Ibland är det bara bättre att ge upp och se vad man faktiskt lärt sig av det...

Skola imorgon och sen fortsättning av insparken! Wiie! Så övertrött och ska därför sova nu! Natti!

Lyckad "stadsvandring" !

Haft stadsvandring eller poängjakt som jaghade velat kalla det! Badat i kanalen, i fontän, åkt hiss på Hilton osv. Haft jätte roligt med en massa skrattoch en hel del dricka! Saft såklart! (Ängelmin) Men hemma och i sängen och helt slut efter allt som hänt. Fem timmar för att gå från södervärn till centralen när det brukar ta, ja, 30 min max! Så hann med rätt mycket faktiskt och jag tror alla i laget kan vår lagsång vi det här laget! Tappat räkningen på hur mycket vi sjungit den idag! Men kul har vi haft! Och jag är helslut så nu ska det sovas!
Natti Natti 

Inspark - 2011

Då drog skolan igång! Ny skola, nya folk och nya aktiviteter! Detta kommer bli kul! Om två timmar är man på bussen igen och påväg in till Malmö. Insparken har dragit igång och kommer hålla på i två veckor! Wie! Schemat för insparken är underbart! Mycket roligt. Grillning, fester och tävlingar på schemat! Skönt att inte ha någon lektion idag så man hinner smällta all information. Man ska ju börjar hitta också först är det tänkt. Jag kommer göra det fast inte detta året haha! Första boken till kursen är beställd iallafall så en bit på vägen är jag och vi har haft första föreläsningen. Verkar bli en rolig och intresant kurs men alldeles för tidigt att avgöra! Nu ska jag fixa lite med Schema och inloggningar! Sen blir det lite inspark!
Ciao!

 

Natti Natti - Nu startar vi om igen!

Trött efter en dag full av sysselsättning! Tvättat, städat och handlat. Städar ofta har jag märkt... Lite pedantisk kanske? Hm... Behöver jag kanske kolla. Nä, men gilalr att ha det rent och fint men har också mina dagar när det ser ut som att någon slängt in en bomb! Detta har verkligen varit en riktigt konstig söndag... Har varit heltrött hela dagen. När klockan var fem trodde jag att den var tio. Var inte alls lite före i tiden, jag var mycket före i tiden! Sen kan det vara för det blev rätt sent igår med. Var i Höllviken men några vänner och åt, drack och myste där ute vid havet. Väldigt fint ställe helt klart och bra sällskap så vad mer kan man begära? Inget, exakt! Nä, imorgon blir det skola så nu måste jag väl sova? Sover halvt redan så varför inte!
Natti Natti!

Dagens Höstfynd!


En lite tjockare tröja för nu känner jag doften av hösten rejält! Sen ett par olivjeans (höstfärg till max!) Sen blev det även en till tröja men ja, den får ni inte se för har ingen bild på den. Väldigt nöjd med denna dag. Varit skitkonstigt väder så varit perfekt shoppingdag! Skulle egentligen ha en väska men ja, hittade ingen jag gillade så blev ingen. Man ska ju inte handla bara för att! Men ska ändå till Malmö imorgon så ska kolla där med!

Söndag söndag söndag - Trötthetens dag!

Sliten som in i! Bara hunnit städa lite hittills och en del kvar. Måste damsuga och sen måste jag vattna blommorna tror jag. Ser så ut... Eller så är dem bara lite deppiga för em hänger lite! Fixar Sofi! Sen måste jag fixa lite inför imorgon tror jag. Första dagen på terminen i en ny skola och nytt program så lite att kolla upp och fixa med. Till exempel var det är?! Inte en aning... Kan inte Malmö, men kommer få tid att lära mig helt klart! Men nu ska fortsätta lite med min städning och förbättring av rummet typ. Gillar lite förändringar!

Befriade även denna lilla sommarindividen! Kanske man kan få lite sol då?...

Nästa ---> Höllviken!

Myskväll i Höllviken idag då! Träffa lite gamla vänner och bara dricka gott och äta godare! Var ju Malmö igår så lugnt idag tack. Så snart blir det att springa till bussen så man kommer dit idag. Är lite tidsoptimist känner jag. Hatar vänta buss så springer hellre. Men hinner alltid okej, så man ska inte klaga! Nä nu ska jag packa ner det sista och ställa mig på startplattan, redo att börja springa!


Du är fan helt j*vla dum i huvudet!

Du behøver ikke sige undskyld, for du har gjort mig til den jeg er...

Hemma i min underbara säng! Så trött! Jobba imorgon iallafall. Det ska faktiskt bli skönt. Stänga ute allt utanför och bara koncentrera sig på jobb. Känns konstigt men ibland känns det som jag vilar upp på något konstigt sätt på jobb... Även om vi har en överstressig dag så känner jag mig bra när jag åker hem. Men upptidigt imorgon iallafall. Klockan 6.06 går bussen in till work! Tur man är morgonpigg? Eller så är man inte det ju. Men jag pallar mig upp och brukar vara rätt pigg när jag väl är där.

Sen har jag varit inne i Malmö en sväng idag med. Skulle beställa glasögonen men ja dem bågarna jag vill testa kommer på måndag så får vänta lite. Sen blev det en tur med vovven i skogen. Hon har noll kondition, precis som matte. Men var riktigt skönt väder för en skogstur faktiskt! Men nu blir det natti natti!

Vad hände däär?!

Optikern idag... Sket sig! Som förväntat blev det glasögon. Blä! Jag passar verkligen inte i glasögon, lovar! Tycker andra gör men inte Sofi! Nu kom iallafall nästa problem... Vilka?! Redan jobbigt att jag ska ha dem, men nu ska jag bestämma vilka med! Men står mellan två nu:
Eller
Kill me!

Men det blev lite tröstshopping eller terapishopping. Inte en aning vad jag ska kalla det... Men fyndade lite fint och nödvändigt!
Garderobens nya gäster är:

Måste säga att jag älskade halsbandet! Problemet är att det gjorde mamma med. Så ska nog gömma det. (Precis som mamma gör med det hon har som jag gillar, som också spårlöst försvunnit när hon ska ha det och jag skyller på hunden! Vad ska man annars ha den till?)
Nä nu blir det tv innan date med kudden min! Natti!

Städa, frukost och iväg!

Vaknade liiite för sent idag faktiskt. Fattar inte det. Från att ha sovit så himla dåligt till att sova som en stock. Tror det kan ha med träningen att göra? Dem började samtidigt iallafall... Tänker inte klaga, skönt att få sova för en gångsskull! Men idag nanna jag nog lite för länge! Skulle städa och lite sådant sen äta innan jag skulle in till Malmö! Synundersökning idag ju... Snälla låt mina ögon vara bra ändå! Passar verkligen inte i glasögon och vägrar visa mig i det... Min hund jagar just nu sin svans btw. Ville bara säga det typ. Men jag hann faktiskt både städa, vattna, ta tvätten, damma, bäddat, damsuga hela ovanvåningen och sitter just nu med min frukost och har 20 min tillgodo. Så bortser man från att jag ser ut som fan just nu så har jag lyckats riktigt bra! Så nu ska jag dricka upp resterande del av frukosten sen blir det en attack mot mig själv så man kan visa sig ute! Ciao!
Frukost och en hund i bakgrunden! <3

Nah nah nah nah nah!

Typ så jag lät för två sek sen, innan jag tog fram datorn och började koncentrera mig på den istället. Äcklig film! Med Stort Ä! Så här låg jag och håll för öronen och blunda och överröstade med Nah nah nah nah! Duktig är man ju. Blod och Sofi? Njä inte en superkombination. Vänder i hela magen ju... Men verkar faktiskt somdenbörjar ta slut nu. Gjorde en liten tjuvkollning nyss.

Men varit duktig annars idag, Tränat och jobbat. Imorgon blir det lite mer träning troligtvis och sen ska jag göra en synundersökning. Behövs verkligen! Sen har vi fotograferat broderns bil också bara för att vi kan. Nä men han behövde lite bilder tydligen. Hans lilla bebis! Hihi!

du vet att jag älskar dig!

Var bara tvungen! Satt och kollade lite bilder på datorn och kolla vad som "ploppade" upp!

Tror någon hade tråkigt när jag duschade kanske? Eller vad jag gjorde? Men hur söt är den inte på en skala?! Så typiskt dig stumpan och gissa om jag skrattade när jag såg den. Älskar att du sparade den och sen inte sa något! Surprise surprise!
Du är underbar Tjejen! Paulina mina damer och herrar!

Walking in sunshine and the sun is smiling at me





Måndagen över! Igen. Jobba imorgon. Igen. Hunnit springa en runda, Fy fan vad jag är bra! (Lät som en studentsång + Bästa självförtroendet just nu kanske? Ringa 118 100 och fråga?) Det blev även så att kameran fick rastas lite. Fint väder = Bättre bilder. Eller iallafall mycket roligare att leka kreativ. (Är inte speciellt kreativ... Men man får faktiskt låtsas ibland.) Träffade även Paulina och Bosson. (Bosson, den enda hunden min kommer överens med typ! Riktig surtant är hon och Bosson är helt lugn med det.) Nä, men här är iallafall lite roliga bilder på dem två krabaterna + lite vatten, för sådant har vi ju aldrig sett innan! Smile!

 

Jag kan, om jag vill! (Bara det inte är omöjligt...)

Så ja, en vecka till slut. En vecka närmre skolan och en vecka närmre sommarens slut. Ja, vad ska man säga? -tiden går fort när man har roligt. Hela söndagen har gått till film och sömn. Var hemma halv 7 imorse eftersom man varit så duktig och vänt på dygnet. tror det kan bli svårt att vända tillbaka det idag med tyvärr. Hunnit springa en runda med idag. Flitig är man. Byta dålig vana mot bra vana? Heja mig! Fick springa nu på kvällen och det regnar... Fast rätt skönt för ingen är ute typ! Man möter ingen och kan springa hur man vill. Så genomblöt av regn och svett så sitter nu och trycker i mig ett päron för att balansera blodsockret tror jag... Sinnes skakis! Och det värsta är att det inte var gott! BLÄ! Nä, denna veckan ska jag testa lite nytt. Träna minst 4 dagar och äta bra. Ska se hur kroppen reagerar. Blir det bra så försöker jag hålla det där för nu ett tag. Vill komma tillbaka till hur det var innan. Satsa på självförtroendet i topp? Ja då! Bra tillfälle nu när jag börjar komma ner med fötterna på jorden igen och mår bra. Varför inte få det helt bra? Mår bra när jag springer för då får jag min tid för mig själv och min tid att tänka. Egenterapi som är gratis! Men nu ska jag försöka sova så jag pallar jobba imorgon!
Natti!

du vet inte vad du har förens den dagen då du förlorar det...

Hur känns det idag då? Sista jobbdagen imorgon för i sommar. Ska helt klart bli skönt med lite ledigt, men samtidigt vill jag nog nästan hellre jobba. Jag trivs jättebra och lön är ett plus. Sen jobbar de andra och jag kommer bli så rastlös! Men har varit flitig idag. Jobbat och sprungit en runda. Helt slut i kroppen och det känns toppen! Önskar bara att jag skulle vara lite trött i huvudet... Innan somna jag innan huvudet landade på kudden. Nu hinner huvudet ligga där ett bra tag innan John Blund fattar att han ska jobba. Trög den där lille mannen... Legat och kollat igen lite bilder nu. Dem man har på datorn men ändå inte minns.
Vad säger man? Tv nu och hoppas att John Blund fattar idag då? Bjuder på en bild med som jag gilla! 
Natti

då samlar vi de sista krafterna...

Imorgon börjar jag på min tredje sista jobbdag i sommar. Både positivt och negativt. Ska bli skönt med lite ledigt samtidigt som jag trivs väldigt bra. Men måste tillbaka till skolbänken och sen behöver jag några dagar i mellan så jag kan vända rätt på dygnen osv. Är lite fel på dem. Var hemma vid 6 idag och somnade direkt och sov till 8. Nu är jag inte jätte trött och jag börjar jobba halv 7 imorgon bitti. Smart där ja! Men kommer troligen somna rätt snabbt ändå. Hann gå ut en runda med Paulina med innan jag hamna här i sängen igen. Alltid trevligt. Men blev myggstycken på foten och det kliar satan! Och Sofi kliar tillbaka! Men nä, nu ska jag kolla lite tv och somna gott till den. Så hoppas vi veckan blir bra! Malmöfestivalen börjar ju med! Får se om man pallar sig in.
Nattis

Var tog sommaren vägen?

Sommaren bara försvann! Inte kul... Känns som att jag jobbat bort största delen och sen har resten regnat bort! Känns som man borde sjunga sönder på "sommaren är kort"! Och det är inte en härlig känsla... Men gått bra på jobbet och nöjd med dagen i övrigt. Snart är det väl dags att starat tv:n och mysa ner sig i sängen. Ska bli skönt! Imorgon blir det en tripp till Oxie oxh träffa kusinen är det tänk och kanske någon kompis som det ser ut nu. Men mycket kan ändras. Nä, nu kallar sängen och det är ju inte snällt att låta den vänta! Ciao!

And for a moment I don't even care, Until I felt his breath at my neck...

En vecka till över. Dags att ta nya tag och hoppa på ett jobbigt pass direkt på måndagmorgonen. Morgon natt natt. Så kommer verkligen inte vara kontaktbar de närmaste tre dagarna. Ska bli skönt samtidigt vill jag lova! Har två av dessa passen denna veckan. Känns som att man kommer vara lite död innan nästa börjar. Men samtidigt skönt för får tre dagar lediga mitt i veckan och väderleken ser positiv ut! Tummen i högsta hugg! Nä nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt!


Stay away from me!

Pigg är man inte vilket kanske är rätt förståligt egentligen. Jobbat natt och har en till framför mig. Sen blir det två dagar off! Då man ska vila upp sig lite och komma på fötterna. Haft en helg som heter duga med fest och roligheter. Sen har man ju även hittat lite mindre bra saker men det tar vi inte upp här! Fått lite att tänka på iallafall kan man lugnt säga... Just nu ligger jag och funderar om man ska sova någon timme till eller det är tid att gå upp? Sova liiiiite till bara tror jag! Sen behöver jag städa kan man ju lugnt säga!
Natti natti!
RSS 2.0