Life is good today!

Två timmar skola, mår bättre idag och bäst av allt.. jag missade inte bussen så jag slapp vänta i en timme i Lund och därför hemma en hel timme tidigare! Om en timme blir det att brumma iväg och träna lite. Nu så man vaknar till lite efter helgen. Idag blir det Zumba och troligtvis en liten snabb runda på gymmet. och såg till min lycka nu att jag bara går två timmar imorgon med. Fast går mellan 8 och 10 istället. Lite tidigare men kan vara skönt att vara hemma vid lunchtid. Nu blir det packa träningsväskan och plugga lite innan man ger sig av mot Lund!
Måste ju ta tag i mina nyårslöften nu! Denna veckan så ska det kämpas!
 

Sommar i luften?

Idag var jag och Frida en runda på Nova och jag måste säga att våren fanns i luften idag men inne i centret var det nästan sommarkläder som såldes! Nu känner man hur hoppet om sommaren närmar sig! Ja tack! Så det blet vaktiskt ett par shorts och en tröja för mig del. Sen fick jag köpt födelsedagspresenten till Paulina. Slipper jag klydda med det imorgon för vet hur död jag komemr vara efter skolan imorgon. Även om jag bara ska vara där två timmar. Men nu har man haft helg! Nu blir det att kolla lite på Blood diamond till man får fint besök av John Blund! Hoppas det går snabbt är så trött!

En till som tycker att det är dags att sova!

Perfekt helg!

Denna helgen har varit fullspäckad från början till slut! Riktigt rolig har den varit måste jag säga. I fredags var jag taxi vilket kanske inte låter jätte kul men undertiden jag väntade på att bli ringd av killarna så hade jag och Frida en mysig filmkväll i brors hus. Sen igår var det utgång och 20 årsfirande av en kompis som stod på schemat. Så på dagen blev det en snabb tur till Nova i Lund för att inhandla lite saker för kvällen sen bar det av hem till Amanda. Där blev det mat och fix innan vi skulle iväg igen. Blev riktigt nöjd med håret som hennes syster var så snäll och fixade till mig. Sen bar det av ner till Niklas där vi firade han med drinkar och trevliga samtal och skratt. Sen fortsatte vi kvällen på slagt i Malmö där fler möttes upp. Riktigt lyckad kväll måste jag säga! Men idag är man inte lika på topp länge. Men klagar inte, det var värt det!

 

Blivande målare? Nä då!

Ta nu inte rubriken fel, för jag var faktiskt duktig på att måla idag, men det är så enformigt. Roligt när man gör det som vi gjorde idag. Några kompisar som lyssnar på hög musik och snackar och skojar. Men att stå själv och göra det vet jag inte om jag klarat! Vissa gör ju det och det är jag glad för men det är inte min uppgift i detta livet. De gör det nog mycket bättre än jag med! Sen målade vi helt vitt vilket är lite smått drygt till skillnad från om man skulle måla med en märkare färg. Varför det skulle vara "roligare" kom vi inte fram till utan vi var bara överens om att det är så.

Det är väl vad jag gjort efter min tur till Eslöv idag och mycket mer blir det inte! Upp till skolan i morgon! Men sen är det bara en dag kvar innan helgen gör sitt! Gillas! Bara två timmar imorgon också vilket gillas riktigt mycket!

äntligen...

Äntligen sitter man på tåget igen och är påväg ifrån Helsingborg! Men ska inte hem riktigt än. Först blir det en tur inom Eslöv för att träffa Sara. Gillas! Sen var det ju tänkt att Jag skulle träna ikväll men ser inte ut att bli mycket av det eftersom jag känner mig lite halvkraslig... så det får nog vänta till imorgon faktiskt! Så blir väl att bara ta det lugnt ikväll och kanske träffa Frida om det inte blir för sent. Har lite att göra hemma också ... Men imorgon är det en kort dag i skolan. 2 timmar, väldigt lagom! Tror att det är likadant på fredag faktiskt! Tack och lov! Sen i helg blir det firande av Niklas som fyller 20. Blir utgång i Malmö sen får vi se vad kvällen bjuder på! Blir nog jätte roligt! Nä, nu ska jag snart av och byta tåg.

sliten till max!

Ny vecka och jag är sliten till max! Det tackar jag denna helgen för. Men har inte haft så kul på länge! så helt klart värt att vara lite trött idag och bara ta det lugnt och plugga lite. Att komma upp till skolan i morse var inte det lättaste vill jag lova. I fredags var det lungt. Då blev det film med lite folk och då var det väl inte så uttröttande. Kanske lite eftersom vi inte gick och sov förens rätt sent men annars helt okej. Sen på lördag blev det fest för hela slanten. Riktigt roligt med roligt folk! vinglade hem vi 3 tror vi och då blev Johan offer för bläckpennorna. Sara och jag har våra ideer! Alltid roligt när vi festar! Igår blev det en tur till Svedala för att kolla på innebandy sen blev det handbollen på kvällen.
Nu blir det lite tv så jag vaknar till och kan göra det som behövs innan det är läggdags!

Duktiga jag !

Pluggat och tränat hela veckan typ så måste faktiskt säga att jag känner mig väldigt duktig! Hållt på med matten nu någon timme så helt slut i huvudet så funderar inte ens på att börja med fysikhelvetet. Då kommer jag vara mer cp i huvudet än vad jag redan är. Känns som att ingen borde snacka med mig idag för känns som att jag ska explodera. Haha, nog vaknat på fel sida idag ja! Aja löser väl sig ikväll när Sara och co kommer på besök! och när allt kommer igång så man kan släppa allt för några timmar. Gillas och behövs till max! Nä nu ska jag städa lite istället och dansa till musiken!
Tummen upp då ja!
 

Fridens dag!

Fredag och jag är ledig! Det kommer nog vara sista fredagen jag är det på ett tag. Så denna dagen kommer gå åt till att städa, plugga, tvätta och träna osv. Mycket att göra men vill inte gå upp ur sängen riktigt än! Sovit så gott i natt så känner mig rätt utvilad faktiskt. Så idag ska jag nog hinna med rätt mycket innan jag deckar. Måste nog köra och handla också så jag har räkneblock till Fysiken och Matten. Kan underlätta med rutigt papper. Ja, läraren påstår det iallafall, så varför inte? Vädret ute var ju verkligen ingen höjdare idag... Helt dimmigt och grått. Ingen dag för fotografering inte. Så idag blir det helt hemmasysslor. Aja det blir rent och fint!

Mår som en gud!

Fy vad jag mår bra! Precis fått massage i lite mer än en timme och är helt avslappnad i kroppen. Massage är nog något som man borde ha inbokat i schemat minst en gång i veckan. Man får bort all stress, och nu menar jag verkligen allt! Var i skolan på förmiddagen sen bestod resten av eftermiddagen av städning, pluggande och att hjälpa brorn med att få ut sängen i släpet så kan kunde flytta den till huset. Lite konstigt att vara enda barnet i huset nu. Vill också flytta men det är alldeles för tidigt än. Måste bli klar med lite i skolan och ha en fast ekonomi innan det blir möjligt. Men fy vad skönt det hade varit. Och allt i början är så kul! IKEA typ hela dagarna och sen kommer man vara urfattig men ha en väldigt fin bostad. Vi sa det idag att jag och Frida står för IKEA när det gäller min brors hus. Så det verkligen blir bra och för att det är så kul!
Blev helt trött nu efter massagen så orkar inte skriva mer nu... För nu blir det en dejt med min underbara kudde som finns där varje natt för bara mig!

Jätte sur!

Min hund är det just nu. Skit sur! Om hundar kunde säga vad de tyckte och tänkte. Vilken attityd den hunden hade haft då. lite glad att hon inte kan snacka men man kan lätt se på henne när hon är sur eller glad. När hon är sur har hon en speciell look i ögonen som blänger rakt igenom. När hon är glad viftar hon inte bara på svansen utan på hela bakdelen. När hon är uttråkad gäspar hon väldigt ofta och sätter sig rakt framför en väldigt bestämt. Men iallafall tillbaka till varför hon är sur. Eller var. Mamma var ute med henne och hon skulle hoppa åt sidan där hon trodde det var vanlig is. Men eftersom det har töat kan ni ju själv räkna ut vad som hände. Hon plumsade ner i vattnet och upp lika snabbt! Så hon var inte ren när hon kom hem så det blev duschen direkt och det är det värsta hon vet. Då verkligen blänger hon på en. Men efter är hon överlycklig!

Halva skolveckan över! Jadå!

Nu har även tisdagen passerat och halva veckan är äntligen förbi! Bara onsdag och torsdag en ledig på fredag. Fast ja,ledig och ledig vet jag ju inte... måste plugga ändå tyvärr. Men bara att ta tag med hårdhandskarna! Hoppas på roligheter i helg iallafall! Så man kan ha lite glädje om veckorna och inte bara hårt pluggande. Var väldigt flitig idag och stannade faktiskt kvar efter skolan för att plugga lite extra Matte. Så bara några uppgifter kvar nu. Men det är verkligen inte lätt för fem öre! Usch och Pi!

Har varit en runda hos mormor idag också. Trevligt! Tag sen jag var där så var kul att träffa henne igen. Få åka dit snart igen. Alltid kul att snacka lite med henne.

Ja, snart är det väl dags att sova igen eftersom samma tid ska jag upp imorgon igen! Klockan 6 Alltså! Äkta ångest skriker det om mig just nu. Men idag är jag trött så kanske kan somna lite tidigare då. Man ska inte vända på dygnet har jag kommit på. Det går inte så bra när man pluggar!

Nä nu ska jag se lite på Grannfejden eller Ghost Rider, kan inte riktigt bestämma mig!



Mätt och belåten och sjuk!

Då låg man här igen. Men denna gången måste jag somna lite tidigare så jag orkar med skolan imorgon. Måste ta bussen senast vid 9 så får upp lite tidigare än vad man vant sig vid nu när man varit ledig och allt! Usch, hemska tanke då! Men har haft en mysig eftermiddag hos Farmor och Farfar med fasanmiddag och mys. Kan man inte klaga på för fem öre! Sen blev det en liten tur ner till brors hus och kolla på när han jobbade och vara socialt sällskap. Bättre än att ligga hemma själv och glo isönder väggarna. Fast nu är det rätt skönt att bara ligga och dra i sängen faktiskt. Har dessutom en liten hund vid fötterna som tröst mellan nysningarna. Själva nysningarna är inte omtyckta! Imorgon är det som sagt skola men det är bara två timmar sån tur är men ska stanna lite längre och plugga för det behövs faktiskt! Nu ska jag läsa lite Matte om jag inte hittar något intressant på tv vill säga sen blir det mys vid tv:n med mamsen!

Vill sova, måste plugga...

Tanken som går i mitt huvud nu är bara SOV! Men den förändras snabbt och blir PLUGGA! Men ska vänta lite med pluggandet och ta det lite lugnt och kanske plocka undan detjag slängde på golvet igår när jag letade efter mitt läppsyl. Syns att jag var lite stressad kanske... det blir inte heller en trip till IKEA idag eftersom mamma missat att säga att vi skulle till Farmor och Farfar och äta vid 2 tiden. Så blir för lite tid för att gå på IKEA faktiskt. Jag vill ju kolla runt lite, inte stressa igenom och kanske ta fel saker. Känns som att många saker jag tänkte göra idag inte riktigt blir av. Måste ta det lite lugnt så förkylningen försvinner nu. Skolan börjar ju imorgon och tänkte även försöka träna lite imorgon på kvällen och det kan jag inte om jag är sjuk fortfarande... Nä, nu ska jag vila lite till sen ta tag i denna söndagen och göra vad som behövs! Duktiga mig!

 

Skallebank!

Jag har en skallebankare i mitt huvud och han vägrar lämna det ifred! Huvudvärk är nog det värsta jag vet. Man kan liksom inte göra så mycket åt det och tar man en alvedon tar det 20 min innan den verkar och då har man redan lidit under 20 min. Så lönt! Vill bli av med det nu, nu i denna sekund. Eller denna i alla fall! Nähä...

Trotts huvudvärken har jag haft en bra helg tycker jag. Igår blev det mycket skratt när bilderna från Teneriffa visades på tv:n nere i vardagsrummet. Många bilder vi hade glömt att vi hade tagit! Sen idag blev det en storstädning av rummet. Och då menar jag verkligen STORSTÄDNING! Blev riktigt nöjd med min insatts innan jag insåg att rummet ser lite för tomt ut på ena sidan... Fixar vi imorgon. IKEA till max "tummen upp"! Men det var ju även meningen att jag skulle plugga lite idag men städningen tog lite lång tid så det blev inget av det inte. På kvällen blev det en tur till Eslöv och träffa det trevliga folket. Det blev spelkväll och jag måste säga att min hjärna var inte i toppform idag alls! Spelade frågespel om ni inte förstod. Sen har jag fått mitt första tecken få att jag måste bli mer hälsosam! Jag fick inte upp Coca Cola flaskan tidigare idag!

Sängen har aldrig varit så skön som den är nu! Helt slut ochögonen korsar och gör vad de själv vill. Så nu ska jag sova får inte bli sjuk...
Natti Natti!

Shopaholic!

Jag ÄLSKAR rean just nu! Love! Var ute igår med mamma min på Nova för att hitta en födelsedagspresent till Valery eftersom hon blir 20 idag. Grattis! Det hittade vi tillslut efter lite om och men vad hon skulle vilja ha. Men tyckte vi gjorde ett bra val. Sen var det ju så att det inte var meningen att jag skulle köpa någonting alls. Men efter ja, 20 min på Nova hade jag redan hittat en tröja och två par jeans. Allt för 250 kronor ungefär. Riktigt billigt! som sagt, jag älskar rea! Men inte nog med det. Hittade en ögonskugga också. Sen har jagbehövt nya skor ett tag nu eftersom mina är förbrukade till max. Där är hål rakt igenom!Så igår såg jag att de hade halva priset på ett par skor som jag kollat på tidigare så dem fick det bli!

Idag ska jag till Malmö Entré med Frida och se om jag hittar något mer kul på rean! Behöver några saker till faktiskt och varför inte passa på när det är så billigt!

Just det! Minns locktången jag köpte? Riktigt bra! Visar en bild på hur det blev!

2011, nytt år & nya möjligheter!

Har inte riktigt fattat att vi börjat på ett nytt år än även om det snart gått två veckor! Hm... Lite smått efter jag vet. Men det betyder iallafall att man kan börja om på nytt igen! Glömma bort det dåliga från förra året och bevara vad man saknar från det som underbara minnen. 2010 var faktiskt ett balanserat år tycker jag. Både bra saker hände men även saker som var mindre bra. Men som sagt, någon rad upp, så glömmer vi det dåliga så det blir ett bra år. Men detta ska bli ännu bättre! Detta året ska jag faktiskt, mot alla odds att det kommer fungera, men jag ska faktiskt avlägga några nyårslöften. Ska ha några stycken så har jag större chans att lyckas med ett iallafall! Nu vet jag att jag börjar mina löften lite sent men det kan jag inte ändra på! 

Inte gripas av panik!

Verkligen vad jag måste intala mig själv nu ett tag framöver! Satt nyss och kollade igenom när våra tentor är och jag vill inte påstå att jag blev positivt överraskad för fem öre! Den 7 Mars är det dags att tenta av Matte D, vilket är ett ämne vi inte börjat med ännu! Grattis till mig! Sen inte nog med det... Den 12 Mars är det tenta i Fysik B, vilket är ett ämne som vi börjar med på måndag... Lycka till säger jag bara till mig själv! Jag kommer bli en bra luffare någon dag! Men måste faktiskt säga att schemat inte såg så skrämmande ut alls! Lediga dagar i veckan och någon vecka helt ledig så det ska nog inte bli allt för jobbigt. Även om jag kommer få vara en plugghäst alla lediga timmar! Måste lära mig plugga i sömnen. Tänk vad skönt det hade varit. Utvilad och ändå snäppet smartare! Tummen upp för den idén! Men det går ej så ska sadla om och bli en äkta plugghäst och inte ha något liv alls utanför! Det ska nog vara ett av mina nyårslöften!

Jag detta halvåret!

Uppdatering!

Glömde helt att jag skulle lägga upp bilderna från resan ju! Men har inte fått alla än och vi har inte kollat på alla. Imorgon är det dags att äntligen få se de 1000 bilder från Jespers kamera. Haha, kommer dö av skratt när bilderna från sista kvällen kommer! Men kul hade vi! Men tänkte ändå att jag skulle lägga upp lite bilder som jag själv tagit annars finns resten på Facebook så klart!

Utsikt från mitt och Erikas rum! I like!


Bläckfisken vi hitta i hamnen!


Men som sagt fler bilder kommer så snabbt jag får dem av dem andra! Jag var verligen inte den flitigaste med kameran måste jag få erkänna! Så många bilder blev det inte från min sida men det tyckte jag de andra skötte bra ändå!

Top of the world!

Då har ännu en dag gått hemma i kalla Sverige! Fått höra att jag inte ska klaga eftersom vi faktiskt fick en varmt vecka på Teneriffa. Men fan vad kallt det är! Men töar nu så rätt glad ändå. En vecka kvar innan allvaret börjar på riktigt, eller ja, har tenta på onsdag så egentligen har det börjat nu och ska vara i två dagar till. Sen ska jag träffa Sara i veckan! Ja tack! Mycket att prata om verkligen. Inte träffat henne på en vecka nu vilket känns lite smått konstigt... Aja vi har iallafall snackat lite varje dag, men mycket återstår! Nä som sagt tenta på onsdag så hela dagen imorgon kommer gå till att plugga vilket i sin tur betyder att jag borde sova! Men lite smått van nu vid att inte gå till sängen innan 3... Måste vända tillbaka dygnet!
Nä, så sov gott allihopa!

It´s only life...

En person sa till mig "livet ska inte vara lätt..." och det har jag märkt. Hur skulle det egentligen se ut? Livet skulle vara en dans på rosor kan man säga. Men egentligen inte. Ingen hade fått visa sina gränser eller ha egna åsikter. Hela världen skulle vara en stor diktatur... Man måste få vara sig själv och man ska inte tillåta allt. Man måste få ha sitt andrum och ha sina gränser. Det är såna vi är som personer. Och om en person tillåter allt blir den oftast tråkig efter ett tag och blir den man "kör över" utan att man egentligen vill det. Visa blir så eftersom de vill bli omtyckta men vad hände med "var dig själv" som alla predikar om? Men om man vänder lite på det? Jag vill att mina vänner ska kunna säga till mig vad de verkligen tycker och jag respekterar olika åsikter. Jag tror ju inte en person som följer strömmen kan backa upp mig i andra tillfällen när jag behöver det som mest om den inte ens klarar stå stadigt på sina egna ben! Tacka gud att mina närmsta står stadigt och finns där för mig i vått och torrt! Älskar er ni gör varje andetag värt att ta!

Don't lose your faith...

Usch,vill tillbaka igen!

Då var man hemma i kalla Sverige igen... Riktigt tråkigt! Saknar värmen, den goda maten och det trevliga sällskapet! men tänkte att jag berättar mer om allt kul vi gjorde lite senare för har inte riktigt tid nu. Trodde tentan i Fysik var på onsdag men det visade sig vara helt fel. Tentan är på Tisdag! Panik!!! Så försöker plugga för fullt nu men övertrött i huvudet fortfarande sen resan. Men ska fortsätta nu!
Btw jag älskar att snön håller på att töa!
Ha en bra tödag!
RSS 2.0