"Tadaaaa!!!"

Kom på en sak idag när jag var med Pm och Sandra! Mycket trevligt måste jag bara tillägga där lite snabbt! Men till saken. Ni vet när man ser en bra film så kommer alltid reklamen på det olämpligaste stället? Och det finns inget man behöver göra, alltså gå på toa eller hämta något gott i kylen osv. Det har man ju redan hämtat i de tre föregående reklamerna? Annars är det på tiden där i fjärde! Men strunt samma. När denna tråkiga reklamen kommer som känns som en evighet så gör den till en lek/tävling? Så då kom jag med den smarta idén att vi skulle gissa reklamen. Den som snabbast sa vad reklamen handlade om eller vilket varumärke den handlade om vann! Reklamen kändes faktiskt lite snabbare! Man kunde glömma lite var filmen slutade men man var snabbt tillbaka igen. Älskar att jag är lite löjlig ibland! Men jag har roligt och det tackar jag för!

Men fredag imorgon vilket innebär skola och handla inför lördag. Så nu vill mina ögon sova!

Plugg ...

Haft en riktigt rolig dag idag! verkligen! Eller inte... Pluggat från att jag steg upp till nu. Älskar verkligen att gå i skolan ibland. Fattar inte dem som längtar tillbaka helt seriöst. Eller jo, demsom saknar grundskolan och gymnasiet kanske men inte högskolan. Okej, vi vidare eftertanke har jag aldrig hört någon säga att den längtade tillbaka till högskolan faktiskt. Det enda jag har hört folk säga om högskolan är "Jag fick en chock efter gymnasiet" "Man måste plugga mycket mer!" "Man fick plugga hela helger och kunde inte vara ute hela tiden som innan"och jag kan inte annat än att hålla med! Nä nu ska jag faktiskt ta en paus från plugget och rensa huvudet på kemi och matte en stund och träffa PA och lösa våra världsproblem en stund. Ha de fint!

Kommer aldrig bli vuxen!

Man hade mycket roligare när man var liten! Klart det finns saker som är roliga ju äldre man blir. När man är 18år får man äntligen ta körkort och gå ut och festa. Men vid 20 års åldern tycker jag att det räcker. Därefter är man vuxen och ska vara på ett visst sätt. Mycket bättre när man var liten... Råkade man glömma den där tanken innan svarade på en fråga och det blev fel så skrattade folket bara för att man var söt. Nu kommer man få blicken "är du efter eller?". Roligt, Roligt... Längtar verkligen till att jag blir 20... Man ska vara så seriös i allt. Och alla beslut vi tar kan påverka hur resten av våra liv kommer se ut. Alltså en tid på ungefär 50 år. Sen att det finns vi som inte kommer växa upp. Som kan skratta åt det löjligaste som finns, som kan titta på disneyfilmerna om och om igen utan att tröttna och vi som måste ha full show hela tiden. Träffade en gammal vän idag och vi snackade just om hur det var när vi var yngre och om allt vi gjort. Det var då man verkligen insåg att det var ett rätt bra tag sedan och vi håller på att "växa upp". Jag kanske måste växa upp utåt men vägrar släppa barnet inom mig!

I hope you don´t mind...

Fick upp en riktigt fin låt på radion innan jag kom hem. Inte en aning vad den heter men texten var riktigt fin måste jag säga. I´m in love! Men orkar inte leta upp den nu och kommer troligen glömt det tills imorgon men ändå! Känns som att det är måndag idag... Bara för att man hade lite fritt nu måndag-tisdag. Eller ja, Fritt och fritt kanske man inte ska säga. Pluggade och städade och gjorde andra måsten. Så imorgon är det... Tisdag? Eller inte nä. Det är torsdag! Det gillas för då är det fredag i övermorgon! Denna veckan går snabbt, tack och lov! Helvetesvecka! Verkligen nere i svacka just nu om inte en håla förresten?! Löser sig, det gör det alltid som alla säger?!

Du är bäst nu, men du var bättre förr!

Hittade nyss lite gamla fotoalbum! Det är alltid lika roligt att kolla igenom gamla bilder! Man såg lite söt ut asså! "Fniss"! Det var lätt då! Då tänkte man inte på så mycket utan hade kul hela tiden när det gick. Och det största problemet man kunde få var att man hade fantasibrist i några minuter. Och tänk på alla hyss man gjorde tillsammans med sina kompisar? Lika roligt varje gång man snackar med en kompis som man känt hela livet och påminner varandra om allt man en gång hittade på. Slutar oftast dessa diskussionerna i fulla skratt! Men nu hittade jag lite foton på mig när man var väldigt liten! Söt var man men hittar inga likheter med hur jag ser ut nu! Var tvungen att smyga in till mammalilla och fråga vem som var jag och vem som var min bror. "Oops!" Nä här kommer några bilder!


Spanien

En glad liten Sofi?

Pernilla och Sofi i en fjantig ålder? Haha!

Bygga koja med bror och kusin i Blekinge! (Stugan)

Spanien med kusin och bror!

Spanien med lite släkt! älskar min gula klänning!

Jag och Morfar <3

Österrike- inne totalt i tv:n och ingen av oss kan tyska så vi fattar inget! Smart "tummen upp"!

Glad Sofi i Stugan?                                                         Tre underbara vänner och pollar!

Med facit i hand, förstår jag att jag är den jag faktiskt är idag!

80-tals/20-års - Fest!

På lördag gäller det! 80-talsfest för två kompisar som fyllt 20! Har bara lite panik på vad man ska ha på sig faktiskt... Så det ska bli en trevlig shoppingtur med Amanda på fredag och då försöka få rätt på vad vi ska ha på oss. Hur klädde man sig egentligen på 80- talet? Funderar på ett par färgglada tights i något "spexigt" mönster och en body? Det borde ju vara rätt så 80-tal? Sen får vi ju inte glömma de stora benvärmarna och det stora håret! Fan, kan se det framför mig! Vi kommer se fett roliga ut! Men vad för skor? Ahh! Jag måste verkligen sluta tänka för ett slag... Det blir inte bättre bara att inse. Nu får det bära eller brista! Men kommer nog ha roligt ändå. Brukar sluta med det! Och det gillas till max!
Nä, skola imorgon så godnatt!

Förändring skadar inte!

Tråkigt när det alltid är samma sak hela tiden... Därför bestämde jag mig idag för att förändra något! Så jag färgade håret mörkt igen! Haft ljust nu ett tag och utväxten började synas lite mycket tyckte jag. Inte så konstigt kanskenär den helt plötsligt är en decimeter lång! Tummen upp till mig och mitt hår! Kommer väl få en lagom rolig chock imorgonbitti när jag kollar mig i spegeln! Ja, men jag vaknar iallafall... Sen har jag nog kommit ur min träningsvana lite känns det som, så jag tog mig i skinnet idag och sprang en liten runda i byn. Och jag lovar, jag märkte direkt att jag tappat! Fy! Men ska komma igång nu igen och palla mig till gymmet hade jag tänkt! Kanske redan imorgon? Vem vet?

...

Plugg, plugg, plugg... FEST!

Lördagen kommen... Hade en trevlig kväll hos brodern igår med de andra människorna. Och idag är man lite smått trött och blir inte direkt pigg av att plugga faktiskt. Men man känner sig lite smartare och duktigare. Vet inte hur många gånger jag sagt "just det!" för mig själv nu. Tappade räkningen vid 5 typ! Visst är man duktig? Sammanfattat lite på kemin och snart ska jag väl fortsätta och iallafall göra ett kapitel till innan det får räcka. Kommer börja blanda ihop allt annars och kommer inte komma ihåg det viktiga. Sen blir det mat och sen bär det av till Eslöv! Gillas! Och jag är taxi tonight! "Tummen upp!" Inte alls sugen på att dricka idag men sugen på att ha kul med roligt folk! Förstår inte folk som inte kan ha kul utan att dricka! Tror mer det handlar om att de ska kunna skylla på drickan för att de skäms för vad de vill göra. Menar hur många skyller inte på att de var jätte fulla (luktat på en cider) och det var därför de var otrogna eller slog någon? Grattis ni har lyckats! Klart, alkohol kan göra att manblir snackig och social men va fan den kortsluter inte hjärnan. Man vågar mer men man kan inte skylla på att man gjorde det för att man var full...
Sidetrack där märkte jag... Nä tillbaka till boken!

Btw, det är helg!

Fredagens jobbiga timmar avklarade, Check! Duschat och förberätt sig för helgen, Check! Älskar livet när det är fredag?, Check!!! Idag blir det en tur ner till brodern kanske. Har inte riktigt bestämt mig än men kanske. Tänkte iallafall gå ner och säga Hej. Trevlig som jag är! Men måste ju tagga lite extraför morgondagen... Jag ska få äran att sitta och PLUGGA hela dagen! Jippi!!! Hmm... Inte alls ironiskt! Okej, inte det som är det roliga som händer imorgon, utan på kvällen blir det en härlig kväll i Eslöv med det trevliga folket! Det gillas och det var inte ironiskt! Jag är chaufför men lika glad är jag för det!

Slängde nyss en blick på klockan och insåg att den endast var 17:00! Och jag är dödstrött! Minns de när man var fullt speedad nu och skulle ut och ränna halva natten. Sen var man död och steg inte upp innan 12 morgonen därpå. Nu är det tvärtom. Dödströttnu och vaknar vid 8-9 imorgon... Börjar bli gammal och tråkig? Det värsta är att det var för max två år sen vi höll på så och det känns som en evighet sedan... Saknar våra hittepå varje helg!

Nä nu ska boken upp och här ska vi börja på min plugghelg!


Gillar bara denna texten för att den är så sann!

Idag är det fredag!

Egentligen eftersom klockan är efter 00:00 ! Men egentligen säger man ju att det är torsdag kväll... Men ändå! Lugn dag imorgon men ändå borde jag nog sova nu snart...  Lite trött är jag ändå. För man har ju varit rätt duktig och städat och allt idag. Även sorterat garderoben, vilket verkligen behövdes! Från och med nu ska ett plagg ut varje gång det kommer ett nytt! Så inte hyllan rasar igen! Palalr verkligen inte börja om från början igen... Imorgon eller ja, idag, blir det en heldag i Lund på universitetet. Jippi! Eller inte. Såklart är det på en fredag och det är den längsta dagen på hela veckan... 8.00 - 16.00. Men ska väl gå för sig hoppas jag. Satt nyss och kolla lite bilder från Österrike. Fan vad det känns konstigt. Kan känna kanslan som man kände när man stod där och tog bilden... Desperat rop på att man längtar tillbaka? Mindre än ett år kvar så! Nä, sängen kallar! Slänger upp en bild från Österrike!

<3

Ny upptäckt!

Satte igång min lilla data nu efter år och dar och upptäckte plötsligt var alla mina bilder fanns! Tänkte lägga upp någon eftersom jag inte kommer ha denna på ett tag igen!

Min taxichaufför! Privata! :)

Projekt! Och den bästa på besök :)

Ut och gå med mamma'? Busen själv!

Läggdags?

Time to sleep säger hjärnan men kroppen håller inte med! Börjar 8 imorgon och slutar inte förrens 5! deprimerande? ja då! Dessutom har jag hålltimme från 10 till 3... Gör inte dagen alls bättre! Så... godnatt Sverige!

Mitt sällskap idag!

Hon ser lite sur ut, men kan bero på att jag slet upp henne från sängen för en minut sedan. "fniss"

Memories...

För ett tag sen skrev jag om att man inte alltid ska glömma det förflutna för det kan även göra en glad. Här är några av de minnensom verkligen gör mig glad att tänka på! Visar det i bilder!


Båstad 2008!
Ler lite för mig själv när jag ser denna bilden, bara för att jag vet vad som hände sen! En helg med min bästa vän och två nära killkompisar och helgen blev oförglömlig!

Österrike 2008, Klubben vi gick till! Fullt ös och fyra mindre smarta Svenskar!

Bakken med Sara 2008! Vi skulle bara bevisa att vi fortfarande är rätt barnsliga! Det är vi!

Inte många bilder jag hade kvar på denna datan och hinner inte mer nu!

Nyhet: Jag är trött en måndag!

Kanske inte den största nyheten hittills. Men är verkligen jätte trött. Igår hann jag knappt lägga huvudet på kdden innan jag hade slocknat. Men sovit som en gud så klagar inte. Okej, lite kanske eftersom jag fortfarande är jätte trött! Men går väl över när jag gått upp och fått lite mat i magen. Ledig idag iallafall eftersom vi hade tenta i lördags. Eller ja, kanske inte därför egentligen men jag är ledig iallafall! men ska nog faktiskt plugga lite på gammalt ändå. Om jag vaknar till liv vill säga!

Helgen har annars varit bra! om man bortser från tentan i lördasg så klart! Men efter den gick vi en liten tur i Helsingborg och fönstershoppa och fikade på ett riktigt mysigt café! Minns verkligen inte vad det hette nu men det var ett tyskt iallafall och ligger nära centralen. Hittade en vårjacka jag troligen vill ha. Inte helt säker än men kanske. köpte inga kläder men blev Chai latte pulver från Espresso House så jag kan göra egen chai latte! Jadå! Ska nog göra en sen. Eller snart... På kvällen drog vi hem lite folk och chillade med lite dricka och snack. Väldigt trevligt! Sen var man typ halvt död på söndagen... Men blev ändå en runda till Pernilla. Trevligt trevligt!

Nä, nu ska jag palla mig upp ur sängen!

snö snö och tyvärr... lite mer snö!

Nä nu får det räcka! Nu vill jag ha vår och sommar! Kände lite hopp för våren i början av veckan sen var det som att hoppa ut för ett stup. Skit väder med snö och regn. Tack vad jag blir glad nu! Sen växlar det till max. Först blåser det och små regnar, sen i andra sekunden så är det superstora flingor och blåser väldigt bestämt! Nä, men jag längtar verkligen inte tillbaka till Teneriffa... Jag hade gjort vad som för att få vara där nu istället för inte detta land med istid året runt! (sommaren är ett undantag!) Satt och kolla på bilderna från Teneriffa innan och man kan inte mer än sakna det! 

 
Kan någon uppfinna typ ett träd där det växer pengar eller en tidsmaskin? Menar det ser väl rätt bra ut ändå? Kan bara sakna det just nu! Tiden går och det förslutna försvinner. Ibland är det bra och ibland är det skit!

Ledigadagen 2 !

Och jag är uttråkad till max! Väntar på att klockan ska försöka gå lite snababre så man kan komma iväg snart... För idag blir det en tur in till Lund för en fika med Amanda! Snacka av sig lite och umgås. Gillas starkt! Men det är 2 timmar till att jag ska ta bussen så till dess blir det väl dryga runt och släpa fötterna efter sig och kanske plugga lite. Tänkte att det är bättre att plugga när jag kommer hem men kan inte sitta här och bara glo heller...
Så här sitter jag och lyssnar på både radion och datan och sjunger med när det blir något bra på något av ställena. Det låter för j'vligt vill jag lova! Men inte bryr jag mig inte! Det värsta är att jag vet att det finns saker jag borde göra men kan inte komma på dem nu men sen när skolan börjar igen då, då kommer jag komma på allt jag borde gjort! Sen är jag ledig på måndag med förresten! "JADÅ!!!" Älskar när det är såhär lugnt. Nä nu ska jag försöka komma på vad som måste göras innan jag drar till bussen!

Lediig!!! <3

Första dagen off denan veckan nu då. Tenta igår med ett stort hjärnsläpp inom fem min efter start! Men hoppas på det bästa! "Ledig" idag eller hur man säger. Skulle blivit en fika med Amanda i stan men blev massa städ och tvättande eftersom hon blev tvungen att jobba. Men det behövdes så fikan blir flyttad till imorgon! Nu kom min sjukling till bror på besök för att vi ska tydligen dra och tvätta bilden också. Hmm... Funny! " smile". Men ikväll blir det att träffa födelsedagsungen Frida som bli 18 idag! Nä, nu ska jag fixa lite till innan vi ska tvätta bilen!

Man mår som man förtjänar?! Nä!

Håller inte alls med om det uttrycket. Jag tycker att jag förtjänar sommar typ nu och en solstol eller flygstol kanske? Förtjänar inte att vara såhär trött och sliten och måste dessutom plugga ihjäl mig. På en söndag som även kallas vilodag... Men jag överlever! Ännu lyckligare blir man när man vaknar upp och tv:n har gett upp hela hoppet på en. Det enda som funkar att se är Vasaloppet och kanske inte jätte intressant efter ett tag... Sen nu har det också börjat hacka lite... Okej, gråter inte för det direkt. Men hade en toppenkväll igår iallafall så kan väl gå med på att ha en skit-söndag ändå. Mycket dans och god dricka och viktigast av allt, trevligt sällskap! Men nu ska jag gå tillbaka till pluggandet sen kanske det blir en snabb runda till Nova!

Ikväll är vi slavar, imorgonkväll är vi kungar!

Idag verkar det inte hämda supermycket ikväll. Men imorgon då! Frida ska firas och det blir lokalpartaj hela kvällen! Gillas!!! Problemet är att det är tema. Vilket är jätte roligt, men jag vet inte vad jag ska ha på mig!! Hawaiitema och jag har några ideer men vet inte om dem blir bra, har inte vågat testa ideerna än... Får nog ta och göra det ikväll sen får jag nog palla mig iväg och handla imorgon så det blir rätt! Men shit vad kul det ska bli! Längesedan det var lokalfest alltså. Och när det var tema sist minns jag inte ens! Så ikväll tar vi det lugnt och slavar för matteboken och imorgon är vi kungar!

 

Bildtime!

Tänkte, eftersom teven inte funkar riktigt och jag inte orkar gå upp riktigt än kan jag ju lägga in lite biler från Österrike? Kommer fler sen när de andra kommer hem men jag hade faktiskt några bilder som inte var helt suddiga eller störda på något annat sätt! "happy"

Godmorgon !

Fattar inte... När man nu väl är ledig kan man inte sovä längre än till halv 8 ändå... Var det lönt att jag var ledig idag då?! Men samtidigt har jag en del att göra så bra att vara uppe i tid ändå. Eller ja, uppe och uppe vet jag ju inte. Men ögonen är öppna och hjärncellerna ha börjat sträcka på sig så smått för en ny dag! Älskar att min teve typ börjat strejka totalt nu med eller så har pixlarna blivit en miljon större och ser nu ut som stora kuber! Så kommer nog bli att jag får lägga mig och läsa lite istället ser det ut som. Brukar inte vara mycket bra på tv vid denna tiden så världen går inte under.

Har tänkt på en sak btw. Jag sa ju inte ett tidigare inlägg (längesedan) att man inte skulle glömma det förflutna. Håller fortfarande kvar vid det men vissa måste fan lära sig att gå vidare! Alla andra har bara skitit i det men ni verkar inte klara av det riktigt? Lite synd tycker jag faktiskt om er ändå... För måste vara jobbigt att älta något som inte kan förändras, därför det kallas för "det förflutna"...

Hemma igen,..

Det värsta igen. Hemma från en jätte skön semester med massa trevligheter! Lika kul att komma hem som alltid annars. (alltså inte alls!). Men  men vad ska man göra? Vi hade väldigt kul i alla fall! Blev skidåkning hela dagarna den puben och umgås med de andra under kvällen. Och det hände faktiskt, mot alla odds, att jag plockade fram mina kära papper för att plugga. Men nu är reklamen slut (svensk maffia) så skriver sen för detta var intressant till max!
RSS 2.0