Lördag - fly fly fly and away!

Då var vi påväg! Snart Kastrup och ta flyget till Österrike med pappsen! Så nu säger jag hejdå för en vecka!

Fredag, men inte en vanlig fredag!

Min hund var nyss och sa godmorgon med en massa pussar och sen ville hon mysa. Jag tror att hon tror att det är hennes uppgift i livet. Alltså väcka hela familjen. Speciellt mig när jag inte ska gå upp! Det är tur att hon är så söt. Nä måste upp och göra mig lite klar ändå.

Uttråkad... Nanana!

Blir alltid lika uttråkad när man sitter och väntar på att man ska iväg och så har man de här jobbigt 10 minuterna över. Och man bara sitter och väntar och får sittsår. Sen när det är en minut kvar eller man måste gå nununu, dåkommer man på något man måste göra innan. Ironiskt va? Ja det tycker vi! Men jag har inte kommit på det jag måååste göra så jag sitter och löjlar mig med mobilen...


Crazy face - Hur du undviker folk du inte vill prata med!

Packat och nästan klart! På lördag bär det av!

Då har man packat! Nästan allt nere och bara lite kvar att göra nu. Lite dom ska handlas och lite som ska läggas ner extra! Men nu närmar det sig! Flyget, here i come!

Lite saker som man kanske känner igen sig i?

Lite roliga saker som man ofta tänker eller upplever i vardagen men kanske inte riktigt tänker igenom? Eller är det kanske bara jag? *Väldigt förvirrad min men stora ögon*

* "Låg batterinivå!... Låg batterinivå" Säger datorn. Det händer mig väldigt ofta! Men om den är så himla låg gör jag allt för att spara på nivån (Kan man säga så?), så stänger ner allt och försöker få den att sluta påminna mig hela tiden då det troligen tar en del batteri? Så sluta säga till varannan sekund och spara på ditt batteri dator!

* "Gör det! Varför?! För att jag säger det!" Klassik dialog mellan barn och förälder. (Mellan mig och pappa.) Hans bästa svar på varför... Någon mer som tycker han skulle passa väldigt bra som advokat? Kanske valde fel när han blev elektriker och egen företagre? Nu kan han ju bara säga så när jag är i närheten!

Äh vi tar två till?

*
"I love rock n roll..." (Sjunger för de som inte känner igen texten och nä det är faktiskt inte den jag lyssnar på men alla kan den!" Iallafall när man sjunger, har ni tänkt på så irrterande det är när man verkligen kan låTen och tar i för gud och fosterland och så sjunger artisten fel?! (<---Oj mena kung.) Men borde inte artisten kunna texten? Jag kan lära den annars!

* Natt! "Täcke på, för varmt. Täcke av, för kallt. Ett ben utanför, Perfect! Till det jobbiga tillfället då man tror att monstret från Paranormal activity ska gripa tag i det. Och då var man tillbaka på ruta ett, för varmt!" Behöver inte säga mycket mer va? Visst ärman lite knass när man ska sova?

Food!

Nu vill jag bli helt frisk tack!

Bara några dagar kvar nu till att vi åker. Och jag har insett att jag har en del att fixa innan. Typ tvätta undan och hämta mitt pass osv. Visst är man ute i sista stund? Sen kan man ju inte bara glömma skolan? Måste ju ha med saker och lämna in det som ska in när vi är där nere då jag troligen inte kommer ha tillgång till internet. Kommer inte ha tid ändå. Så ändå rätt passande att vara sjuk just nu? Värsta är att m,an oftasta fastnar vid tv:n men nu vill min inte helt fungera så det är väl rätt passande att plugga? Fått gjort två inlämningar idag så känner mig rätt nöjd ändå. Vet innerst inne att om jag bara sätter mig ner och gör det går det rätt snabbt- Bara det att man ska göra det med. Jag är den som går runt och tänker "Äh hinner det ikväll!" Det gör jag inte för då är det Top model, project runaway eller något annat jag MÅSTE se! Samma visa varje gång och jag lär mig inte! Men nu har jag gjort en del så nu blir det att göra lite mat! Ciao!

Vårkänslor och jag ligger och nyser!

Stanna hemma från skolar för att näsan bara rinner. Kollar lite big brother nu och det var det konstigaste gänget på länge! Vad går det programmet ut på? Inga namn men Shit vad vissa fattas nötter innanför panbenet! Nä, ska skratta vidare så får vi se vad jag anser... Lönt att se?;)

Tick-tack!

Klockan uppe! Visste inte var jag skulle göra av texten som var där från början så... Den fick bli kvar helt enkelt!

Ny skidjacka: check!

Fixat och klart för avresa. Vilket sker om en vecka men ändå. Ska nog skriva ner lite vad jag inte får glömma inför lördag nästa vecka... För då bär det av till alperna! Österrike it is! Wie! Blev nya jacka idag. Så nu är den gamla till fri användning. Måste inte vara rädd om den längre!

De dagarna man är helt slut är man helt slut!

Idag är det en sådan dag. Sådan tur man har så ringer Paulina och frågar om man vill ha mat! Vilken bra vän man har. Så det var helt perfekt tajming! Och gott var den banemaj. Nu blir det att hålla ögonen öppna en liten liten stund till innan man ska sova sig pigg inför morgondagen. Godie godie! Natti!

De dagarna man är helt slut är man helt slut!

Idag är det en sådan dag. Sådan tur man har så ringer Paulina och frågar om man vill ha mat! Vilken bra vän man har. Så det var helt perfekt tajming! Och gott var den banemaj. Nu blir det att hålla ögonen öppna en liten liten stund till innan man ska sova sig pigg inför morgondagen. Godie godie! Natti!

Mycket på en gång men tiden går snabbt!

Känns som att jag inte suttit på hur länge som helst. Haft riktigt roligt och trevligt idag men helt fullt upp. Blev lunch med mamma vid.. Lunch? Brukar vara så ju! Känner att jag kan somna vilken sekund som helst då ögonen går i kors och jag vet att jag ska upp till skolan imorgon. Men lite att säga...

Alla hjärtans dag. Jag tror jag har döpt om den dagen, finslippat den lite. Den är nu omdöpt till *damdadadadam!*Umgås med någon som betyder mycket för dig - dag!* Mycket bättre! För idag ärdet så att säger någon: "Palla denna överskattade dagen!" betyder det "Jag sitter hemma själv och tröstäter, buhu". Så det kan man inte säga ju. Jag har nog aldrig varit för denna dagen om jag ska vara ärlig. Även i förhållande brydde jag mig inte om den. Samma varje gång:
* Någon får panik för vad dem ska köpa.
* Alla jämför vad de fått.
Överens om att det gått liiiite över styr?

Är det inte mycket gulligare om man har en egen dag på året där man myser lite extra? Mer speciellt. Typ dagen man blev tillsammans? *Bliink* Eller att man komemr med en blomma eller liknande en helt vanlig dag utan förvarning! Det hade jag uppskattat mer. Men det är ju jag ;)

Underbara vinterdagar... Förbli såhär fina!

 
 
 

Dagens fönster-utsikt ... Vitt som i en mjölförpackning!

Sinnes mysig känsla när det är helt vitt ute och fint väder. Allt är ljust och man blir helt pigg! Även om det är en måndagsmorgon. Nä nu ska jag äta frukost sen ut med kameran lite snabbt och lätt innan jag måste dra till skolan!

.

Verklighet vs film/serie...

Ligger här och kollar lite NCIS: L.A. och kom och tänka på en sak. Folk kollar tv och blir facinerade och lär. Ibland väldigt fel och ibland väldigt rätt. Tänkte ta lite tankar om det! (Så bryr du dig igen så kan du strunta i resten av inlägget, tack på förhand!)

Då så! Fördelar med att kolla mycket film och serie. Man får mycket språkkunskaper! Det kan man ju inte säga är så negativt. Man lär sig utan att man egentligen behöver öva in det utan det bara sätter sig liksom. Ord blir lättare att sätt i sammanhang. Vet inte hur många gånger man kollat på en engelsk/amerikansk film och insett efter typ halva att man missat starta textningen. Det inser man inte heller innan något smartass kommer efetr halva filmen och säger: "Meh, där är ingen text, jag fattar inte!" (Men du har ju fattat resten av filmen och nu missade jag bara för att du var tvungen att snacka! Argh!)

Nackdelar då? Jo, folk tror att allt i film och serie är lika med verklighet. Nä, man kan inte hoppa ner från ett stup och bli ett spåke sen bli människa igen genom en maskin! (Casper?!) Sen kan jag tycka att det är lite läskigt med filmer om mord och liknande. Till exempel Saw. Alltså folk tar efter! Rädd för varje människa ibland! "Shit jag kommer vakna upp i en hög med nålar och sen ska jag leta bland dem och sannolikheten är jag dör är typp 99 %?

Ja, det finns fler nackdelar och fördelar och jag gillar inte långa inlägg så jag tänker inte ta upp fler. Nu ska jag träna upp min engelska och kolla vidare på min kriminalserie!

Skolarbete: Gör mig! Internet: Lyssna inte på henne!

Så känns det nu. Jag ska plugga men så skriver någon eller jag kommer på något jag vill kolla osv. Nä, jag är inte någon datornörd och nä jag är inte beroende av internet. Men just nu är det så. Skolarbetena görs på datorn för er som missat att tekniken utvecklas. (Måste berätta en rolig sak om just det med tekniken!) Men har kommit på att jag klickar upp en internetsida stup i kvarten och varje gång tänker jag "vad skulle jag nu här? Arbetet är i Word?!" Så klickar jag ner och en kvart senare, simsalabim så är jag där igen! Känner mig ägd... 

Nu det med tekniken! Jag har dålig humor och tycker detta är jätte kul! Min pappa har aldrig velat ha en Iphone. Men nu har har i alla fall fått en. Han sitter verkligen och leker för fullt med den nu. Även om han verkligen inte ville ha en. Iallafall... igår var grannen över och han hjälpte pappa med sin nya leksak eftersom jag och bror flydde när vi insåg hur mycket tid det skulle ta. Då kom de in på hur man gör med GPS:en på mobilen. Och min pappa blev grundlurad och filmad när han gjorde det. Grannen sa till han att han var tvungen att rita saker i luften för att det skulle gå igång. "Nu måste du rita en 8:a och sen... för att det ska fungera." Ja ni fattar hur det gick va? Mitt pappa sitter där helt oteknisk och tror att man ska rita saker i luften med mobilen för att det ska fungera... Nä, han ska inte ha Iphone för han kan inte den nya tekniken. Men ett gott skratt fick de andra iallafall! Ska kolla filmen sen och skratta lite själv med!

Nu ska jag gå tillbaka till plugget om internetet kan sluta störa!


  

Det faller vit från himlen!

Att vakna och kolla ut över en helt vit gata är väl något speciellt! Första tanken "Åh vad jag stannar under täcket idag, kallllt!" Tanken när man typ råkat somna om igen och blivit väckt av vovven "Vad mysigt! Jag, kameran och snön ska leka idag! Sen kommer det en tredje tanke om man heter Sofi "Jag måste plugga...". Lite tid ska jag nog få över till att leka med kameran.

Sen lova jag mig själv att jag skulle börja dra igång min träning igen lite. Och tänkte jag skulle ut och springa. Det tar jag tillbaka igen. Kommer ju halka och bryta nacken! Så blir inneträning eller väldigt kort uteträning. Nä dra igång med lite plugg nu!

Svårighet med att fotografera med mobil och få det rätt...

Det är inte så mörkt som det ser ut! Svårt att fotografera med en mobilkamera i sämsta ljuset i huset...

.

Den där blicken är gammal nu...

Det är lördag och som vanligt så är jag inte frisk... Allt som vanligt! Somnade innan 10 igårkväll och vaknade imorse med helt stopp i näsan. Buhu! Förstår hur Madicken kände sig när hon stoppade ärtor i näsan! Totalt stopp! Får skicka in de 7 små dvärgarna så de kan hacka näsborrarna fria eller göra dem större? Nä, inte större! Men nu måste jag plugga igen! känns som jag ska somna så trött jag är i huvudet...

Inflyttningsfest, hårfärgning och en massa annat...

Jag tror jag vill byta liv med min hund. Hon ligger här bredvid och bara ... sover?! Som vanligt då? Jag ska snart ta mig upp och börja fixa allt som ska blir gjort idag då. Måste färga om håret eftersom det inte blev helt okej igår... Sen städa, plugga och allt liknande + att jag ska till Kristianstad ikväll. Blir en nykter kväll då jag är stört förkyld! Nä dags att sätta igång! Ciao! 

Nu blev det lite fel... Gör om, gör rätt!

Tröttnat på det ljusa och skulle göra lite mörkare igen. Mörkblont stod det... Tror den som döper är färgblind! Men ändå, tur dem har bilder. Men med färgen i och så såg det faktiskt väldigt fint ut. Lite kastanj typ. Men sen måste man ju tvätta ut färgen... Det var en riktigt tråkig färg jag fick... Så gör om, gör rätt!

Men du sa ju? Och du gjorde?

Har ni hört talas om de kända predikanterna? "Jag skulle inte göra så ..." Sen... Gör dem det ändå. Oftast väldigt kopierat av vad de sa de aldrig skulle göra. Detta kan vara en sak de predikat om i fem minuter eller under hela tiden man känt dem. Ännu bättre när någon gjort liknande och man berättat det för personen eftersom man tyckt det varit jobbigt. Då är det ju verkligen bra att dem måste upprepa det igen... Wie jag hoppar av glädje! Skjut mig!

Det är klart man kan ändå åsikt om en sak när man upplever det. Men då kanske man ska säga det istället för att fortsätta att predika om det. Då kan man lättare tillåta det och man är lite beredd när det sker. Men nä, varför ska vi göra det lätt? Vet inte om det har med att göra att man inte vill erkänna att man hade fel eller om det handlar om att man är rädd för vad den andra ska säga och reagera? Då är det väl bättre att säga det för reaktionen kommer bli större om man inte gör det? Att ge små hintar är inte heller en bra ide! Stå upp för dina åsikter! Som du gjorde innan när du inte riktigt visste vad din åsikt innebar! Alla kan ha fel.

Jag välkomnar Armageddon med öppna armar!

Så mycket knass det finns i världen. Ärligt!

Folk predikar om att man ska hitta sin stora kärlek! Wtf man ska inte leta! Sen är det värsta att dem oftast sitter i "det perfekta förhållandet" (enligt dem då), men deras pojkvän prylar skiten ur dem när ingen är där och flickvännen är otrogen. Du, då är jag hellre singel! Shit vad alla ska stressa! Varannan 15:åring är mamma och ensamstående redan. Och har dem nu inte barn så är dem förlovade för tionde gången. Grattis, ni förstörde precis allt det fina med förlovning. Nu är det som att dela hjärta med en vän man känt i fem veckor som man gjorde när man fem...

Tillbaka till det onödiga våldet. Folk går ut på klubbar och det är alltid bråk. Polisen är alltid där och hämtar någon ungdom som sneat på fyllan. Tips till dig: Drick mindre eller stanna hemma?! Det värsta är att hur länge man än sitter och vrider och vänder på varför det blve som det blev så kan dem aldrig komma med en anledning om varför dem fick/gav stryk. Var det värt det då? Sen kommer chocken när polisen ringer och vill snacka med en om den där kvällen. Då är det bättre att dricka mindre? Så mycket problem helt i onödan! Ungdomar tycker ärligt att det är kul att slåss!

Alla säger "Du kan lita på mig, jag lovar!" till mig. Men är det du som bestämmer vem jag ska lita på? Är det inte jag? Det är ju ändå jag som blir bränd om det nu inte gick att lita på dig! Sen att folk ska "bevisa" att man kan lita på dem. Där är första felet! Förtroende byggs upp med tiden era nötter... Bara för att du lämnar ut något om dig och jag om mig så är det ingen säkerhet. Det jag gör/säger kanske tar hårdare på mig om det sägs än vad din sketna hemlis gör. Lovar att alla i hela världen redan vet om din efter som du inte skäms för något? Dumass! Innan var jag hon som såg gott i alla. Jag kunde höra hur mycket skit som helst om den person men ville ändå skaffa en egen uppfattning. Det gör jag fortfarande men det jag hört sitter i bakhuvudet och jag tänker mig noga för numera. Har bara slutat lita på deras äckliga "colgate smile". De som kan dölja hur de verkligen är och verkligen lurar en, dem är värst. "Men han är ju jättesnäll, det är bara rykten!" Som sagt folk har en dubbelattityd som om dem vore borderlines.

Centrum- hunden på kafferasten!

Blev en efterlängtad kopp kaffe hos Paulina igår efter skolan. Snacka och skratt för hela slanten och en god kopp kaffe! Den är viktigast. Det värsta är att jag blev lite sugen på kaffe nu men orkar inte göra... Men lilla Bosson, Paulinas hund, ska alltid vara med. Så han hoppar upp bakom på stolen sen är han med i tjejsnacket. Sötesak! Tror han är en söt liten killspion. Eftersom alla killar tror vi tycker det är såååå kul att prata om er... Eller är det det? Shit vad har vi egentligen sagt?;)

.

Komedi och allmänt roliga uttalande i film och serie...

Ny tanke på g! Ni vet när man kolla engelska filmer, eller något annat språk man förstår bra, har ni tänkt på att om det sägs något roligt så skrattar man inte innan personen sagt det. Undermedvetet har man redan läst vad som sägs och man förstår det roliga, men man skrattat inte innan karaktären säger det i den fyrkantiga lilla lådan. (Platta feta skivan för en snobbar!)

Samma sak gäller om det är något sorgligt! "I love you, Don't forget that!" *Någon pappa säger till sin dotter och fäller inte ens en pyttepytteliten tår" Shit vad dem är modiga i filmer! (Kanske för att dem vet att dem överlever...

Men varför reagerar inte våra hjärnor från de modiga eller tröga karaktärerna säger det? Är vi tröga? Nä, vi ska försöka hålla oss när det är sorgligt. Typ, funkar inte alls! Gråter som ett vattenfall. Och när det är roligt... Vi är bara lite smått efter helt enkelt!

Gäsp, host host, gäsp...

Trött är man men inte tillräckligt! Sovit så mycket pga viruset som attackerat mig... Dumma stridspiloter! (kallar dem det) Vill sova eftersom jag måste till skolan imorgon. Har inte en möjlighet att stanna hemma... Kollade top model Sverige innan. Riktig kopia av Amerikas med Tyra. Störigt... En skillnad bara... Dem klagar sönder på alla och den som först åkte ut var den jag tyckte var en av de bästa... Blä! Men fick se Top Gear sen så blev kvällen plötsligt lite roligare! Ja jag vet, detta blev ett riktigt tråkigt inlägg. Berättar bara vad jag gjort och ingen är egentligen intresserad men nu ville jag det! Okej? Men nu ska jag sova! Natti platti!:)

.

Kaboom! "Ursäkta mitt huvud sprängdes..."

Man brukar ju säga att huvudet känns stor som en fotboll när man har huvudvärk. Men jag säger vad jag känner... Mitt huvud är för litet! Det känns som det ska sprängas när som helst. Pyser redan ur ögonen! "Pyyyyyyys" Halsen är bättre från och till men huvudet dödar. Tänker inte resa mig ur sängen idag alltså! Blir plugga till sängs med mycket mängder av te med honung. Jag hatar verkligen att bli sjuk. Man tycker bara synd om sig själv och bara för att någon inte vill hämta vatten till en blir man ledsen. Orkar liksom inte resa mig för det är kallt! Nä, lite fortsatt tv sen ska jag gör något att äta och te att dricka!

Att du lägger ner din tid och att du bränner energin...

Ibland förstår jag inte en sak... Vissa personer påminner mig om Mysteriet på Greveholm. Ni vet när dem ska skrika till pappan när det blir bra bild på tv:n? "Nu är det bra! Nu är det dåligt... Nu är det bra! Nu är det dåligt..." *Stirrande inne i tv:n och pappan dinglar utanför fönstret* Men vissa är verkligen så. I ena skunden är det bra sen är det dåligt utan att något nytt egentligen hänt. Och ibland kan detta skifta tre gånger under en minut. Antingen är det bra eller dåligt? Det är ingen bild på tv:n vi snackar om liksom. Och hela världen kan inte stanna bara för att alla kring inte gör som du vill?! Egoist? Javisst! Ibland måste man bara lära sig att släppa och ta en djupt andetag och gå vidare! Det är svårt och det säger jag inte emot men om man inte försöker fattar jag också om det är omöjligt! Och varför lägga energi och gå och grubblapå saker som ändå inte blir bättre om man inte bara släpper det? Allt kan inte vara lätt och det är inte meningen! 

Sen ska vi ju inte glömma det med att man ska blanda in andra.
- Ja, många har sagt till mig att... 
- Vem?
- Dem vill vara anonyma...

Blanda inte in dem från början då? Lättast. Och jag menar det är väl klart man vill veta vem som går och snackar om en och ställer till det? Dah! Mina vänner vågar iallafall stå för vad dem säger och tycker! Du borde kanske skaffa dig sådana ;)

Min lilla plutt!

Imorse fick jag se en rolig reaktion från vår lilla vovve. Hon kom in till mig, glad som vanligt även om klockan är 6 en måndagsmorgon, hoppar upp i sängen och tycker det ska bli mysmorgon. Gissa om hon blev förvånad när jag gick upp ur sängen istället. Klockan 6!!! Hon tog inte det så hårt utan somna på typ 0,3 sekunder... Vilket stöd man har ibland? "jaja gå du och skriv din tenta så sover jag vidare för oss, du behöver det!" *puss på kinden*. Och inte för att vara den, men nu när jag kom hem låg hon fortfarande och typ sov... "jag sover för dig... Eller snarare jag är väldigt lat!"

.

You and me and a bottle of wine.

Igår var det fest för hela slanten! Sjukt bra förfest och lyckat firande av Paulina. Sen att det gick lite snett i Malmö är en helt annan femma. Frusen och med en bandyboll i halsen drar man till jobb nu. Hoppas på en lugn natt (ja, det är okej att drömma!).

Call me the deer!

Kom på en sak jag gör som jag inte riktigt tänkt på att jag faktiskt gör... (Konstig mening där) När man kör på kvällarna och får möte, syns rätt bra på natten när en bil kommer, så stirrar jag rak in i deras ljus! Riktigt störigt egentligen eftersom jag blir smått fast i 2 sekunder. Nä, jag blir inte farlig och jag har fortfarande focus på min egen bensin-häst! Men jag blir som ett dumt rådjur. Skillnaden är bara att jag inte står rakt framför och stirrar på något som kör på mig... *Big eyes!* Tror egentligen det handlar om att jag hela tiden tror att dem har helljuset på! (Här ute på landet är det många backar och det ser då ut som att alla har helljus! Riktigt irriterande!) "I´m the angry deer!" *Stora ögon och visar tänderna, Grrrr!* Så kära bilförare... Släck ljusen när ni möter mig. (Om ni har ett sinnes mörkerseende såklart!) Tack på förhand!
Nä, nu tv! "Galopp galopp" (Tror det låter ungefär så när ett rådjur springer?)


Bild från google!

Snö är det där vita täcket som täcker allt utanför mitt fönster...

Då så! Nu har snön fallit. På riktigt! Yeah! Nu är det såhär: Jag, Sofi, gillar snö väldigt mycket.  (Jo, jag älskar sommaren precis som alla andra...) Men vintern och snön är speciell! Man kan höra hur det knarrar under fötterna när man är ute och går och all varm chocklad man kan drickanär fingrarna är som is. Underbart! Kan just nu knappt skriva eftersom jag varit ute och gått i typ tre timmar och ja, det var väldigt kallt. Borde tagit underställ! Men jag lever. Har hört att alla snöflingor är olika och det tänker jag tro på och hedrar den som gått och kollat varje liten liten flinga och suttit och jämfört dem. En applåd till dig!  *Klapp klapp!*

Blev som sagt en liten längre runda än vanligt men fick träffa mycket trevligt folk och däribland min lilla födelsegris! Idag blir min Paulina 20 år. Det skriker systemet! "Det var inte så speciellt..." Var hennes kommentar, men ändå! (Tyckte detsamma men det snackar vi inte om för alla ser systemet som "The big deal! wooow!") Allt för att man inte ska känna sig gammal. *Blink blink* 

Nä, Grattis än en gång snäckan! På fredag firar vi dig på riktigt och en gång för alla! Och du, det skabli bättre än systemkommentaren ;) ! 

People always leave...

Så säger man ju? Personer kommer och personer går igen. Därför man inte ska lita på många. Ju färre man litar på folk ju färre knivar får man ta emot i ryggen. Folk flyttar och sen är man bara deras förflutna. Det är liksom:
"Åh det var en jag kände innan som..." och avslutar med något dem inte fick säga egentligen men vadå tänker dem, vi kommer inte ses och den här personen känner inte den. Dude, världen är liten... Sen har man sagt att det inte ska sägas så har man! Jag skiter väl i att han/hon/den/det inte vet vem jag är! Varför ska den då veta det?

Det värsta är nog när nära personer drar. Den man litade på och nu måste man hitta en ny eller ta sina problem och frågor själv och hoppas att allt löser sig? Min nya taktik när detta hände är egentligen jätte dålig. "Barn, testa inte detta hemma!" *Spänner ögonen i er* Jag har valt att sticker du vänder jag ryggen till. (Gör det lättare för dig att placera den där kniven) Men jag slipper även ha dig i tankarna och jag kan sluta lita på dig och prioritera rätt! Sen är det ju klar, vissa personer släpper man inte taget om om man inte måste men det beror helt på hur bra vänskap man har och (detta är viktigt) hur mycket BÅDA kämpar för att hålla kontakten! Vänskap kommer från två håll. Precis som i alla relationer!

Detta är ett ämne man kan vända på 120 gånger utan att få rätt på det. Man blir bara yr och siffrorna faller fel! Så därför tänker jag inte fortsätta diskutera detta, blir bara irriterad.
Tänk bara på hur du hanterar en situation och lägg inte allt ansvar på den andra parten!

Träningsvärk - kvitto på att man har muskler!

Sa ju att jag skulle komma igång lite med träningen och så. Det tog jag itu med igår och det känner jag såklart idag... Man är ju typ sämst på att stretcha så man får kanske skylla sig själv lite? Men bara lite. Samtidigt kan jag ju se det som så att jag blev lite tränad? Wie! *Glädjehopp*! Passande med ett glädjehopp eftersom jag hoppade just hopprep. Enda jag tycker är kul. Blir så uttråkad av att bara springa rakt fram hela tiden ju! Nä nu ska jag tycka synd om mig själv en liten stund till innan jag ska går till skolan!
RSS 2.0