla riktigt... Inte någon struktur i träningen! Måste fixas!
 

Torsdag/Söndag?

Då har vi kommit till torsdagen? För mig är det helg klart en söndag. Imorgon börjar nästa snurra på jobb och jobbar genom hela helgen. Ska nog blir bra ska vi se. Så idag blir det den typiska "njut av vädret-dagen" för det är ju faktiskt sol ute. Så nu blir det på med shorts, visa upp mina fina blåmärken (fattar inte vad jag gör när jag sover!) och leka med min vovvsing i den varma solen. Ska väl försöka springa en runda med då jag inte vet om jag kommer hinna när jag ska jobba i helg... Ciao!

Ullared + Midsommar!

tålamod är guld...

Jag har köpt ett skal till min kära lur för ett tag sen och klumpig som jag är har jag sönder det... Lucky me! Men nu, nu har jag hittat ett nytt. Exakt likadant förutom en stor skillnad! (så mycket för likadant...) Det är rosa! Jag vill ha det nu! Egentligen tycker jag kanske mitt är superfint men skadar inte att ha ett extra med lite variation? Menar jag har ju flera olika kläder? Ska helt klart tänka över detta! Men först ska jag nog sova? 

spegel spelgel på väggen där, se så fint mitt rum är!

Städning som högsta prioritering just nu! Plus att jag försökte i ungefär tre sekunder att få min hund att ligga i sängen... Misson failed! Jag har ändå varit rätt nöjd hittills.
Har sovit ut,städat rummet och en dela av ovanvåningen (vad glad mamma blir!) och jag har kastat i en tvätt med jobbkläder och träningskläder! Idag blir det ju inget gym för min kropp behöver vila så det blir stallet!

Ny innovation; Fejkpappret - allt för att slippa andra & annat

Tada! En ny innovation har kommit till stan! (Hålan?) Det kommer bli det mest omtalade och fräschaste som uppfunnits sedan elden? "Ehh?" Är det en raket? Är det en superhjälte? Är det ett flygplan? (Nä men det går faktiskt att göra ett flygplan av det när vi ändå nämner det) Nä men det är ett fejkpapper! "WOHOOO" (alla jublar!) Fejkpappret är då ett helt vanligt papper! "Surprise!" Bara det att det är så mycket mer användbart! Man kan alltså undvika jobbiga situationer med det och man kan helt enkelt underhållasig med det när man är extremt uttråkad. "Gäsp" (Fan vad jag är dryyyg)
 
Funktioner: (Det finns så många fler!)
  • Någon är extremt sur och skäller på dig (chefen?) --> Kolla ner i pappret!
  • Du har inget att göra? Nä men varför inte passa på att stå vid kopiatiorn och kopiera ditt fina fejkpapper?
  • Uttråkad? Perfekt att vara kreativ och vika flygplan! (Kasta på någon och gör sedan punkt ett när snubben kommer på att det var du?)
  • Någon berättar något som gör att intressesmurfarna verkligen inte hoppar av glädje? Låtsas anteckna med fingret på ditt papper och personen kommer sedan låta dig göra punkt ett än en gång!
  • För lite uppmärksamhet? Vifta med pappret och du ser så viktig ut! (Eller gör ett flygplan!)
Soo go for it!
(Som nämnt, jag har sämst humör och jag är alltid jätte seriös!)

usch och pi!

Hemma igen från jobb och ledig imorgon. Behövs städas och tvättas så bra planering. Förutom att min hals känns liiiite ostabil. Nä ett varmt bad så ska det nog fixa sig eller?

uppe med tuppen; Kukelikuu

Då är man uppe igen! Jobbet kallar och det gör det fina vädret med. ikke! Regnat hela natten. Men nu ska jag hoppa på bussen och tillbringa min dag på jobbet innan det blir gymmet. (Ja, jag är morgontrött just nu så tänker inte ens försöka vara intressant!) 

Då tar vi oss an jobb imorgon med!

Äntligen trött som få. John Blund står och stampar vid dörren (snarare försöker slå in den?) för nu anser han att han   har en bestämd tid med mig. Och ja det kan jag väl gå med på. Trött som få efter 0 sömn, 100% jobb och 70% träning. Som man kanske förstår där gick träningen inte helt 100 ... Ont i ena axeln och hur jag än bar mig åt så ville det inte. Och när man kombinerar det med dålig sömn blir lilla jag som värsta mensbarnet! Ville bara få ett miniutbrott men inte på gymmet heller. Surade till det lite hemma innan så mår man bra igen. Men nu ska jag sova. Vill inte må så på gymmet imorgon eftersom jag verkligen blir pain in the ass! Så Sov gott! För det ska jag! här kommer snarkningarna!
 

styrkan finns om viljan finns

med ett huvud som en skrynklad potatis...

Usch det tar emot att säga detta... Men första dagen på mitt riktiga vik idag och jag är helt körd i päronet. Okej, jag har sovit sämst i natt och vid fyra imorse blev jag väldigt påmind om att jag har en hund som tror att hela världen svävar runt henne och hennes boll. Fail! Vet inte varför hon alltid gör så när hon absolut inte ska. Ändå pigg när jag gick och och kom till jobb men sista timmen har varit slitsam och på bussen kan ni mer eller mindre gissa om John Blund kom på besök eller ej. "SNARK" (Alltid lika pinsamt!) Något pepp nu är att vi ska dra och träna om typ en halvtimme så lite food och vatten sen hoppas jag på att man taggar till när man ser de fina ... Ja du, gissa vad jag menar? Inte alls uppenbart! (Menar hantlarna, så sluta misstolka!) "Pekar på dig!" Grr.. 
 
Kul när man bestämmer sig för att kolla ut och det öser ner! Blir så myycket piggare! (Eller inte) Känns inte lönt att sova 20 min så tänkte ägna mig till min kära vän, datorn! (Vilken datanörd jag måste låta som!) 

Galoppgalopp

Då drar man till stallet en sväng nu då!

we all live in a yellow submarine...

dags att komma i form och visa tårna?

Kollat igenom mitt schema för jobba och insett att det blir mycket ensamvargs-träning i sommar... (Auuuuww) <--Vargyllande? likt? Gah vill inte tappa träningen igen, har ju nyss kommit in i den! Nä, här ska man vara duktig och stiga upp tidigt hela veckan och träna av sig! Inget fusk här inte... Gillar det att man tränar upp den fina sommarbodyn men jag kommer ju spendera alla soltimmar inomhus så känner hur lönt det är. Men jag mår bra iallafall? Jag är inte bitter! 
 
Rolig extrasak. Det finns sån dassbok ni vet? Den som gör den "snabba" kissepausen väldigt lång? I den står det på ett stället några roliga påstående;
 
"Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel nummer?" (Äh... hur ska man då veta att man ringde fel?) 
"Varför skruvar man ner musiken när man inte hittar?" (I mitt fall är det för att jag blir två personer på 0,2 sekunder och måste ju höra vad det andra jag säger!) 
 
Det finns aaalltid en naturlig förklaring! ;)

Planeringen på topp! Men den följs då ikke...

Mycket ska göras imorgon! (inte ens hälften kommer bli gjort...)
  • Designen på bloggen måste fixas!
  • En tur till stallet! (Något som helt säkert kommer bli gjort!)
  • Gymmet är väl värt ett besök eftersom jag svikit det två dagar nu. Äh bara midsommar en gång om året! Tack och lov...
  • Städa? Väldigt bra! (Kan mycket väl hända att det får vänta liiite...)
  • Måste fixa med håret då jag lovat mig att göra flätor i snart en vecka nu. Sen vi var på Ullared för att vara mer exakt.
  • Bilderna ska väl också upp och på tal om bilder, jag måste börja skriva ner mina ideer jag får när jag blir träffad av en snilleblixt!

Så det första jag ska göra imorgon när jag vaknar är att börja prioritera! Gå väl alltid sådär. Sjuk så är extremt tråkig idag! Wiho! Godnatt!  

Pictures of summer!

fixafixafixa.

För er som ligger lite efter, jag då, så är det iallafall midsommar idag! Så då är det ju meningen att man ska fira med skratt och god mat med sina vänner. Men då som alla vetså innebär det en massa stress för oss tjejer innan festenmen smink och annat skit sen efter halva festen med skrat (sprit) ser man ut exakt som man gjorde när man vaknade samma morgon. Woho allt mitt slit lönade sig, nooot! Därför sliter jag lite mindre än alla andra idag. Nä, det har ju absolut inte med det att göra utan jag sliter mindre för att jag är ... Dunderförkyld! Ögonen rinner så skreptisk till hur det blir ikväll. Fint med marcara i halva fejset eller? Så nu ligger jag är och tycker synd om mig själv och sneglar på klockan var 10:one minut för jag måste hinna duscha! Kanske man skulle hälla i sig en energidricka? Det hade nog inte alls skadat nu... Nä nu blir det välja klänning en stund för nu är det reklam på tv! (Programmet tog slut)
 

Alla vill följa med till Ullared!

Imorgon/ idag (klockan är visst över 12?) så drar vi, tre glada tjejer från Skåneland, till Ullared! Så jag ska upp om några timmar, strax efter tuppadkrället, och äta frukost innan avgång. Mycket behövs att bli inhandlat och jag hör hur mina prylar ligger och ropar i hyllorna.

Man lär sig med tiden: Jag har gjort lite förändring sen sist jag var där:
• Berätta att man ska dit: inte det nä! Blir bara beställning från varje rumpnisse och jag får bära runt allt. Säga till bror dagen innan, perfekt, han blir så chockad att han inte vet vad han behöver och min mobil är mystiskt glömd i bilen?;)
• kolla upp i förväg vad det finns för skoj. Hittade sån man sätter på nycklar så man hittar dem. Perfekt till mig då någon tjuv (min glömska hjärna) lägger mina nycklar på nya ställen!

Nä sova nu! Mycket att kolla igenom imorgon!:)

RSS 2.0