Det har jag lärt mig nu!

Vet att jag mår bättre och blir piggare när jag tränar och ändå tar det överlång tid mellan passen! Känns lite dumt. Vill absolut inte överträna men det hade ju inte varit fel att träna en gång i veckan iallafall. Hade varit piggare allmänt. Även om ett träningspass bara hade varit en halvtimme så hade jag varit mycket piggare och gladare efter. Bara blir det! Så idag har jag faktiskt sprungit en runda och tränat lite styrka för att palla med att jobba natt idag. Så snart ska jag väl sova någon timme och hämta upp den sista energin sen åka till jobbet. Känns som att det var ett tag sen man var där, samtidigt som det känns som att dagarna gått för snabbt! Nä, Godnatt!

Mållös...

Vet inte vad det är med mig riktigt nu för tiden. Känner knappt igen mig själv, vad jag gör och hur jag reagerar. Kanske behöver en paus ändå? Gå tillbaka lite och börja om igen och få det rätt denna gången? Våga satsa och offra att kanske bli sårad igen? Inne i ett stadie där jag vägrar släppa in någon ny på riktigt utan gör det mer för syns skull? Kanske borde börja tänka snäppet längre? Väga för och nackdelar? Försåhär fungerar inte längre... Ta en paus, vara själv och verkligen hitta balansen igen? Börjar kännas som en riktigt bra ide!

Ibland undrar jag ...

Under denna veckan han jag börjat fundera lite... Har alltid sagt att det finns folk som är falska men shit, varannan person verkar ha blivit det på sista tiden! Fråga inte mig varför jag inte litar på folk... Rätt självklart kan jag ju personligen tycka! Nu ska jag inte vara den som är den för det är faktiskt inte jag som fått "träffa" på dessa som visat mig detta utan mina vänner. Sen att jag känner personerna som visat sig vara så är en helt annan femma. Å andra sidan så är jag inte det minsta förvånad tyvärr... Så visa dagar vill man bara boka en enkel biljett någonstans och ge lite folk fingert! Men det som får en att stanna är dem personer som verkligen finns där... Utan dem så hade jag troligen inte varit där jag är nu!

You will fall down on your face!

Ligger och lyssnar till skön musik och väntar på besök! Behövs denna dryga kväll... Vädret är inget att hurra för så man får väl sysselsätta sig själv idag till maxat. Så nu ska jag städa lite snabbt innan besöket!

Vill känna vinden vina i mitt hår...

Piss väder! Idag blir en riktig ta det lugnt kväll känner jag! Bara ta det lugnt och inte göra något jobbigt alls. Fast smått sugen på att dra och natt bada av någon konstig anledning... Men frågan är om jag pallar och om någon mer är på samma badhumör som jag.. Det är den stora fråga för idag! Väntar just nu på att lite Paulina ska käka och höra av sig till lilla mig.

Imorgon kommer Sara på besök vilket ska bli riktigt bra! Så man kanske ska sova rätt tidigt så man är redo för morgondagen!

Snart ledig i tre dagar!

Natten kvar på jobb sen är man ju ledig resten av helgen! Det gillas! Fast jag tänker inte klaga, rätt skönt att jobba natt faktiskt! Så nu är klockan typ 18:00 så om 3 och en halv timme ska jag infinna mig på jobb igen. Känner mig rätt utvilad men ska nog försöka sova en timme iallafall inna jag gör mig klar. Maten och det fixade jag tidigareså det behöver jag inte tänka på iallafall! Wie! Nä, nu ska jag försöka vila lite eller sova!

SNARK!

En toppenkväll hos Emelie igår med film och en massa snacka och bubbel! Aldrig fel. Minnen är alltid roliga att bli påminda om, nästan! Idag blev det en stund i solstolen med Paulina i den bredvid. Skönt värre men vädret är lite konstigt vill jag säga. Nu blir det sängen och snarka en timme eller tre innan man ska dra till jobb och ha sitt nattapass. Kulkul! Känner att jag är på gränsen till att bli lite sjuk så måste vilaom jag ska jobba idag och imorgon. Vill inte bli sjuk nu heller! Pallar inte, orkar inte och vill inte bli sjuk! Är ju ledig i helg så bra om man är kry då! Nyss snackat en stund med Sara och det blir väl en runda dit i helg! Ja då! På tiden verkligen, men hinner knappt göra något vettigt nu när man jobbar som man gör. När jag väl är ledig är jag inte ens halvt i liv. Illa! Ska bara komma in i att jobba skift sen blir det nog hur bra som helst. Nä nu ska jag vara lite social är det tänkt, med kudden min! Natti! 

Jag kan gråta, jag kan skrika
Men du finns ändå kvar.
Min Vän
Det vackraste som finns är kärleken.
När den händer med någon som är din bästa vän


 
RSS 2.0