Bilderna från havet...



Onsdag! Förkyld och John blund är fast i ögonen!

Att vakna med näsan helt igensnorad och ögonen tröttare än någonsin är väl sådär. Jag har sån tur sovmorgon så kanske hinner vila upp mig snabbt! Blir väl lite frukost och sen vila lite extra framför tvn? Låter helt perfekt vill jag lova! Kolla nyss ut genom fönstret och insåg att det kommer nog regna idag ändå. Blä jag orkar inte regn! Nä frukost! Magen kallar!:)

Trött men nöjd som in i!

Helgen över! Streetrace, jobb och plugg är vad som erbjudits. Inget av den har varit allt för jobbigt och det ena roligare än det andra. Men nu är jag trött, så trött att jag är rastlös... Illa! Sovit två timmar inatt då vi kom hem vid tre och jag började jobba 7. Men några koppar kaffe sen var man men i gamet igen! Nu är det tänkt att jag ska sova mig själv till söms med tv:n. Funderat på om jag ska sova ut? Äh vi tar det som det kommer!
Natti

Fredag den 13:e... Spoooky!

Det är fredag och det är den 13:e. Alla som har Facebook vet att detta är den vanligaste statusuppdateringen idag? Lika bra att du med skriver det för det kan ju hända att någon missat det? Hur man nu kan missa det? Jag tror ju inte att min otur idag har med vilken dag det är utan hur klantig jag är? Men om jag går och tänker på det hela dagen att jag ska ha otur är det rätt självklart att jag kommer lägga märke till något som inte gick helt enligt mina planer? Nä nu struntar vi i det! Dags att gå upp nu ju och dra till skolan! (lite otur redan där?) Avslutar med en bild på Mollsan!

Nä, nu ska jag skärpa mig!

Nu ska jag bli nyttig och ta hand om min hälsa?! Sagt detta hur länge som helst nu men nu så! Ska snart gå upp och göra mig lite gröt till frukost och börja vänja mig vid det. Nyttigt och jag kanske får mer energi? Ska börja träna lite seriöst när tatueringen är helt läckt. Men till dess blir det nog mest kondition. Och nä jag ska inte träna för att gå ner i vikt för jag är inte tjock och jag vill inte se ut som ett skelett för det är inte alls fint! Så från och med idag kör vi på detta och en dag i veckan tänker jag slarva!:)

Den är gjord och det gjorde ont.. Men klart värt det!

Idag har varit en sån städdag! Storstädat rummet och rensat i lite lådor. (detta kommer bli ett kooort inlägg!) Men sen har jag även varit en tur i Eslöv och där fick man sin tatuering gjord. Andra och jag var lite nervös ändå. Visst är jag löjligt nålrädd? Plus att jag kollar när han sätter i nålen i apparaten, precis som att det skulle göra mig mindre nervös? Visst är människan dum ibland? Dålig bild men man kan se!

Måndag? Eller söndag? Förvirrad..

Det enda jobbiga med långhelg är att man känner sig så fel i dagarna. Det är måndag, så nä jag är inte korkad, men det känns som söndag då det är skola imorgon... På tal om något annat, min hund rapade! Ingen alls feminin flicka jag har till hund. Men fina flickor håller skiten ifrån sig?;)

Vad fasiken är John Blund?! Missat mig?!

Klockan är 3... På natten... Och jag pigg! Vad är det för fel på mig ibland? Blev firande av mamma idag och jag lovar att jag kommer vara mätt i flera dagar! Känns som jag är gravid med fyrlingar. Illa? Ja! Men mätt. Blev även en tur till Helsingborg där det bjöds på fina och snabba bilar, vissa av dem iallafall. Tänkte att John blund skulle hitta mig om jag bloggade lite, bra sömnmedel men ja ögonlocken börjar bli lite tunga! Så nu sätter jag mobilen på laddning sen laddar jag mina.

Skolan siktar och skjuter... GIRL DOWN!

Då så! Då tar skolan över livet snart igen då? Applåder! Men jag ska inte vara negativ nu. För det har jag redan varit så det räcker nu tycker jag. Behöver ha lite tråkigt igen ett tag så mina vänner kan se den glad och äkta Sofi?
Nu har det typ varit så att om någon typ petat på mig:
- Du? Sofi? Kan du ...
*Jag plockar fram en pistol och skjuter den i huvudet... * (I mina tankar)

Lättirriterad? Ja lite... Det värsta i det hela är nog att när jag tänker det så glömmer jag lyssna/skiter i att lyssna. Och det leder ju till att jag måste fråga den j*veln igen vad den ville... (Ja, jag svor... Får lägag en tia i svordomsburken sen... Om vi hade haft en så jag fantiserar att jag gör det!)

Nä, men om jag har lite tråkigt och tar det lugnt så har jag mycket mer energi att trötta ut mina vänner med sen! bra va? ;) Nu sitter jag typ en lördagskväll och somnar i soffan 22:00. Men sen är jag uppe 8 på morgonen så kan handla om att jag börjar bli gammal och skrutten? Ska nog gå och leta rynkor i spegeln. Och lämna dem där!
Nä fy vad negativ man är!

Men det bästa när jag blir sådär trött med mina vänner är att jag blir så inte fasiken löjlig. Sitter och sjunger dagislåtar och skrattar åt dåliga parodier på barnserier. Disney is the shit!

Nä fint väder nu så ut med vovven. Fått in ett arbete nu ju!

Stude nr.1

 

In a humans brain...

Påsken är smått över för min del. Inte så att jag firade den men ändå... Ser mer fram emot valborg eller midsommar. Mer planerat och man vet att det blir firande! Skönt med långhelg däremot. Men men har iallafall fått lite gjort ävenom detta varit en riktig skit helg helt ärligt. Humöret på botten och jag skyller verkligen på vädret!

Blev en tur på Nova för att handla en present till minkära mor som fyller år, ja, idag tydligen! Men vi kom på en lite rolig sak! Tänk att kolla övervakningskamerorna. Alltså går en tjej och en kille där kan det blir väldigt kul när man tänker på det. Tjejen går först sen kommer killen bakom precis som han leker följa John! Detta är ett typiskt beteende. Vi kom på det idag och min killkompis försökte desperat att göra lite egna vägar men hamnade bakom mig ändå. Lite drygt att försöka få råd när han var i andra sidan av butiken, då man inte ställer sig och skriker som man vore värsta psykot! Bara en kvällstanke. Det är vad som rör sig i en människas hjärna. Om man kollar på denna människan framför denna datorn!

Natti!

Kycklingar, ägg, harar... Kan det vara påsk?!

Tiden går fort! För fort. Idag måste man nog ta tag i lite. Dags att börja träna sig inför bikinisäsongen? Vårstädning? Och sen ska ju skolböckerna fram lite med! Idag ska det bli en effektiv dag helt klart. Ska bara komma upp ur sängen... Det värsta är att jag har noll i motivation till att göra mer än att ligga i sängen helt ärligt. Då är det illa!
Nä, nu ska jag inte gå upp men det är dags att förberedda sig mentalt!

Vilken energi man kan få av solen!

Fredag morgon och solen skiner! Kanske därför man vaknar 8 för tydligen var man lite för lat för att dra ner rullgardinen?! Aja, skönt att komma upp i tid! Eller ja, upp och upp men har öppnat ögonen iallafall! Imorgon är det tatu-time troligen. Jag är nervös så velar om att avboka! Vi får se helt enkelt. Upp upp upp och iväg!

Inte alls mycket att göra... Nä då!..

Jo en del faktiskt! Men varför klaga? Jo för att jag vill ha mindre att göra! Exakt därför... Sex timmar kvar till jag ska upp igen och är jag taggad? Jag vet inte kan bara rabbla en massa formler i huvudet då hjärnan ansträngt sig idag! Wiho! Tur man fick en paus genom att dra till stallet. Skogstur och man mår plötsligt mycket bättre. Nä nu måste jag nog blunda lite!
Avslutar med en bild på busarna! ;)

Drömde jag igår eller snöa det?

Frågar ovan får gärna besvaras för jag är säker på att det snöade igår men snö i April?! Ärligt? Kaaaalllttt! Man får väl anfalla solariet i såna tider så man får lite vår? Känner mig som en dålig pingvin.. Gillar snö och skidsemester mest av allt men bölar när det snöar här .. Lite knäpp är jag nog! Kommer aldrig erkänna det bra!

Idag är det iallafall tisdag och jag kan tänka att den vanligaste Facebook-uppdateringen idag är: skit väder!

Ska väl snart ta mig upp men till dess ska jag ligga kvar i min sköna säng! (logiskt tänkande, såhär tidigt, på en tisdag?!) och nä jag överdriver inte, den är underbar!

Godmorron, godmorron var du nu gömt dig solen...

Måndag och grått. Redan Depp för att det är måndag men vädret gör det inte alls bättre ju... Nu vill jag ha sommaren hit och leka med kameran och gå långa rundor med hunden och bada i havet! Men bara vänta två månader.. Så just nu dividerar jag om jag inte ska göra en ny tatuering innan sommaren? Har bestämt mig men jag är fegis. Gjort det innan och vet att det inte är så farligt men jag är fegis... Ska kolla runt lite först!

1:a April & jag har inte blivit lurad! Check!

1:à April idag och kan bara säga att tiden går så fort?! Var tar tiden vägen? Gah. Mycket att göra och allt för mycket sker och jag har noll motivation och noll tid... Har funderat ett antal gånger idag på om jag ska gå ut i garaget och ta en spade och gräva ner mig ett år eller fem? Usch vad negativ jag är! Gnällskalle! Ingen har missat att Titanic går på bio va?!

Annars har kvällen iallafall varit lyckad! Blev middag hos Pernilla eftersom hon fyller ju gammal imorgon. Frågar igen, hur gamla blir vi? Senil? Kanske... Vad hette jag nu igen. Hmm.. Det var tillochmed dåligt det skämtet.. Skäms... Men blev god mat och trevlig pratstund. Tjejsnack är bästa pausen!

Nä, kylskåpet kallar. Nä just det, sängen var det man sov i... Jag är sämst! Natti!

RSS 2.0